Äiti ja melukylän lapset - Hero Header

Kun ystävät yllättivät baby shower kutsuilla

Teksti Terhi

Lauantai jää mieleeni varmasti ikiajoiksi, kun ystävät ja perhe yllättivät minut täysin ja olivat järkänneet minulle baby shower kutsut. Olimme sopineet ystävän kanssa lähtevämme ostoksille ideaparkkiin. Aamusta ystäväni ilmoitti myöhästyvänsä hieman, koska apteekissa on tyyliin kaikki kylän mummot samaan aikaan. Jonkin ajan kuluttua hän kurvasi pihaan ja hyppäsin kyytiin, olettaen että matka jatkuu kohti ideaparkkia.

Baby shower

Matkalla ystävä ilmoitti, että pysähdymme nopeasti toisen ystäväni luona hakemassa häkin koiralle, jonka hän oli ostanut. Tämä tarina meni minulle kyllä täysin läpi, sillä ystävä asui juuri tuon reitin varrella ja kertomus oli todella uskottava. Minulla ei käynyt pienessä mielessäkään ajatus siitä, että minua odottaisi paikan päällä ihana yllätys.

Ajoimme ystäväni pihaan ja paikalla ei ollut edes muiden autoja, josta olisin voinut arvata mitään (se homma oli hoidettu piilottamalla auto niin etten nähnyt sitä). Mitään en siis osannut arvata tai odottaa, kunnes olin ystäväni eteisessä ja pian joukko läheisiäni tuli toisesta huoneesta ja huusi ”YLLÄTYS!”

Baby shower kutsut saivat minut itkemään onnesta

Melkein välittömästi aloin itkeä, sillä olin niin onnellinen juuri sillä hetkellä. Kävin halaamassa kaikkia ja itkusta ei vain meinannut tulla loppua (alla olevassa kuvassa onnesta itkenyt äiti). Juuri tämmöisiä juhlia olin toivonut jo kahden viimeisimmän raskauden kohdalla ja nyt sellaiset sain. Itkeä tihrustin varmaankin lähemmäs puoli tuntia ja olin niin onnellinen, että juuri ne ihmiset olivat järkänneet selkäni takana jotakin näin upeaa.

Ihanaa yhdessä olemista, höpöttelyä, herkuttelua ja muutama hauska leikki, joista suurimmat naurut sai vatsanympäryksen mittaaminen. Kaikki koristeet ja tarjottavatkin olivat niin ihania. Sain myös ylleni hauskan nauhan, jossa luki mum to be.

Lisäksi minulle oltiin kasattu mitä suloisin vaippakakku, joka sisältää kaikkea niin ihanaa. Kuten suloisia vaatteita, vauvan peittoa, suklaata, puhdistuspyyhkeitä ja vaikka ja mitä ihanaa. Tuo vaippakakku matkusti autossa samaa matkaa juhlapaikalle, kun minä olin vielä autuattoman tietämätön kaikesta.

Baby shower vaippakakku

Hauskaa oli myös se, ettei mieheni edes tiennyt näistä. Se oli juuri hyvä, sillä olisin pian voinut aavistaa jotakin hänen eleistään tai puheistaan. Tässä vuosien aikana kun toisen on oppinut tuntemaan todella hyvin.

En voi kylliksi kiittää ystäviäni ja perhettä, jotka järjestivät tämän kaiken minulle. Juuri sellaiset rennot kutsut ja yhdessä olemista, jota olin toivonutkin. Nämä tulevat painumaan muistini syöveriin ja näitä tulen muistelemaan aina lämmöllä. Kiitos vielä kerran ihanat!

Onko sinulle järjestetty baby shower kutsut?

Iso osa kuvista ystäväni ottamia

Kommentit

10 kommenttia
Terhi

♥ Niin minäkin!♥

Avatar

Ihanat kutsut olet saanut, ihanaa, että toiveesi vauvakutsuista toteutui nyt!

Terhi

Oli kyllä aivan ihana yllätys ja kutsut.♥
Niin huikea oli päästä kokemaan tämä, kun itse on odottaja.:)

Avatar

Mulla oli kanssa ekan kerran vasta nyt viidennen odotuksessa ? ihan yllätyksenä kyllä tuli, itsekin myöhästyin kun en pitänyt mitään kiirettä tulla paikalle ? ihanaa että sait vihdoinkin toivomasi juhlat ?

Terhi

Ihanaa, että sinäkin sait omat juhlat.♥
On se aivan huikea yllätys ja itse en osannut aavistaa kyllä yhtään mitään. 😀

Avatar

Voi kuinka ihanaa ♡ Tuli ihan tippa linssiin sun puolesta. Tällaiset yllätykset on kyllä niin loistavia.

Terhi

Oli kyllä aivan ihana yllätys.♥
Itkustakaan ei meinannut tulla loppua alkuun ollenkaan, niin onnellinen fiilis oli.♥

Avatar

Voi että,ihan mielettömän hienot juhlat sait!! Mulla on ollut kaks kertaa jo baby showerit ja molemmilla kerroilla mut on yllätetty ihan täysin! On ne kyllä niin ihanat juhlat♡
Suloinen tuo sun saama vaippakakku:)

Terhi

Oli kyllä niin ihanat juhlat ja minut yllätettiin kyllä aivan täysin. Nämä tulen muistamaan kyllä aina. ♥
Olisi kyllä ihanaa, että kaikki saisivat kokea nämä edes kerran.♥
Tuo vaippakakku on kyllä ihana, kuinka sen muka raaskii avata? 😀

Avatar

Ihanaa! oon niin onnellinen! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä