äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kaupallinen yhteistyö Kiddex

 

Meidän puolivuotias tyttäremme, todellisena sylivauvanakin tunnettu, viihtyy vihdoin päivä päivältä paremmin lattialla muutaman lelunsa kanssa. Katseltavaa hänellä pitääkin olla, jotta lattialla suostutaan olemaan kauemmin, kuin vain se lyhyt hetki. Lelut ovat tällä hetkellä lähinnä helistimiä sekä lelukaari, josta Saaga tykkää paljon.

Nyt lattialla viihdytään vielä himpun verran paremmin, kun saimme yhteistyönä ihanan Play&Go Soft -leikkimaton. Tämä leikkimatto on materiaaliltaan 100% puuvillaa ja on niin ihanan pehmeä, sen paksuus onkin 2cm , joten siinä vauvan on hyvä pötkötellä ja katsella lelujaan. Lisäksi se on mukavan kokoinen (120cm) ja onhan tämä kuosi on aivan ihastuttava, joten tämmöistä pitää mielellään lattialla esillä.

Tässä leikkimatossa on suloiset kuosit ja muuntuupa se myös lelupussiksi

Näitä on saatavana neljässä eri kuosissa. Tämän meillä olevan Pingviinin lisäksi valikoimaan kuuluu toinen oma lempparini Riikinkukko. Lisäksi löytyy vielä Jääkarhu sekä Laama. Me valitsimme Pingviinin, sillä uskoin Saagan innostuvan siitä eniten. Helistimistä nimittäin hänen ehdoton suosikki on mustavalkoinen panda. Siitä syystä juuri tämä väri tuntui parhaimmalta juuri meille. Ja kyllä Saaga on viihtynyt tuossa matolla ja rapsutellut pienillä käsillä siinä olevia raitoja.

Leikkimatto

Leikkien loputtua leikkimatto muuntuu helposti lelupussiksi naruista vetämällä, joten vauvan lelut voi hyvin säilyttää siinä. Voisiko siivoaminen enää tästä helpommaksi tulla. Kiristysnyöreille on oma suojapussi, joten sen ansiosta ei tarvitse pelätä vauvan sotkeutuvan niihin. Lisäksi mukana on irrotettava sekä säädettävä kantohihna, jonka ansiosta pussin pystyy asentamaan vaikka vaunujen työntöaisaan. Tämä on kyllä loistava systeemi ja nyt meillä on paikka jossa sailyttää vauvan lelut.

leikkimatto

Näitä ihania Play&Go tuotteita löydät seuraavilta jälleenmyyjiltä:

A-T Lastenturva, Vantaa
A-T Lastenturva/Stockmann, Helsinki
Babycity, Kokkola
Bebeliini, Vantaa
Emma’s & Mama’s, Seinäjoki
Hippu Kids, Kempele
Iloinen Heppu, Vantaa
Ipanainen, Helsinki
Lastentarvikeliike Huvikumpu, Seinäjoki
Lastentarvike Pikku Tipu, Mikkeli
OZBaby, Turku
Puhlakids, Oulu
Sebwil Oy, Sipoo
Wauvakauppa, Tampere

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X