äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tiedättekö, että joskus on kiva pysähtyä miettimään mistä asioista on juuri tällä hetkellä onnellinen. Joskus arki voi tuntua rankalta ja moni asia olevan ihan päin persusta, mutta tarkemmin ajateltuna moni asia voikin olla todella hyvin. Muistakaahan siis joskus pysähtyä ajattelemaan mitkä asiat ovat hyvin ja mistä asioista olet onnellinen.

Ne asiat joista sitä tulee onnelliseksi ei tarvitse olla mitään suurta tai maata mullistavaa. Pienikin asia voi saada hymyn korviin asti. Nyt kerron teille muutaman asian joista minä olen onnellinen juuri nyt.

Onnellinen voi olla monestakin asiasta, mutta tässä muutama

Taaperomme on vihdoin alkanut nukkumaan pitkiä päiväunia. Siis oikeasti pitkiä. Hän jätti toiset päiväunet pois ja nukkuu nyt vain yhdet, joiden kesto on ollut kolme, siis KOLME, tuntia. Ihan uskomatonta. Onko hän edes sama lapsi, sillä ei meidän pieni nuku kuin pieniä vartin tai vajaan tunnin pätkiä. Nyt hän nukkuu päiväunet rattaiden sijaan sisällä omassa sängyssä ja hyvin tuntuukin nukkuvan. Hän on hyvien unien ansiosta ollut niin iloinenkin, ihan mahtavaa.

Minulla ei ole nyt hetkeen särkenyt päätä ja siitä voi todella olla onnellinen. Välillä päätäni kun särkee monta päivää putkeen, olen todellakin iloinen siitä, että nyt se on pysynyt poissa. Ehkä tämä kesän mukana tullut lämpö on auttanut, sillä palellessa yleensä jännitän hartioita, joka automaattisesti johtaa päänsärkyyn.

Arki sujuu mukavasti. Loman alussa lapsilla oli perus kinastelua ensimmäiset pari viikkoa, mutta se aika on nyt jäänyt taakse ja arki sujuu oikein mukavasti. Nukumme pitkään ja syömme myöhäisen aamupalan. Viihdytään ulkona, syödään paljon jäätelöä ja illasta isommat ovat kolmistaan ulkona vielä pienten mentyä nukkumaan.

Olen saanut vähennettyä herkuttelua ja jätettyä sen kokonaan viikonloppuun. Luulin sen olevan todella vaikeaa, mutta se on oikeastaan käynyt aika helpostikin ja olen siitä positiivisesti yllättynyt. Tämä on itselle isokin juttu, varsinkin sen colan juomisen suhteen. Mahtavaa, että sen jättäminen viikonloppuun sujui näin hyvin. Olen myös yllättynyt siitä, että suklaa on jäänyt näin hyvin pois.

Ostin viimein kameraani uuden putken, jota olen siihen kauan halunnut. Nyt saan alkaa harjoittelemaan kuvailua sillä, ihan huippua. Tavoite olisi kehittyä kuvaamisessa ja lisäksi kuvien muokkaamisessa. Tietokoneeni tosin päätti mennä rikki ja nyt käytössä on vanha läppäri, joten en pääse nyt kunnolla muokkailemaan, mutta eiköhän se kone vielä kuntoon saada.

Mistä asioista sinä olet juuri nyt onnellinen?

Kommentit (2)

Tällä hetkellä olen onnellinen siitä, että olen saanut olla palkallisella kesälomalla kolme viikkoa putkeen ja viimeiset kaksi viikkoa niistä lomaillut lasteni kanssa yhdessä (viikon osa porukasta oli isällään).
Mutta eniten onnellinen olen siitä, että reumakipuni ovat olleet lähes poissa koko loman ajan enkä ole syönyt yhtäkään särkylääkettä loman aikana!

Oi kuinka ihania asioita, etenkin tuo kuinka olet saanut olla lähes ilman kipuja. Ihan mahtava juttu, toivotaan että se jatkuu pitkään.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X