äiti ja melukylän lapset - Banneri

Hui, menipä heinäkuu nopeasti ja nyt ollaan jo elokuun puolella. Elokuu on yksi lempikuukausistani, sillä silloin on syntynyt lapsistani kaksi, on mieheni syntymäpäivä, yhden kummilapsemme syntymäpäivä sekä hääpäivämme. Elokuu on yleensä ollutkin yhtä juhlaa.

Tänäkin vuonna elokuuhun mahtuu kaikenlaista jännittävää, kuten esimerkiksi tyttäremme esikoulun aloitus. Taidetaan jännittää sitä tyttären kanssa molemmat saman verran ja onhan se uusi ja jännittävä juttu pienen elämässä.  Ja viikon päästä onkin jo ensimmäinen päivä esikoulua. Palaan näihin tunnelmiin vielä erillisessä postauksessa lisää.

Elokuu on ollut monena vuonna niin tunteikas

Elokuu on kuukausi, johon on aina mahtunut monenlaista jännitystä. Aikoinaan omina kouluaikoina se kesän jälkeen kouluun palaaminen, nyt aikuisena esikoisen syntymä, seuraavana vuonna kummipojan syntymä, lasten kerhojen aloituksia, esikoulujen aloituksia, koulujen aloituksia, hääpäivää ja viidennen lapsen syntymää.

Tässä kuussa blogissa tullaan postausten muodossa hieman muistelemaan osaa noista ajoista ja kerron esikoululaisen eskarin aloituksesta jonkin verran ja muuta siihen liittyvää. Kirjoitan yleensä postauksen juuri fiiliksen mukaan, joten katsotaan mitä on tulossa.

Rakastan tätä kuuta myös siksi, että silloin on vielä lämmintä. Lasten harrastukset alkavat ja itsekin sitä puhkuu aina jotenkin eritavalla uutta energiaa. Varjopuolena on se, että ollaan taas lähempänä syksyä ja pimeneviä iltoja, jotka ei taas oikein ole munlemppari. Mutta ei nyt murehdita niitä, vaan nautitaan tästä ihanasta kuukaudesta ensin.

Elokuu, olethan lämmin ja yhtä ihana kuin aikaisempinakin vuosina.

Kommentit (2)

Meilläkin kaksi elokuun lapsosta, esikoinen ja viides ❤
Ja täälläkin yksi eskarin aloittaja!
Ihanaa elokuuta sinne 😊

Hauskasti, että molemmilla esikoinen ja viides syntynyt elokuussa ja yhdet eskarilaisetkin.♥
Kiitos, sitä samaa teille.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X