äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kaksi samanlaista mekkoa, koska tykätään samistella

Teksti Terhi

Jonkin aika sitten Kaikolta tuli ihanat bambi-kuosit myyntiin. Juuri sinä aamuna kun mallisto julkaistiin oli itselläni menoa. Arvelin, että mallisto myydään kuitenkin loppuun nopeasti, enkä ehtisi näkemään kuin loppuunmyyty kohtia koittaessani mennä tilaamaan. Ihana ystäväni lupasi metsästää meillekin mekkoa, samalla, kun katsoo omalle tyttärelleen.

Mallisto julkaistiin yhdeksältä ja 9 yli ystäväni laittoi viestiä, että meidän koko oli joka paikasta jo myyty loppuun. Harmittihan se, mutta ei voinut mitään. Ystäväni ei luovuttanut vaan jatkoi etsimistä ja kymmenen minuutin kuluttua laittoi viestiä, että löysi mekon meidän koossa. Aika ihana ystävä minulla, kun kulutti aikaansa metsästäen meille mekkoa. Lopulta kävi niin onnellinen juttu, että saimme vielä meidän toiseksi nuorimmalle tytölle hänen koossaan mekon ja nyt he voivat samistella keskenään.

Monesti tulee ostettua kaksi samanlaista mekkoa eri koossa, jotta he voivat samistella

Muutamaan kertaan on julkaistu jokin vaate, joka on pakko saada ja silloin on kyllä tultu oltua koneen ääressä heti malliston julkaistua. Joskus joitakin olen odottanut alemyynteihin, mutta monesti silloin käynyt niin, että kokoja ei ole enää ollutkaan jäljellä. Nyt on kiva, kun saatiin nämä mekot ja molemmat tytöt tykkäävät niistä yhtä paljon kuin äitikin.

Meillä molemmat heistä tykkäävät mekoista ja isompi pukee monesti itse sellaisen päälle. Olen Saagallakin pitänyt paljon mekkoja ja hän viihtyy niissä hyvin. Ensimmäisellä kertaa sovitettiin tuota nopsaan, että osuiko koko oikeaan ja itku tuli, kun otin mekon sen jälkeen pois. Eilen he sitten pitivät niitä päällä ja sain otettua muutamia kuviakin kun he samistelivat.

Varsinkin tuo meidän kuusivuotias tykkää paljon siitä, jos heillä on pikkusiskon kanssa samanlaisia vaatteita päällä. Vielä heille löytyy hyvin samanlaisia ja saa nähdä milloin isommalla mieli muuttuu, ettei haluakkaan enää samanlaisia. Siihen asti kun hän haluaa, on ihana kun voi ostaa aina pari samanlaista mekkoa vain hieman eri koossa.

Kommentit

2 kommenttia
Terhi

Nämä on.♥ Mua harmittaa, kun ne leggarit olis myös ollut niin ihanat, mut en sit niitä heti sillon tajunnut ystävän pyytää katsoa.

Avatar

Nää on niin ihania! Mä tilasin tytölle paidan ja leggarit. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä