äiti ja melukylän lapset - Banneri

Mistä voisi ”ostaa” muutaman lisätunnin arkeen? Olisi niin monta asiaa joista tahtoisin kirjoittaa, mutta tunnit ei vain meinaa riittää ja tuntuu, että minulla on ihan liian vähän aikaa (moni varmasti samaistuu tähän). Päivisin en ole koneella ja en kyllä kerkiäisikään ja iltaisin kello on monesti lähemmäs kymmenen, kun vihdoin avaan läppärin. Nyt kun vihdoin olen saanut alkaa nukkua kokonaisia öitä, en ole valmis tinkimään unista paljoa. On tärkeää saada ladattua akkuja, eikä kirjoittaa pitkälle yöhön. Mutta mitäs sitten kun sitä aikaa ei ole? Jostainhan se on otettava ja mistä muustakaan kuin omista unista?

Onhan se hieman inhottavaa, kun asiaa olisi, mutta aika ei riitä. Joskus en kerkiä avata koko läppäriä, ja siksi kommentteihin vastaaminen voi kestää. Yritän kuitenkin vastata niihin aina heti kuin vain kerkiän. Jokainen kommentti lämmittää mieltä ja iso kiitos kun laitatte niitä. Koitan nyt ehtiä vastaamaan niihin nopeammin.

Nyt illoista osan aikaa menee mm. syntymäpäivien suunnitteluun

Iik, ihan juuri meillä juhlitaan 10v ja 1v juhlia. Rakastan juhlien suunnittelua ja järkkäämistä, mutta nyt tuntuu, että tässä voi tulla kiire niiden kanssa. Juhlat ovat yhteiset ja molemmille tulee omat kakut. Ajattelin ensimmäistä kertaa koristella ne jollakin muulla kuin sokerimassakoristeilla. Saas nähdä pysynkö suunnitelmassa, vai tuleeko siihen vielä muutoksia.

Meillä on edessä myös auton vaihto, joten ollaan sitten miehen kanssa kulutettu aikaa selaamalla erilaisia vaihtoehtoja ja on muuten alkuun ihan kivaa puuhaa, mutta lopulta tuntuu että autoja on vain niin paljon, ettei sitä oikeaa voi edes löytyä, heh. No on meillä pari vaihtoehtoa jo löytynyt. Oma auto sanoo ihan juuri sopimuksensa irti, joten johonkin päätökseen olisi tultava.

Vaikka aikaa illoissa onkin vain vähän, tykkään tästä hommasta sen verran, että jostakin siihen edes se pieni hetki löytyy. Erilaisia postauksia on tulossa, kunhan saan valokuvattua ja kirjoitettua ne. Minulle saa myös heitellä aiheita, jos on jotakin mistä haluaisitte lukea? Jos et seuraa meitä vielä instagramissa, niin löydät minut sieltä nimimerkillä _terhin_.

Kommentit (6)

Hei 😊

Minä olen ihmetellytkin että missä välissä sinä ehdit juttuja kirjoittaa ja kuinka kummassa kaikkiin kommentteihin löydät aikaa vastata. Juu ei niistä yöunista kovin helpolla halua tinkiä, kun lopultakin saa nukkua pitempiä pätkiä. Meillä molemmilla on hyvin muistissa huonot yöt. Minultakin aika välillä loppuu kesken ja paljon olisi asioita joita haluaisin tehdä, mutta en Eetun kanssa pysty tai sitten aika ei riitä. Iltaisin olisi kiva jaksaa katsoa telkkarista joitain mieliohjelmia kuten Huvilaa ja huussia, mutta tulevat niin myöhään etten jaksa valvoa. On vain pakko mennä nukkumaan, että jaksaa Eetun kanssa aamulla nousta. Meillä Eetu eilen oksensi iltapuurot eikä päivällä ruoka maittanut. Olen nukkunut korvatulpat korvissa, mutta viime yönä oli pakko olla ilman, että kuulen, jos Eetu oksentaa. En sitten paljoa nukkunut, kun kuulin AIVAN kaikki äänet mitä yöllä kodissamme kuuluu. Isojen poikien ovien availut ja vessassa käynnit. Eetun unipussin kahinan vaikka nukkuu oven takana vaatehuoneessa. Kellojen tikityksen. Jännä miten senkin yöllä kuulee, kun valvoo ja se kuulostaa kovalta ääneltä ja päivisin sitä ei kuule lainkaan. Tietysti jännitin myös sitä, että jos nukahdan niin Eetu varmaan juuri silloin voi pahoin. Ja minusta on tullut todella herkkäuninen. Yksi pojistani sanoi aamulla, että minun olisi lääkäriin mentävä, koska ei ole hänen mielestään normaalia kuulla niitä kaikkein pienimpiäkin ääniä jotka kuulen 😂Itsestäni on lähinnä raivostuttavaa, kun kaiken yöllä kuulen ja en siksi saa unen päästä kiinni.
Oikein ihanaa ja mukavaa pääsiäistä teille kaikille ❤️🐣

Hei, minua kiinnostaa tavaroiden/vaatteiden kierrätys isossa perheessä. Mitä ostat ”varta vasten” esimerkiksi nuorimmaiselle ja mitä on sisarusten vanhaa? 🙂

hei laitetaan tämä toteutukseen. 🙂

Hih, illalla ja yöllähän tätä hommaa tehdään, kun päivällä ei vain aika riitä. Ja joskus on sitten niin kuitti, ettei konetta vain saa auki. Haluan kuitenkin ihan ajatuksella lukea kommentit ja vastailla niihin muuten kuin kiireellä. 🙂 Ja kyllä, ei tässä niistä öistä kyllä paljoa vitsi nipistää, on ollut niin ihana nukkua. 🙂
Mutta hyvä se on mennä ajoissa nukkumaan, niin jaksat puuhastella Eetun kanssa päivisin.
Voi pientä!!! Toivon mukaan ei enää oksentanut ja meni sillä ohitse. Ei sitä itsekään osaa nukkua jos joku lapsista oksentaa. 🙁 Varmasti on muuten iso muutos nukkua ilman korvatulppia, kun on tottunut niiden kanssa nukkumaan. Ja mitä noihin ääniin tulee, niin ne on yöllä kyllä todella voimakkaita, kun on muuten niin hiljaista. Voihan se olla, että kuulo oli senkin takia herkillä, kun kuulostelit Eetua koko yön. 🙂
Kiitos ja sitä samaa sinne teille.♥

Hei 😊

Ei Eetu enää oksentanut, mutta ruokahaluton oli vielä eilen. Nyt on minulla se tauti. Eilen illalla tuli huono olo ja koko yön oli etova olo ja kuume nousi. Nyt aamulla tuli juomani vesi ja ottamani lääkkeet ylös. Ei kyllä Eetun kanssa jaksaisi tehdä mitään, mutta pakko on, kun Eetun isällä on isompien lasten viikonloppu. Tällaisina hetkinä harmittaa niin suunnattomasti tämä meidän tilanne, kun yhteistä kotia ei vielä ole ja toinen lähtee joka toinen viikonloppu eri osoitteeseen. Toivottavasti ei kestä minulla kauan tämä tauti.

Hyvä että Eetu parempi. Mutta voi ei, kun tuli sinuun. 🙁 Toivottavasti menee nyt äkkiä ohitse. Tsemppiä sinne.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X