äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kiitollinen että saan olla äiti

Teksti Terhi

Tänään saan viettää äitienpäivää kuuden lapsen äitinä, aika huikeaa etten sanoisi. En voi olla kuin kiitollinen, että saan olla äiti. Lasten saamisen myötä opin mitä tarkoittaa kun rakastaa toista niin paljon, että olisi valmis tekemään heidän vuoksi ihan mitä vain. Kuinka huolissaan sitä voi toisen puolesta olla ja kuinka iloinen voi olla rakkaan lapsen opituista taidoista.

Äitinä oleminen ei ole helppoa, mutta se on ehdottomasti parasta ja kaikkien haasteiden arvoista

Olen ollut äiti reilun kahdentoista vuoden ajan ja oppinut sinä aikana itsestäni paljon. Olen kasvanut äitinä hurjasti siitä mitä olin esikoisen kohdalla. Joskus pohdin riittääkö rakkaus vielä mahdolliselle toiselle lapselle. Ja tässä sitä ollaan nyt kuuden lapsen äiti ja rakkautta riittää ihan kaikille, myös miehelle, hih.

Olen onnellinen siitä, että saan suukottaa ja halata lapsiani joka ikinen päivä. Onnellinen siitä, kun he tietävät voivansa kertoa minulle kaiken tietäen, että kuuntelen. Onnellinen jokaisesta valvotusta yöstä, hyvin nukutusta yöstä, onnistumisista ja vaikeastakin hetkestä. Onnellinen siitä, että juuri nämä lapset kutsuvat minua äidiksi.

Nyt haluan toivottaa ihanaa ÄITIENPÄIVÄÄ kaikille äideille, erityisesti omalle rakkaalle äidille!

Kommentit

4 kommenttia
Terhi

No niinpä ♥
Oi, onnea sinne sankarille ♥

Avatar

Onpa kauniita lapsia!

Terhi

Kiitos ♥

Avatar

Sama täällä olen todella kiitollinen tuosta tänään 3vuotta täyttävästä uhmailijasta <3

Ihanaa että meille äideille on tämä etuoikeus suotu <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä