äiti ja melukylän lapset - Banneri

Olen aina rakastanut raskaana olemista ja vauvamaha on jotakin aivan ihanaa. Olen odottanut joka kerta raskauden alussa, että se alkaisi näkymään. Mielestäni odottava äiti on kaunis näky. Itselläni myös leveä lantio hieman hukkuu, kun vatsa tulee esiin, joka tuntuu itsestä kivalta.

Olen kaikissa muissa odotuksissa kuvannut vatsaani melkein joka viikko, paitsi esikoisesta, sillä silloin ajatus vatsan kuvaamisesta tuntui muka jotenkin oudolta. Nyt harmittaa, kun en sitä silloin kuvannut. Kaksi kuvaa löytyy koko odotusajalta, joten onneksi edes ne. Tässä odotuksessa otin ensimmäisen kuvan vatsasta, kun plussaamisesta oli kulunut parisen viikkoa.

Näin vatsa on kasvanut

Tein ottamistani kuvista kollaaseja, joista on kiva seurata kuinka vatsa on kasvanut ensimmäisistä viikoista raskauden puoleen väliin mennessä. Parilla viimeisellä viikolla kasvu on selvästi tasaantunut. Tein näitä kollaaseja myös viime raskaudessa ja lopussa oli kiva katsoa kuinka suureksi vatsa kasvoikaan.

Olisi voinut tässäkin odotuksessa kuvata ihan joka viikon alusta asti, mutta alun pahoinvointi oli sellaista, ettei kyllä mikään kuvien ottaminen pahemmin kiinnostanut, joten alun ensimmäisestä kuvasta on aika hyppäys seuraavaan.

Olen alusta asti pitänyt samoja vaatteita kuvissa. jotta niiden avulla kasvun erottaisi vielä paremmin. Luulen kuitenkin, ettei nuo farkut tule menemään päälleni enää kovinkaan kauan, joten pitänee nyt seuraavaksi vaihtaa housuihin, jotka menevät vielä viimeiselläkin viikolla varmasti päälle.

Oletko sinä kuvannut raskaana ollessa kuinka tiheään vatsaasi?

Kuopuksemme kohdalla olin varma ettei lapsia enää tulisi, vaikka se ovi vielä raolleen jätettiinkin. Tein tuolloin kollaasit koko odotusajalta. Ne voit halutessasi käydä kurkkaamassa täältä. Aika samaan tahtiin nytkin on vatsa kasvanut.
Kannattaa muuten kurkata myös Lauran vastaava postaus. Pian heille jo syntyykin vauva.

Kommentit (4)

En kuvannut vauvavatsaani, koska vihasin olla raskaana… Lapsi oli ja on IHANA!

Juu eihän kaikki tykkää olla raskaana ja silloin ei varmasti tule kuvailtuakaan. 🙂

Muiden massuja kyllä voin katella ja olen vilpittömästi onnellinen Sinun ja muiden odotuksista 🙂

♥ Ymmärrän kylllä. Ei kaikki tunne kasvavaa vatsaa ihanana asiana itsellään, mutta toisten vatsoista voi pitää. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X