äiti ja melukylän lapset - Banneri

Wuhuu, meillä alkoi hiihtoloma! Herätyskellolle voidaan siis sanoa viikoksi heipat ja nukkua aamuisin pitkään. Tai sitten ei, sillä lasten sisäinen kello kyllä herättää ennen kahdeksaa ja vasta loppu viikosta on odotettavissa aamuja jolloin nukutaan ehkä yhdeksään tai kymmeneen asti. Loma tuli kyllä juuri sopivaan aikaan, kun katsoo ikkunasta pihalle, niin upeat kelit.

Tarkoitus olisi mennä ainakin lasten mummulaan kyläilemään, käydä vihdoin niillä kirppiksillä, herkutella hyvällä ruualla, ottaa rennosti, ulkoilla ja keksiä jotakin muuta kivaa puuhaa. Kelien pitäisi ainakin suosia.

Meillä alkoi hiihtoloma

Hiihtoloma alkoi ja kiukuttelu saapui sen myötä

Hyvä jos koko hiihtoloma on kerennyt vielä edes kunnolla alkaa, niin täällä on lapset ottaneet jo nyt yhteen. He tuntuvat saavan kinastelun aikaiseksi ihan olemattomista asioista ja jatkuvasti joku huutaa jossakin. Jos koko viikko sisältää vain heidän keskenäistä tappelua ja kinaamista, niin huh huh. Loma voidaan vaikka heti perua tai sitten pitää ehkä useampaan kertaan laskea kymmeneen (sataan). Että kesälomaa odotellessa, heh.

Mitään ihmeitä puuhia me emme koskaan lomille suunnittele vaan menemme vähän fiiliksen mukaan. Mielessä on käynyt viedä lapsia esimerkiksi HopLoppiin, mutta jos meno on tämmöistä, niin ei kyllä tee mieli. Lisäksi olen aika pöpökammoinen, joten ajatus tähän vuoden aikaan sisäleikkipuistoista ei niin houkuta. Mutta katsotaan nyt mennäänkö vai ei..hieman fiiliksen mukaan.

Mies on ollut kotona pitkän viikonlopun, joten loman startti oli kiva. Kieltämättä kaipasinkin kotiin jo apua, sen verran liitoskivut nyt hidastaa tahtiani. Harmi kun hän ei voi lomailla kanssamme koko viikkoa.

Mitä te teette/teitte hiihtolomalla?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X