äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän taapero heräili aikoinaan öisin lukuisia kertoja, mutta kun yölliset imetykset loppuivat paranivat unetkin (ainakin muistaakseni se oli näihin aikoihin). Taapero nukkuu nykyisin yönsä niin hyvin, että monet heräilyt yössä ovat enää muisto vain. Hän heräilee enää todella harvoin ja silloinkin whisbear nukuttaa tytön takaisin uneen. Meillä oli ystävältä tuo nalle lainassa pitkään (olen niin kiitollinen, että saatiin se lainaan) ja jokunen viikko sitten ostettiin ihan oma. Paras hankinta aikoihin.

Nykyisin hän nukkuu jopa kolmentoista tunnin unia, mikä on ihan uskomatonta. Ja tässä on itsekin vihdoin oppinut nukkumaan ja menemään aikaisemmin maate, sekä laittaa se puhelin pois. Odotin eniten sitä, että vihdoin saisimme nukkua ja nyt kun saamme nukkua molemmat, se on ihan uskomattoman hienoa. Jossakin vaiheessa jo ajattelin, etten enää vain osaa niin monen vuoden valvomisen jälkeen, mutta ihmeesti aika auttoi.

Ei voi muuta kuin olla kiitollinen, että nyt nukutaan näin hyvin

Nykyisin nukun itsekin kahdeksaa/yhdeksää tuntia yössä sen viiden tunnin sijaan. Nyt tuntuu hassulta, että silloin ei tuntenut edes itseään väsyneeksi, vaikka nukkuikin noin onnettomia unia. Mutta kaikkeen tottuu, myös lyhyisiin uniin.

Taaperomme jaksaa noin hienoista yöunista huolimatta nukkua myös hyvin päiväunia. Niiden kesto vaihtelee tunnista neljään tuntiin. Olenpa joskus itsekin silloin mennyt hetkeksi nukkumaan, jos se on ollut mahdollista. Päiväunet oikeastaan pitenivät uuden arjen alkaessa. Päivällä meillä on nyt niin hiljaista, isompien ollessa koulussa ja eskarissa, joten kai taapero ottaa siitä kaiken irti ja nukkuu noin mahtavia päikkäreitä.

Nyt aiomme nauttia näistä hyvistä unista niin kauan kuin ne jatkuvat ja toivon, ettei taaperon unet muutu katkonaisiksi hampaiden tulon myötä. Nyt niitä nimittäin tuntuu taas tulevan kerralla enemmän. Olisin myös kovin kiitollinen,  että kaiken maailman flussat sun muut pöpöt pysyisivät kaukana.

Kuinka teillä nukutaan?
Tsemppiä kaikille, joilla heräillään öisin. Toivotaan teille parempia unia.♥

Kommentit (4)

Kiva kun saat nyt nukkua😴.
Meidän poika reilun vuoden ikäinen nukkuu n.10.5-12 h yöunia. Päikkärit kestää noin 1.5-2 h. Heinäkuussa nukkui päikkäreitä vain 40min-1 h, yleensä. Mistähän lie johtui🤔.
Kun meni elokuussa siskolle päiväksi hoitoon nukkui 2 tuntia. Olin ihmeisään😁.
Sen vierailun jälkeen poika ” oppi” nukkumaan myös kotona hyvät päikkärit😊.

Hienosti nukutaan teillä! ❤ mahtavaa ☺

Meillä nuorimmainen nukahtaa kyllä illalla hyvin. Sitten vaihtelevasti heräilee. Joskus 11 aikaan, tai puolilta öin. Tai sitten aamuyöstä. Ja vaan halutakseen maitoa.. olen yrittäny vähentää yöimetystä että unet paranisi. Toisaalta en aina edes muista monelta olen tytön kainalooni hinannut pinnasängystä ja unisssani antanut tissin. Mutta joka aamu herätään vierekkäin.. että ainakin itse nukun ihan hyvin. Tyttö nukkuu päikkäreitä tunnin tai kaksi. Mutta päivällä en pysty itse nukkumaa kun on muut lapset hoidettavana.. en koe väsymystä kuitenkaan ☺

Olen kyllä niin onnellinen näistä unista.♥
Mutta hyvä, että saat kuitenkin nukuttua ja ei haittaa unia nuo imetykset. Onhan se aivan ihana herätä pieni siinä vieressä.♥

Kyllä, on aika ihanaa. 🙂
Oi hienoja unia nukutaan teilläkin. Ja mahtavaa, että siskolla hoidossa oleminen auttoi nukkumaan päikkäreitä kotonakin. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X