äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kiitos kesäkuu, olit ihana

Teksti Terhi

Menipäs kesäkuu nopeasti, kun nyt on jo viimeinen päivä. Tuntuuko jostakin muustakin siltä, että kuukausi vain vilahti ohi? Kesäkuun kelit ovat olleet ihania ja ollaan ulkoiltu paljon. Ensimmäiset pari viikkoa olivat aika mielenkiintoiset, kun isommilla alkoi kesäloma koulusta ja oltiinkin yhtäkkiä kaikki kotona. Se vei oman aikansa, että uudenlainen arki lähti pyörimään ilman jatkuvaa kinastelua.

Onneksi se kinastelu nyt ei ihan mahdotonta ollut, sillä upeiden kelien vuoksi ollaan ulkoiltu paljon, vaikkei kyllä minua katsoessa uskoisi että olisin ulkoillut ollenkaan. En nimittäin ole saanut rusketusta juuri ollenkaan. Hyttysiä on ollut niin järjetön määrä, että olen käyttänyt paljon ihan ohutta pitkähihaista, jottei ne pirulaiset söisi ihan hengiltä. Ostettiin sitten se ”kone” joka karkottaa hyttysiä ja ulkoilusta tuli mielekkäämpää.

Kesäkuu menee aina hujauksessa

Me tehtiin kesäkuussa muutama pieni reissu, muttei mitään isoja. Kesäkuu menee aina jotenkin niin hujauksessa ohi. Luulen että nyt heinäkuussa koitetaan tehdä loput mitä suunniteltiin ja elokuun alkuun saattaa venyä osa, jos heinäkuussa ei keretä. Miehen töistä riippuu miten reissut saadaan onnistumaan. Nyt kesäkuussa olen mennyt lasten kanssa jonkin verran yksin, jotta ollaan saatu edes jotain reissuja tehdyksi. Mies on tehnyt tosi pitkää päivää, mutta nyt juhannuksen jälkeen onneksi päivät muuttuneet normaaliin pituuteen.

Kesäkuussa vedet eivät lämmenneet tarpeeksi vielä minun makuun, mutta lapset ovat uimassa käyneet (Saaga kyllä vain uittanut jalkoja). Itse odottelen ihan kunnolla lämpeneviä vesiä. Eikä olisi ollenkaan epätavallista, vaikken uisi koko kesänä. Kylmä vesi kun ei houkuttele yhtään. Saa nähdä millainen heinäkuusta tuleekaan, toivottavasti ainakin lämmin.

Toivottavasti sinulla oli ihana kesäkuu. Nyt toivotaan paljon aurinkoa ja lämpöä heinäkuulle.

Kommentit

2 kommenttia
Terhi

Onneksi sinullakin meni kesäkuu nopeaan levosta huolimatta.♥ Toivotaan että lepo auttaa ja pieni ei lähde syntymään liian aikaisin.
Ihanaa alkanutta viikkoa.♥

Avatar

Kesäkuu tosiaan meni nopeasti, siitäkin huolmatta että olen ollut lääkärin määryksestä levossa ennenaikaisen synnytyksen riskin vuoksi. Mutta kesä aina tuntuu menevän nopeasti. Ja kevät myös. Ja sitten aika hidastuu.

Rentoa sunnuntaita sinne! 🙂

http://www.anna-mariak.com/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä