äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän Sohvi täytti eilen kuusi vuotta! Ihan uskomatonta, että vuodet ovat näin vierineet, vastahan rustailin tänne blogiin synnytyskertomusta hänen syntymästään. Näiden vuosien aikana olen saanut tutustua tähän uskomattoman herttaiseen tyttöön ja saanut viettää hänen kanssaan ihan mahtavia hetkiä.

Hän on iloinen ja omaa ihanan positiivisen asenteen. Hän on erittäin avulias, energinen ja ihana höpöttelijä. Nyt syksyllä tuota pientä tyttöä kutsuu jo esikoulu, aika uskomatonta. Esikoulun aloitus tuntuu kivalta ja innokkaasti hän koittaa opetella lukemaan.

Näiden kuuden vuoden aikana hänestä on tullut myös kaksinkertainen isosisko ja oikein ihana sellainen. Isosiskona hän on oikein innokas ja huolehtivainen. Hän antaa suukkoja ja halauksia joka päivä. Hän tulee lohduttamaan, jos huomaa pienemmän sisaruksen itkevän. Hän ottaa pikkuveljenkin kerta toisen jälkeen mukaan leikkiin, vaikka tietääkin hänen välillä sotkevan ne.

Eilen vietimme ihanat juhlat- ”ihan kiva olla nyt kuusi vuotta vanha”

Lopulta paikalle ei päässyt montaakaan juhlijaa, mutta kyllä me sillä pienemmällä porukalla saatiin aikaan ihanat juhlat. Näin pöpö aikana osaa varautua siihen, että sairastumisiakin voi tulla. Tärkeintä on se, että ne lapselle ihan rakkaimmat ja tärkeimmät ihmiset saadaan saman katon alle ja niin onneksi saatiin.

Yksi ystäväperhe ei päässyt paikalle, mutta heiltä Sohvi sai ihanan lahjan, jonka hain heidän postilaatikosta. Toinen ystäväperhe taas lähetti hänelle postissa ihanan kortin, jossa oli kutsu yökyläilemään heille kera kivan tekemisen. Vitsi kuinka onnelliseksi tyttäremme näistä tuli ja vielä onnellisempi olen itse siitä, että ympärilläni on näin ihania ihmisiä. Kiitos ihanat!

Tarjottavien kanssa mentiin ihan helpon kaavan mukaan. Cocktailpiirakoita, nakki-viinirypäletikkuja, mokkapaloja, mustikkajuustokakku (mummu teki), täytekakku ja sitten normaalit sipsit, karkit, keksit yms. Kakuksi toivottiin petsikakkua. Päätettiin yhdessä, että siihen laitetaan yksi tytön petseistä ja sokerimassasta tehty tiara, jonka tein muutama viikko sitten, kun tein yhdelle tuttavallekin tiaran. Ihanan simppeli kakku, johon tytär päätti värimaailman (odottelen tässä vieläkin sitä intoa takaisin näihin kakkujen tekemiseen).

Vieraiden lähdettyä, siivoilin keittiössä juhlia pois, jolloin kuulin takaani ”Äiti, nämä olivat minun parhaat syntymäpäiväni ja on ihan kiva olla nyt kuusi vuotta vanha”. Ja se jos joku saa onnelliseksi. Kuinka ihana sellaista olikaan kuulla.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X