äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tänään saan viettää äitienpäivää kuuden lapsen äitinä, aika huikeaa etten sanoisi. En voi olla kuin kiitollinen, että saan olla äiti. Lasten saamisen myötä opin mitä tarkoittaa kun rakastaa toista niin paljon, että olisi valmis tekemään heidän vuoksi ihan mitä vain. Kuinka huolissaan sitä voi toisen puolesta olla ja kuinka iloinen voi olla rakkaan lapsen opituista taidoista.

Äitinä oleminen ei ole helppoa, mutta se on ehdottomasti parasta ja kaikkien haasteiden arvoista

Olen ollut äiti reilun kahdentoista vuoden ajan ja oppinut sinä aikana itsestäni paljon. Olen kasvanut äitinä hurjasti siitä mitä olin esikoisen kohdalla. Joskus pohdin riittääkö rakkaus vielä mahdolliselle toiselle lapselle. Ja tässä sitä ollaan nyt kuuden lapsen äiti ja rakkautta riittää ihan kaikille, myös miehelle, hih.

Olen onnellinen siitä, että saan suukottaa ja halata lapsiani joka ikinen päivä. Onnellinen siitä, kun he tietävät voivansa kertoa minulle kaiken tietäen, että kuuntelen. Onnellinen jokaisesta valvotusta yöstä, hyvin nukutusta yöstä, onnistumisista ja vaikeastakin hetkestä. Onnellinen siitä, että juuri nämä lapset kutsuvat minua äidiksi.

Nyt haluan toivottaa ihanaa ÄITIENPÄIVÄÄ kaikille äideille, erityisesti omalle rakkaalle äidille!

Kommentit (4)

Sama täällä olen todella kiitollinen tuosta tänään 3vuotta täyttävästä uhmailijasta <3

Ihanaa että meille äideille on tämä etuoikeus suotu <3

No niinpä ♥
Oi, onnea sinne sankarille ♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X