äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tätä hetkeä olen odottanut. Hetkeä, jolloin pääsen tekemään vauvalle ensimmäisen vaatehankinnan. En antanut itselleni lupaa ostaa mitään vaatetta ennen ultraa ja nettikaupat olen pitänyt visusti kiinni. Syynä se, että jos masussa olisi ollut poika, minulla olisi ollut jo kaikki vaatteet valmiina. Ainoastaan ne kotiintulo vaatteet olisi puuttunut. Minä kun olen halunnut ostaa jokaiselle omat vaatteet joilla tullaan kotiin.

Kun sain rakenneultrassa kuulla Sumun olevan tyttö, tiesin heti millaisia vaatteita hänelle tahtoisin. Olen laittanut melkein kaikki tyttöjen vaatteet eteenpäin ja vain muutamat on jääneet jemmaan. Oma makuni on kuitenkin muuttunut vuosien aikana ja luulen, että ne jemmassa olevat eivät pahemmin pääse käyttöön. Pitää kuitenkin hypistellä ne läpi, jos sieltä jotakin ihanaa löytyy mitä en muista.

Jotakin  hempeää ja hieman röyhelöä

Eilen olin lasten kanssa mummulassa ja poikkesimme samalla kaupassa. Tiesin tismalleen, mistä löydän juuri makuuni sopivia vaatteita, enkä pettynyt tälläkään kertaa. Täydelliset hempeät värit ja hieman röyhelöä. Sydämenkuviot silmissä hypistelin pieniä Newbien vaatteita ja olisin voinut kotiuttaa koko osaston, niin ihania ne ovat. Mukaan tarttui tällä kertaa kahdet housut, joissa toisten takapuolella on röyhelöä ja toisten rusetti. Täydelliset värit ja toiset housut vielä alessa.

Tämmöinen hempeä ja vaalea tyyli taitaa olla nyt se minun juttuni tällä hetkellä. Tämän tyyppisiä aion hommata lisää odottamaan Sumua. Nyt annan itselleni luvan katsella verkkokauppojen sekä kirppareiden tarjontaa. Koska Sumu on meidän viimeinen vauva, aion antaa itselleni luvan hurahtaa ja ostaa juuri sellaisia vaatteita joita haluan. Törsäämättä kuitenkaan ihan päättömästi. Aion ostaa vaatetta sillä perusteella, että ne sopivat yhteen jonkun muun vaatteen kanssa, enkä sillä periaatteella, koska tämä oli ihana.

Jos hiljoksiin alkaa täyttelemään tuota vaatevarastoa ja käymään läpi, mitä todella tarvitsemme. Viimeksi meillä oli kevätvauva vuonna 2009, joten vähän pitää muistella mille kaikelle silloin olikaan käyttöä. Lisäksi pitää miettiä kuinka paljon hommaan minkäkin koon vaatetta. Nuo eilen hankitut ovat molemmat koossa 56cm, mutta muutaman 50cm aion kyllä ostaa.

Lisäksi eräs kerta tilasin vielä vauvakuumeillessani yhden Vimman lettibodyn, ihan vain siltä varalta jos sille joskus olisi tarvetta. Silloin en vielä tosissani uskonut, että saisin sitä pukea oman lapseni päälle, mutta niin vain kävi, että nyt se odottaa jemmassa pientä, jonka päälle sen saa pukea.

Milloin sinä olet ostanut ensimmäiset vaatteet vauvallesi?

Kommentit (16)

Meikäläinen uskalsi jo ennen mitään tietoa tästä toisesta raskaudesta hankkia joitain vauvanvaatteita, mikäli satuin edullisesti löytämään. Ajattelin, että myyn sitten eteenpäin ne vaatteet, joille ei tule käyttöä 🙂 Meillä myös Newbie yksi lemppareista, varsinkin pikkuvauva-aikana kaikki Newbie-vaatteet oli ihan lemppareita <3

Ihanat vaatteet Sumulle <3Meillä oli kans tuolla taaperon Newbiee pienenä nyt on Villervalla on suuri suosikki ollut alusta saakka hyvänä kakkosena Miikkari ja Nosh varsin Äidille löytyy todella ihania 🙂

Eikös.♥
Newbien vaatteet on kyllä aivan ihania. Villervallaa oli meillä aikoinaan, mutta nyt ei ole ollut. Niillä on kyllä ihania vaatteita. Samoin Noshilla, yksi tunika löytyy myös omasta kaapista.

Oii, nuo on ihan omia suosikkeja myös! <3 Pojalle löysin myös ihanimmat vaatteet Newbieltä, vaikka tyttöjen on nyt ihan ylivoimaisen söpöjä. Mä oon varmaan ostellu ekoja juttuja ekan ultran jälkeen 🙂

Meilläkin oli Sisulla newbieltä vaikka ja mitä ihanaa vaatetta vauvana.♥ Nyt kiva päästä ostelemaan vuorostaan tyttöjen juttuja.
Munkin olis tehnyt mieli käydä ostoksilla ekan ultran jälkeen, mutta päätin silloin vielä odottaa. Näin pitkälle se odotus sitten venyi. 😀

Minä ostin jo kuumeiluaikanani pari vaatetta kirppikseltä. Ehkä enempi tyttömäisiä, ei niitä tullut oikein pojalla pidettyä… Kirppiksiä ja aleja koluan ahkerasti, sieltä pikkumiehelle etsin vaatetta. Toivoisinkin postausta teidän tämän hetkisen kuopuksen vaatetuksesta. Itsellä 1,5v poika ja kahden jo isomman tytön jälkeen välillä mietin että mitähän ne tämän ikäiset pojat pitää päällä 😀
Tämmöstä höpönhöpöä siis kyselen 😀

Hih, siinä voi joskus käydä noin, että niitä ennalta hankittuja ei tulekaan pidettyä, jos ovat liian tyttömäisiä tai poikamaisia. 😀 Mä hommasin silloin ton lettibodyn kuumeillessani ja muuten sain pidettyä itseni aisoissa sen suhteen.
Ollaan ostettu taaperolle ihan perus vaatetta..esim colitsihousuja kappahlista ja erilaisia pitkähihaisia. Muutama Newbie löytyy myös. Täytyy katsoa saanko kyhäiltyä jonkinlaisen taaperon vaatepostauksen kokoon. 😀

Voi miten söpöä!!

Noi newbien vaatteet on aivan ihania!

Ihania vaatteita. Minä saan myös pian fiilistellä pienokaisten vaatteilla, koska siskoni odottaa esikoistaan. Jee. Luulen, että itsekin joudun käydä hypistelemässä pieniä vaatteita lahjaksi uudelle tulokkaalle.

Nämä on. 🙂 Ihana päästä taas vaihteeksi ostamaan vaatetta tytölle. 🙂
Oi, no ilman muuta sinne vain hypistelemään. Mä odotan sitä kun joskus pääsen ostamaan vauvan vaatteita oman siskon vauvalle.

Kiitos kivasta blogista. Mukava seurata sun raskausjuttuja sekä suuren perheen juttuja. Meilläkin laskettuaika toukokuun alussa.
Itse odotan kolmatta lasta. 🙂

Kiva kun viihdyt blogini parissa ja oikein paljon onnea sinne odotukseen.♥♥♥

Itse menin heti ru jälkeen ostamaan ihanat pinkkivalkeat sukkahousut <3 Itsekin olen nyt katsellu paljon hempeän sävyisiä vaatteita ja kohta ajattelin niitä rueta ostelemaan lisää 🙂 Jotenkin vaan ei ole vielä sisäistänyt, että pitäis varmaan oikeesti rueta niitä ostelemaan ennen kuin aika loppuu 😀

Oi, mä menin aikoinaan meidän nuorimman tytön kohdalla kans heti rakenneultran jälkeen ostaan vaatetta, kun ultra oli silloin Tampereella. 🙂
Hih, tää aika menee kyllä niin vauhdilla, että pakko sitä on alkaa ostelemaan . Liian pitkään kun venyttää, voi tulla kiire tai pitää pian ostaa kaikki tarvittava kerralla. 😀

Se hyvä puoli noissa on, että aina saa myytyä eteenpäin, jos käyttöä ei olisikaan. Sillä mäkin uskallauduin silloin sen yhden Vimman bodyn ostamaan. 😀
Ihanaa, kun kohta siellä sekä täällä pääsee pukemaan niitä pienen päälle.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X