äiti ja melukylän lapset - Banneri

Lupasin kolmelle vanhimmalle tyttärelleni jossakin vaiheessa kesää, että jokin päivä lähdetään kolmistaan ostoksille ja jätetään Saaga isin ja poikien kanssa kotio. Sunnuntai oli sitten viimein se päivä, kun päätimme tuon toteuttaa ja ajelimme Lempäälään ideaparkkiin. Tykkään käydä siellä, koska kaikki tarvitsemamme kaupat ovat saman katon alla. Nyt ei ole vain tullut käytyä siellä paljoa, varsinkaan Saagan kanssa, joka ei vieläkään erityisemmin autossa viihdy.

Tytöt olivat aivan innoissaan meidän yhteisestä päivästä ja minä toki myös. Aivan ihana viettää aikaa vain heidän kanssaan. Ostoslistamme oli jotenkin päässyt paisumaan ja kaikki kyllä löytyi ja hieman enemmänkin. Tosin vanhimman tyttäremme kenkien etsiminen meinasi olla työn ja tuskan takana, mutta löytyihän ne lopulta ja olivat sopivasti -20% alessa. Muuten ostimme perus vaatetta ja ostettiin samalla pojillekin, heitä kun ei niin nappaa tuo kaupoilla oleminen.

Päivä tyttöjen kanssa ostoksilla oli oikein onnistunut

Kun puolet kauppakeskuksesta oli kierretty, poikettiin syömään. Sen jälkeen meidän oli tarkoitus jakautua kahteen ryhmään, että isommat olisivat menneet kahdestaan, mutta päädyttiin kuitenkin pyörimään yhdessä vielä. Kyllä kaksi isompaa sitten lopulta lähtivät yhdessä kiertämään liikkeitä.

Tällaiset päivät ovat kyllä meille kaikille todella tärkeitä. On kiva lähteä liikenteeseen vain isompien tyttöjen kanssa, ilman että erittäin omapäinen taapero olisi ollut mukana. Nyt kaikki sujui niin helposti, eikä tarvinnut pujotella vaatteiden välissä rattaiden kanssa. Kuusivuotiaamme nautti, kun kiertelimme yhdessä vaiheessa kahdestaan kauppoja ja hän sai jakamattoman huomioni. Kuinka monta kertaa hän sanoikaan, miten kiva päivä olikaan.

Kotia kohti lähti iloinen kolmikko tyttöjä ja yksi onnellinen äiti, jolla oli ollut oikein rentouttava päivä.  Myös kotona päivä oli sujunut hyvin. Saaga oli päästänyt pojat helpolla ja kiskaisi taas kevyet neljän tunnin päikkärit. Pojat pitivät huppareistaan joita heille toin ja Saaga sai tällä kertaa tyytyä pinneihin ja ponnareihin. Ja hän halusiskin heti pinnin päähän, eli kannatti ostaa. Jospa hän joku päivä antaisi vihdoin niiden jopa olla päässä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X