äiti ja melukylän lapset - Banneri

Se on aatto nyt. Lapset ovat olleet aamulla jo aikaisin hereillä. Tonttulakeissa kilisee kulkuset tai tupsut heiluvat. Riisipuuroa on syöty aamulla vatsat täyteen, saunaan on kannettu puut ja kala on savustettu. Ulkona on laskettu pulkalla ja sisällä katsottu televisiosta jouluisia ohjelmia.

Maa on ihanan valkoisena ja lapsilla selvästi perhosia vatsassa. Välillä on kuin kävelisivät tulisilla hiilillä, kun eivät jännitykseltään kykene olemaan pitkään paikoillaan. Välillä pienimmät kurkkaavat ikkunasta, joko siellä näkyisi pukkia poroineen tai joko mummu ja vaari ajavat pihaan.

Lapset tekevät meidän perheessä kyllä joulun

Se heidän intonsa, jännitys ja aitous on se joka saa omankin joulufiiliksen kattoon. Sitä muistuu mieleen omat lapsuuden joulut ja se tunnelma. Joululaulut raikaa, kun lapset niitä laulavat ja kasvot ovat yhtä hymyä ja muutama piparinmurunen suupielessä (ja lattialla) herkuttelun jäljiltä. Tuskin maltan odottaa sitä hetkeä, kun pääsevät avaamaan lahjoja. Voi sitä tohinan määrää.

Pidemmittä puheitta haluankin toivottaa kaikille lukijoilleni oikein tunnelmallista, iloista ja ihanaa joulua.♥

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X