äiti ja melukylän lapset - Banneri

Huomenna on edessä jännittävä päivä, kun tyttärellämme on muutaman kuukauden tauon jälkeen reumapoli. Jännityksellä menemme sinne, sillä toista nilkkaa on jälleen kerran valiteltu. En sitten tiedä onko kipeä vain rasituksesta, vai onko siellä jotakin muuta. Toivon, että kyse on vain rasituksesta, sillä meillä oli tarkoitus keskustella myös mahdollisesta lääkepurusta, luulen kuitenkin, ettei se taaskaan ole vielä mahdollinen.

Tytön maksa-arvot pompahtivat jälleen. Ne ovat kesästä asti nousseet ja aina lääkkeen tauotuksen aikana taas tasoittuneet. Nyt viikko sitten ne taas pomppasivat päälle 200, joten lääkitykseen tuli kahden viikon mittainen tauko. Lääkäri soitti meille ja sovimme jo puhelimessa, että koska maksa-arvot vaan seilaavat, lääkitystä jatketaan pienemmällä annoksella, kunhan vain arvot saadaan takaisin normaaliin.

Varaudun aina pahimpaan, ettei tule pettymyksiä

Huominen jännittää niin minua kuin tytärtäkin. Toivon hyviä uutisia, mutta varaudun aina pahimpaan, jolloin ei pettyisi niin kovasti. Tytär puolestaan odottaa todella paljon jo lääkkeen purkua, joten voin kuvitella kuinka hän musertuu jos se ei vieläkään ole mahdollista. Toisaalta taas nyt ei kannata hätiköidä, sillä viime purku aiheutti sen, että tulehdukset palasivat hurjina ja sitä meistä ei kukaan toivo.

Lähden polille neljän nuorimman kanssa, saa nähdä millainen käynti tulee tällä kertaa, sillä taapero on…noh aika omatahtoinen tällä hetkellä. Taitaakin olla helpointa ottaa rattaat mukaan, niin jospa ne edes hieman helpottavat meidän kulkua sairaalassa.

Pitäkäähän meille peukkuja. Palaan sitten loppuviikosta kertomaan mitä meille sanottiin.

Kommentit (4)

Voi että, tuo jännittäminen ei varmasti oo kivaa. Toivottavasti ette saaneet mitään huonoja uutisia. tuo on kyllä varmasti inhottavaa kun ei voi tietää johtuuko nilkan kipuilu ihan vaan rasituksesta vai mistä. Hurjasti tsemppiä, teille molemmille<3<3

Täällä pidetään peukkuja että nivelet puhtaat. Ikävä juttu nuo maksa-arvot. Täällä petyttiin pahasti kun oli suunnitelma jo vähentää lääkettä mut tulikin tulehdukset ennen ku ehittiin vähentää. Ja nyt tuntuu että kipuilut ei helpota.
Tsemppiä teille huomiseen päivään <3

Kiitos.♥
On kyllä kurjaa ja niiden vuoksi sitten jouduttu tietty käymään tosi usein verikokeissakin. Kunpa ne nyt vaan saataisiin aisoihin.
Voi ei, onpa ikävä kuulla. 🙁 Juuri tuota minäkin pelkään..kuinka kauhea tilanne se on, kun suunnitelmat ei toteudukaan. Ihan valtavasti tsemppiä teille ja toivon todella, että siellä kipuilut loppuisi mahdollisimman pian.♥

Kiitos.♥
Valitettavasti tällä kertaa uutiset ei olleet kovin hyviä..Niistä kirjoittelen blogiin lisää, kunhan tässä ehdin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X