äiti ja melukylän lapset - Banneri

Huh, mikä lämpöinen viikko onkaan ollut. Lämpöä, kunnon hellettä on ollut niin paljon, että mies pitikin vielä tämän viikon töistä lomaa. Ollaan saatu siis nauttia kaksi viikkoa aikaa perheen kesken, aika mahtavaa.

Ulkoilut ovat näillä keleillä painottuneet aamuun ja iltaan. Rannalla on käyty joka päivä ja mies on uinut lasten kanssa. Minä olen vieläkin arkaillut ja talviturkki on edelleen niskassa. Taaperommekin vihdoin rohkaistui ja nykyisin viihtyy vedessä oikein hyvin. Hän uskaltaa jo kävelläkin vedessä ja ämpäri ja lapio on olleet mukavat rannalla. Niiden avulla hän kuin huomaamatta tutustui veteen.

Tänä kesänä tätä hellettä on kestänyt paremmin

Kiitos ilmalämpöpumpulle. Sen ansiosta nämä helteet on olleet paljon mukavampia, kun pääsee edes jonnekin viilentymään. Viime kesänä oli kaikki näillä keleillä niin kiukkuisia, kun ulkona oli kuuma, autossa oli kuuma ja kotona oli kuuma. Nyt autossakin on ilmastointi ja uimasta tullessa ei kaikilla ole samantien hiki kun on päästy kotiin.

Pestiin tällä viikolla matotkin ja nyt niistä pari vielä kuivuu takapihalla. Ihana, kun lapset juoksivat vesisuihkun alta ja taapero istui keskellä nurmikkoa käsi ojossa odottaen, kun isommat kantoivat hänelle marjoja mummulan marjapuskista. Hih, palvelu tuntui pelaavan. Välillä lapset tulivat auttamaan mattojen pesussa, ihana kun ovat niin innokkaita apureita.

Vaikka rakastankin lämmintä ilmaa, niin toisaalta on kiva ettei tätä hellettä luvattu vielä seuraavalle viikolle. Sitä on välillä ollut aika veto poissa ja tuo helle ei ainakaan helpottanut sitä. Mutta en kuitenkaan haluaisi, että kelit ihan liikaa viilenee, sillä palelu jos jokin on asia josta en tykkää yhtään.

Ja ajatella, että heinäkuu on ohi ihan juuri. Onneksi elokuu on yleensä vielä niin lämmin ja toisaalta odotan kyllä innolla paluuta arkeen. Lomailu on kivaa, mutta arki vielä kivempaa.

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille. Jäätkö sinä kaipaamaan hellettä?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X