äiti ja melukylän lapset - Banneri

Eräs päivä valmistin ruokaa keittiössä ja vilkaisin olohuoneeseen, jossa kaikki sisarukset olivat lattialla istumassa ja puuhastelivat yhdessä jotakin, samalla osa nauroi kovaan ääneen. En voinut kuin jäädä kuuntelemaan ja katsomaan sitä ihanaa näkyä. Olen niin kiitollinen siitä, että he kaikki ovat juuri siinä nyt yhdessä. Sillä en halua vielä edes ajatella sitä aikaa, kun he ottavat omat siipensä alleen ja hiljalleen ”lentävät” kotoa pois, jokainen vuorollaan. Olen onnellinen nyt siitä kun he vielä ovat kotona ja toivon kunpa he vain pysyisivät aina noin läheisinä toisilleen.

Nyt on ollut ihana seurata, kuinka heitä välillä nukkuu neljäkin samassa huoneessa samaan aikaan, koska he haluavat. He supisevat toisilleen ja välillä nauravat niin, että kukaan ei meinaa pystyä lopettamaan. Voi kunpa he vanhempina yökyläilisivät toistensa luona ja pitäisivät toisiinsa yhteyttä. Toivon että he ymmärtäisivät kuinka ihana asia sisarukset ovatkaan.

Toivottavasti sisarukset pysyvät aikuisinakin yhtä läheisinä kuin nyt

On ihana seurata sitä kuinka isommat auttavat pienempiä, kuinka he iloitsevat sisarustensa onnistumisesta ja murehtivat jos joku vaikuttaa alakuloiselta. Huolehtivat jos joltakin pääsee itku ja lohduttavat parhaansa mukaan. Heillä on niin erityinen suhde, etten voi edes tietää millaista on, kun on noin monta sisarusta. Minulla itselläni on siis yksi sisko.

En nyt halua kuulostaa siltä, että elämä sisarusten välillä on vain yhtä ihanuutta, eivätkä he ota ollenkaan yhteen, mutta oikeasti he eivät kyllä oikeasti paljoa tappele. Eniten kinastelevat meidän kuusivuotias ja kolmevuotias, jotka luonnollisesti samaan aikaan haluavat saman lelun tai kirjan yms. Mutta samaan aikaan he pitävät niin paljon toisistaan, että kesken leikin saattavat halata toisiaan.

Saattaa tulla aikoja, kun sisarukset erkanevat toisistaan ja yhteydenpito sisarusten välillä jää, mutta toivon todella, että sen vaiheen jälkeen koittaa myös se aika, jolloin he löytävät toisensa uudestaan. Ja voihan se olla, että he pysyvät aina läheisinä toisilleen, eikä tuollaista aikaa edes tule. Aika näyttää millainen sisarussuhde heillä on isona. Toivon tietysti, että paras mahdollinen ikinä.

Kommentit (4)

Itselläni on 7 sisarusta. Nutimmat ei vielä aikuisia. Läheisiä ollaan sisarusten kanssa, joiden välillä pienempi ikäero. Eli 4 noin vuoden välein syntynyttä. Lapsena tapeltiin erittäin paljon, mutta myös leikittiin yhdessä. Nyt aikuisena kiva, kun on siskoja joiden kanssa pieni ikäero, eikä enää aikuisena tietenkään tapella. 😀

Teillä on niin ihana lapsia ja kuvista huokuu sisarusrakkaus! Mulla itellä on 12 sisarusta ja voi että kuinka suuri rikkaus se oli lapsena, että oli aina joku, kenen kanssa leikkiä. Nyt oon 18 vuotias ja parhaat ystävät on mun omat siskot (19v ja 16v). Oon lukenut sun blogia jo siitä asti, kun odotit Sisua ja nyt kommentoin ekaa kertaa. Kirjotat aivan ihanasti ja sulla on ihanan positiivinen asenne elämään!

Kiitos, he kyllä ovat ja ovat myös läheisiä.♥ Niin toivon, että säilyvät läheisinä isompinakin.
Ihana määrä sinulla sisaruksia ja kuinka ihana kuulla, että heistä pari on parasta ystävää. Kiva kun jätit ihanaa kommenttia ja seurailet meitä.♥

Ihana, että siellä läheiset välit sisaruksiin.♥ Näitä on aina ihana lukea.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X