äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meillä tuli tänään miehen kanssa täyteen 9 vuotta naimisissa. Yhdessä ollaan oltu jo huimat 17 vuotta, mikä tuntuu aika käsittämättömältä ajalta. Tässä tuli muisteltua meidän hääpäivää, joka ei itse asiassa ollut kummoinen, sillä mehän menimme naimisiin maistraatissa ja itse hääjuhla oli vasta parin viikon kuluttua. Maistraatissa vihkiminen oli todella nopea ja todistamassa oli yksi yhteinen ystävämme ja minun siskoni. Myös kaksi tytärtämme oli maistraatissa mukana. Tila oli niin pieni, ettei suositeltu sinne tulevan montaa ihmistä.

Olin tuolloin raskaana ja odotin perheemme kolmatta lasta viidennellä kuulla. Muistan kiitelleeni sitä, että vihkiminen oli nopea, eikä tarvinnut seistä pitkään paikoillaan. Minulla kun oli noihin aikoihin paljon pyörrytyksen tunnetta, varsinkin jos seisoin pitkään paikoillani. Kirkkohäät olisi olleet aivan ihanat, mutta mieheni halusi että menemme naimisiin juuri nopeuden takia maistraatissa.

Tuntuu kuin olisimme olleet yhdessä aina

Olimme nuoria, kun aloimme seurustelemaan, joten välillä tuntuu siltä, kuin olisimme olleet yhdessä aina. Tunnemme toisemme todella hyvin ja olemme monista asioista samaa mieltä. Toki en todellakaan väitä, että nämä vuodet ovat olleet helppoja. Välillä on ollut kausia, kun on ollut vaikeampaa, mutta yhdessä ollaan niistäkin ajoista selvitty. Niihin ei liity mitään suurta draamaa, ihan perus välillä toisen naama ja olemus on vain ärsyttänyt.

Näihin yhteisiin vuosiin on mahtunut aivan mahtavia hetkiä, joita ollaan saatu kokea, kuten lastemme syntymät. Olimme seurustelleet kahdeksan vuotta ennen kuin menimme lopulta naimisiin ja nyt siitäkin hetkestä vuosia on kulunut jo tuo yhdeksän, aika hurjaa miten nopeaan aika on mennyt. Ajatella että vuoden päästä täyteen tulisi jo kymmenen vuotta!

Tämä hääpäivä on kulunut yhdessä perheen kanssa kotona.  Ulkona on satanut koko päivän ajan aina vähän väliä, joten olemme olleet sisällä. Mies valmisti aamulla herkullisen ja täyttävän aamupalan. Minä tein puolestani ruuaksi possupihvejä, ranskalaisia ja salaattia. Myöhemmin juotiin vielä pullakahvit.

Kertokaahan kuinka kauan olette seurustelleet puolisonne kanssa tai jos olet naimisissa, montako vuotta on kertynyt?

Kommentit (12)

Meillä tulee syyskuussa yhteisiä vuosia 11 joista marraskuussa ollaan naimisissa oltu 8v <3

Yhdessä melkein 20 vuotta ja naimisissa 5.

Onnea teille! 💖
Ollaan oltu 26v yhessä joista 21v naimisissa. Tyttöjä 6 ❤️

Kiitos ♥
Vau, upeat vuodet jo ♥

Ihana saavutus 🙂 jos niin voi sanoa.. surullisen moni eroaa nykyään jo vuoden jälkeen. Me ollaan oltu naimisissa 4 vuotta ja yhdessä 6 vuotta 🙂

On kyllä kertynyt kivasti yhteisiä vuosia.♥
Ihanasti on teillekin jo kertynyt yhteisiä vuosia.♥

Me ollaan huomenna oltu 9 vuotta naimisissa ja 17 vuotta yhdessä

Oi, meillä on sitten saman verran vuosia koossa. Ihanaa hääpäivää.♥

Yhdessä 10 vuotta, joista naimisissa 8v. ☺

Ihanaa hääpäivää teille ❤

Kiitos. ♥
Hienosti teilläkin jo yhteisiä vuosia koossa.♥

Oi ihana määrä sielläkin jo yhteisiä vuosia koossa.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X