äiti ja melukylän lapset - Banneri

Koulun ja esikoulun alettua vietän päivässä paljon aikaa tämän kaksikon kanssa. Alkuun oli vähän outoa meille kaikille ja kotona tuntui todella hiljaiselta, mikä oli tavallaan tosi kivaa ja tavallaan todella outoa. Varsinkin pojastamme huomasi, kuinka hänen oli vähän vaikea keksiä tekemistä ja selvästi pikkusiskon kanssa ei oikein huvittanut leikkiä.

Nyt kun arki tuntuu kaikista taas tutummalta, on kotonakin tullut ihan uudenlainen rytmi. Aamusta isompien lähdettyä kouluun mennään joko ulkoilemaan tai aletaan yhdessä valmistaa ruokaa jos sitä ei ole jo valmiina. Piirtelemme, maalaamme vesiväreillä tai rakentelemme legoilla. Milloin mitäkin keksitään. Nyt tosin meidän aamuja on rikkonut kaikenlaiset menot, joiden takia aamuihin ei ole tullut vielä ihan selvää rytmiä.

Tämän kaksikon kanssa ei tylsää hetkeä tule

Taapero nukkuu nykyisin niitä uskomattoman hyviä päiväunia, joten minulla jää hyvin aikaa olla vain pienemmän poikani kanssa. Silloin tehdään sellaisia juttuja, joita ei taaperon kanssa tehtäisi, kuten pelataan vaikka jotakin peliä, tehdään jotakin hamahelmistä jne. Ne hetket ovat arjessa todella tärkeitä. Joskus poikakin saattaa olla väsynyt, mutta ei halua mennä nukkumaan. Silloin makoilemme sohvalla ja saatamme katsoa jonkin lyhyehkön ohjelman telkkarista.

Tällä kaksikolla tuntuu välillä olevan keskenäänkin tosi hauskoja leikkejä, ainakin molemmat nauraa käkättää. Useimmiten toinen ajaa potkuautolla ja toinen juoksee perässä, tai toinen on jossakin piilossa ja huutelee toista etsimään. Useimmiten Saaga etsii, koska ei oikein osaa kovin hyvin piiloutua. Välillä tämän kaksikon touhut on niin vauhdikkaita, että silloin pitää jo ohjata toiseen leikkiin. Ja isommasta on tietysti kiva, kun pienempi matkii häntä ja äiti saattaa välillä ”repiä sen vuoksi omia hiuksia päästään”.

Näiden viikkojen aikana he ovat selvästi lähentyneet ja tämän kaksikon leikkeijä on ollut hauska seurata. Varsinkin ulkoillessa heillä sujuu kaikki tosi hyvin ja molemmat viihtyvät todella hyvin ulkona. Onneksi nyt on ollut taas kelit kohdallaan.

Meidät löytää myös instagramista

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X