äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän kesään on kuulunut aina reissu Särkänniemeen ja tänä vuonna tuo reissu toteutettiin lauantaina. Lähdimme sinne muuten koko perhe, mutta esikoinen jäi kotio, sillä hän kävi siellä jo viime kuussa kaveriensa kanssa. Niinpä hän ei meidän mukaan lähtenyt. Keli suosi meitä, sillä aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja pieni tuuli puhalsi. Oli muuten muutama muukin päättänyt lähteä tuolloin huvittelemaan, sillä Särkänniemeen menevä kaista oli aivan tukossa.

Ostimme pelkät laiterannekkeet, sillä Koiramäessä, akvaariossa ja Näsinneulassa kävimme viimeksi joulukuussa. Siksi emme menneet käymään niissä nyt kesällä ollenkaan. Mieheni ystävä, joka on myös yhden tyttäremme kummisetä, tuli meidän mukaamme, mikä oli kiva juttu. Kaksi pienintä kun tarvitsi osaan laitteista aikuisen ja näin se onnistui helposti. Minä pystyin sitten mennä isompien kanssa pyörimään muualle ja Saaga oli tietty silloin minun kanssa.

Lapsista kesän kohokohta taitaa aina olla reissu Särkänniemeen

Saaga jaksoi päivän oikein hienosti, mitä nyt pariin kertaan iski pieni hepslaaki, mutta niistäkin selvittiin kun neiti hiljalleen rauhoittui. Laitteista Saaga kävi vain kantti x kantissa. Se olikin hänestä aika jännittävä, mutta ihan loppupäässä laitetta se alkoikin tuntua kivalta. Muuten hän jaksoi hyvin katsella kun isommat oli laitteissa, kävellä rauhallisemmilla alueilla (jossa ei tarvinnut pelätä, että joku vahingossa kaataisi hänet), syödä eväitään rattaissa ja pienet päiväunetkin malttoi nukkua.

Vaikka väkeä oli paljon, ei pienten laitteisiin ollut isoja jonoja. Ainoastaan majakkaan ja vauhtimatoon joutuivat jonottamaan pitkään. Mies ja vanhempi poikamme jonottivat uuteen laitteeseen Boomiin sellaiset 35minuuttia. Ja tukkijokeen oli myös aika pitkä jono. Kolmevuotiaamme oli tukkijoessa nyt ensimmäistä kertaa, viimeisen mäen päällä hän oli ilmoittanut ”En mä sittenkään halua tähän laitteeseen”. Kivaa oli lopulta kuitenkin ollut, mutta kuulemma kastui ihan liikaa. Ja hän kyllä oli kuin vaatteet päällä uimassa käynyt, kun hänet näin. Onneksi oli vaihtovaatteet mukana, hih.

Meillä oli kyllä oikein onnistunut reissu. Kaikilla oli kivaa ja lapset olivat onnellisia kun pääsivät taas pitkän odotuksen jälkeen Särkänniemeen. Ehkä se hienous piilee juuri siinä, kun siellä pääsee käymään niin harvoin. Mutta ei kyllä näin isolla porukalla tulisi useammin edes käytyä, sen verran kallista touhua se näin isolla porukalla on rannekkeineen, ruokineen ja matkoineen.

Oletteko te käyneet tänä kesänä jossain huvipuistossa? Mikä huvipuisto on teidän lemppari?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X