äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tässä odotuksessa otettiin äitiysavustus rahana pakkauksen sijaan . Pakkaus ei oikein miellyttänyt ja paljon olisi jäänyt käyttämättä. Ja koska emme olisi saaneet uuttakaan pakkausta, niin päädyimme rahaan. Sain sitten ostaa vauvalle juuri sellaista vaatetta joihin hänet haluan pukea.

Koska vauvamme laskettu on nyt keväällä, emme saaneet sitä uutta korotettua rahaa (170€), mutta mielestäni sain koottua ihan kivasti pientä vaatetta tuolla 140 eurollakin. Harmi vain, että nettikirpparilta ostaessa meni osa rahasta posteihin. Jos posteja ei laskettaisi saisi lopulliseen vaatemäärään lisätä ainakin pari bodya lisää.

äitiysavustus rahana

Äitiysavustus rahana – Käytettiin juuri sellaiseen, mihin haluaa pienen pukea

Osa vaatteista on kirpputorilta ja osan olen ostanut uutena. Osassa on myös roikkunut alelappu. Suurin osa vaatteista on Newbien sillä heidän värisävyt ja vaatteet muutenkin ovat miellyttäneet silmääni eniten. Muutamasta vaatteesta maksoin ehkä hieman liikaa, mutta ne oli sellaisia ihan pakko saada juttuja. Mies ei ole ostoksiin sen enempää puuttunut, mitä nyt välillä huokaissut syvään, kun olen esittänyt mitä kaikkea olen ostanut, hih.

Sain mielestäni haalittua vaatetta ihan kivan määrän sillä rahalla. Toki en lähellekään sellaista kasaa mitä äitiyspakkauksessa on, muta veikkaan, että tämä vaatekasa on tuplasti isompi kuin se, mitä olisimme pakkauksesta käyttäneet. Joten hetkeäkään en ole katunut avustuksen ottamista rahana.

Äitiysavustus rahana

Yllä olevassa kuvassa nuo vaatteet ovat siis maksaneet yhteensä arvoltaan tuon 140 euroa. Osa niistä on uusia ja osa käytettyjä. Mutta listataan nyt vielä mitä äitiysavustuksella saimme.

Neljä bodya, pipo, kaksi jumpsuittia (joista tuota marjapuuron väristä metsästin ties kuinka kauan, eikä haitannut vaikka se onkin tuosta edestä mennyt hieman ryppyiseksi), neljät sukat, hiuspanta, tumput, mekko/tunika tylli alaosalla, seitsemät housut, kahdet sukkahousut, bolero ja yöpuku. Näistä kaksitoista vaatekappaletta on ostettu kirpparilta ja loput uutena.

Vaatettahan meillä on näiden lisäksi vielä vaikka kuinka lisää, mutta näihin meni se avustuksen määrä. Toki tuo kasa olisi paljon isompi, jos olisin ostanut kaiken käytettynä, mutta nyt kun vikaa kertaa pääsen ostamaan myös uutena, niin pakko on sekin tilaisuus käyttää hyväksi.

Äitiysavustus raha vai pakkaus? Kumman sinä valitsit?

Kommentit (12)

Söpöjä vaatteita kyllä. Pääasia että omaa silmää miellyttää niin eivät jää hyllylle pölyä keräämään ?
Meillä -jos niin pitkälle päästään- menee varmaankin koko tuo äitiysraha uuden turvakaukalon hankintaan kun isommilla lapsilla käytetty kaukalo on jo yli-ikäinen. Ellei löydy joku tuttu jolta uskaltaa käytetyn ostaa, ihan jostain FB-kirppikseltä en tohdi kaukaloa ostaa. Kaikkea muuta onneksi on niin paljon säästössä (lue: tavaraa kaikki paikat pullollaan ?) ettei tulokkaalle tarvitse juuri mitään hankkia. Pinnasänky osoittaa jo hajoamisen merkkejä mutta se paikkaillaan sen verran että yhden pikkuisen vielä menee ?

Ihania vaatteita oot saanut haalittua ?

Kiitos, nämä on kyllä ihania ja kohta ne saa käyttöön.♥

Ihania prinsessa röyhelöitä on löytynyt 🙂

Kyllä ja kaapissa niitä on lisää, hih.♥

Ihania vaatteita!<3 toivoisin myös postausta,jossa kertoisit synnytyksien jälkeisestä kunnostasi.oon lueskellut silmät ymmyrkäisinä kun Brittien Catherine kävi piipahtamassa muutaman tunnin synnyttämässä ja sitten heilutteli freesinä paparazzeille.:-D ei olis onnistunu kyllä meikäläisellä muutakun pyörtyily vaikka ois ollu millaiset lääkitykset.xD

Kiitos, ne on.♥
Juu ilman muuta kerron sitten tuosta, kunhan saadaan synnytettyä. 😀 Hih, siellä ollaan kyllä nopsaan aina vauvan kanssa heilutelemassa. 😀

Polero? Bolero? 🙂

Hups 😀 No ymmärsit varmasti mitä tarkoitin

Tosi nätti setti! 🙂 (noita newbien söpötyksiä on mullakin säilössä paljon, mutta kun tuleekin poika niin ne jää käyttämättä höh)
Hyvän määrän mieluista vaatetta tai tarvikkeita saa avustusrahalla kyllä, etenkin käytettyä.
Itse otan myös rahana avustuksen ja suuntaan sen rahan kanssa ostamaan loppuja hankintoja. Mieluisia vaatteita poitsulle on kirppiksiltä löytynyt jo iso kasa! <3

Kiitos.♥
Pojillekin löytyy kyllä ihania vaatteita. Meidän Sisulla oli paljon newbietä, kun ne poikienkin vaatteet on niin suloisia.♥
Kirppikseltä löytyy kyllä hyvin vaatetta ja tarvikkeita. 🙂

Näinhän se on. Tärkeintä että pääsevät käyttöön. 🙂
Mekin ostettiin kaukalo tutulta, niin tietää ainakin kuinka sitä on pidetty. Sen kuitenkin pitää olla kunnossa.
Hih, kuulostaa tutulta. Tuollainen tilanne oli nimittäin meillä kun odotin edellistä. Nyt taas tilanne ollut ihan toinen, kun kerkisin laittaa jo melki kaiken eteenpäin. 😀
Onnea sinne odotukseen.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X