äiti ja melukylän lapset - Banneri

Ihanaa alkanutta syyskuuta kaikille. Täytyy myöntää tähän alkuun, että olen siirtänyt tämän tekstin kirjoittamista todella moneen kertaan. On tehnyt mieli kirjoittaa moneen otteeseen ja joskus taas ei ole tehnyt mieli kirjoittaa tästä mitään. Olen kuitenkin blogiini vuosien aikana jakanut kaikenlaista, joten tulin siihen tulokseen, etten voi jättää tätä teille kertomatta tai enää siirtää sen kertomista.

Lupasin tulla kertomaan paremmin miksi minun osalta kesä meni hieman mönkään oman oloni vuoksi, vaikka kesä ihana olikin. Minun osalta kesä meni lähinnä siihen, että jouduin miettimään tarkkaan mitä syön, milloin syön ja kai lähettyvillä vain on vessa. Jouduimme perumaan/siirtämään monta reissua tai en voinut itse niihin osallistua, sillä minulla oli melkein kaksi kuukautta kestävä ripuli, joka hallitsi elämääni todella voimakkaasti.

Joskus päiväni kului vain makoillen, kun en kyennyt ololtani muuhun

Oloni oli, kuin vatsataudin jälkeen, paitsi minun vatsatautini ei vain ottanut loppuakseen. Lähes kaikki mitä söin tuli ulos, joten oli parempi koittaa syödä vähemmän ja juoda enemmän. Hoidin kaiken pakollisen ja aina kun oli mahdollista makasin sohvalla kalpeana ja täysin veto pois. Olisin voinut vain nukkua aamusta iltaan ja jatkaa siitä yön yli. Olo oli kokonaisvaltaisesti todella kuvottava. Pahoinvointiani voimisti entisestään vatsani suojissa kasvava pieni yllätys. Yllätys, joka oli päättänyt tulla osaksi perhettämme.

Kyllä, luit juuri ihan oikein..vatsassani kasvaa pieni yllätys. Tämä yllätys pisti ilmeisesti kroppani toiminnot täysin sekaisin, jonka vuoksi alku meni vessassa ravatessa ja todella huonosta olosta kärsien. Tämän pienen yllätyksen vuoksi, taapero ilmeisesti lopetti itse rinnalla olemisen.

Miksi sitten olen halunnut siirtää näinkin ihanan asian kertomista? Siksi, että en halunnut sen olon kanssa, enkä kyllä oikein vieläkään, kuulla näitä ”Ai taasko!? Eikö mikään riitä? Eikö se muuta osaa kuin olla raskaana? Nyt niiden parisuhde on mennyttä! Ihan järkyttävää!” Ja vaikka ja mitä muita ikäviäkin kommentteja sun muuta. Se kaikki negatiivinen, jota jouduin kuulemaan jo viime odotuksessa vaikutti tähän. Ja koska harva tuttavammekaan enää onnittelee ja laittaa tämän vain vitsiksi, niin miksi kertoa. Onneksi on myös niitä ihania, jotka osaavat myös iloita. Ja viimeksi tänne blogiin tuli onneksi vain aivan ihania kommentteja, eikä yhtään negaa.

Nyt kun kaikille läheisimmille on viimein kerrottu, voi asian laittaa tänne, koska odotus on kuitenkin edennyt jo aika pitkälle ja haluan tallentaa tännekin taas tämän odotuksen muistot. Olen jo raskausviikolla 15, tarkalleen 14+6 . Laskettuaika on 25. helmikuuta 2020.

Toivoisin, että ne joilla ei ole kuin negatiivista sanottavaa ovat ennemmin hiljaa, kuin alkavat taas ruotimaan perheemme asioita jossakin. Myös minulle voi laittaa suoraan viestiä, jos haluaa osoittaa sanottavansa/kysymyksensä suoraan minulle. Haluaisin nyt vain nauttia tästä meidän pienestä yllätyksestämme, joka on perheeseemme oikein tervetullut.

Joskus se elämä todellakin yllättää ja erästä ystävääni lainaten ”Parhaaat jutut on oikeasti yllätyksiä”. Olen aika onnellinen just nyt.

Meidät löydät myös instagramista

Kommentit (236)

Silmät kostuivat. Suureksi osaksi ilosta puolestasi ja osaksi siksi, että joudut miettimään muiden ikäviä kommentteja ja reaktioita näin ihanan asian edessä. Minulta hirvittävästi onnentoivotuksia ja tsemppiä raskauteen! <3

Aivan ihana uutinen 🙂 onnea aivan mielettömästi!! ❤️olen ollut blogisi lukija jo monen vuoden ajan mutta nyt en ole ehtinyt blogiasi lukea juhannuksen jälkeen, koska olen kärsinyt järkyttävästä raskauspahoinvoinnista joka vasta nyt puolivälin kieppeillä alkoi helpottaa. Olen nyt siis kolmatta kertaa kanssasi samaan aikaan raskaana 😄 laskettu aika on 20.2 eli samoilla viikoilla mennään. Tuleva vauva on minulle viides ja samat ajatukset pyörii mielessä lähipiirin suhtautumisesta asiaan. Ihana päästä taas seuraamaan odotusaikaasi ❤️

Kiitos paljon.♥
Hih, ihan mahtava juttu, että odotetaan vauvaa samaan aikaan ja vielä näin samoilla viikoilla. Ihan mielettömästi sinne onnea odotukseen.♥ Onneksi siellä pahoinvointi viimein alkanut hellittää.

Voi että, onnea! <3 En oo kerinnyt lukea mitään blogeja tässä viiteen kuukauteen, mutta vähän aikaa sitten jostain tuli mieleen että jokohan teille on tulossa uusi vauva 😀
Mun neljäs ja viimeinen vauva oli myös yllätys, vuosi sitten en olisi uskonut nyt olevani vauvan kanssa kotona. Mutta uskon että kaikella on tarkoitus ja niin rakas tuo on 🙂

Kiitos paljon.♥
Hih, aika hauska, että tuli noin mieleesi yhtäkkiä. 😀
Ihana ylläri teilläkin siellä.♥ Vauvasta tulee varmasti täälläkin kovin rakas, hän on sitä jo nyt.♥

Paljon onnea!! Meillä la 24.2.2020 🙏 kivaa löytää muita odottajia!

Kiitos paljon ja onnea tuhannesti sinnekin odotukseen.♥
Kiva, kun lasketut on näin lähekkäin. 🙂

Eikääää, ihanaa, paljon onnea❤️❤️ Mä en oo blogia enään itse pitänyt, enkä hirveemmin ehtinyt seurailemaan muidenkaan blogeja, mutta sun viimeinen kirjoitus pomppasi mun fb etusivulle niin oli pakko käydä kurkistamassa 😍 ihanaa odotusaikaa teidän perheelle!

Kiitos oikein paljon Riikka ja kiva kun jätit kommenttia.♥
Ihanaa syksyä sinne.♥

Onnea ja ihanaa odotusaikaa ❤ koeta sulkea korvat ikäviltä kommenteilta, itse laitan ne kateuden piikkiin ☺

Ihanaa! Olen lukenut blogiasi jo monta vuotta ja oon aina salaa toivonut että sä et käyttäis sanaa lapsiluku tai päättäisi että teidän perhe on nyt täysi. Elämä osaa yllättää. Niin sen pitää olla, että teidän perhe on hyvä juuri nyt ja jatkossa oli se sitten kuinka suuri hyvänsä. Sut on selkeesti luotu äidiksi monelle lapselle ja susta huokuu rakkaus perhettäsi kohtaan myös tänne ruudun toiselle puolelle. Tätä blogia on ilo seurata. Onnea!

Hih, elämä todellakin osaa yllättää, kun sitä vähiten odottaa.♥
Kiitos oikein paljon onnitteluista ja kauniista sanoistasi.♥
Iloista viikkoa sinne. 🙂

Paljon Onnea❤❤❤ Meillä oli aika samankaltainen kesä kuin teillä, kun kärsin jäätävästä raskauspahoinvoinnista, joka pisti pysymään aika lailla kotona. Kuudes lapsi pitäisi syntyä helmikuun alussa. Voimia odotukseen.

Kiitos paljon.♥
Ikävää, kun sielläkin on ollut noin voimakasta pahoinvointia. 🙁 Toivottavasti nyt parempi vointi.♥
Ja hei, tuhannesti onnea sinne helmikuisen odotukseen.♥♥♥

Paljon Onnea pienestä ihmeestä koko perheelle ja tsemppiä raskaus aikaan! Kyllä ne vauvat on vain niin suuria rakkaus pakkauksia ja tietenkin isommat sisarukset myös! Meillä täällä 2kk ikäinen pieni ihme ja seitsemäs myös meidän perheeseen! T: Liisa

Kiitos Liisa.♥
Oi ihanaa, oikein paljon onnea teille pienestä ja ihanaa vauva-arkea sinne.♥♥

Voi että! Arvostan niin paljon ison perheen vanhempia, ei ole tärkeämpää työtä kuin kasvattaa tulevaisuuden tekijöitä eli lapsia 😭😍😍 Teillä on monta lasta muttei yhtään ylimääräistä. On niin huikeaa omistaa sisaruksia, elämänmittaisia ystäviä. Itellä 11 sisarusta ja itsellä 3 mutta haluan enemmän.
Varmasti on raskasta ja uuvuttavaa, mutta luulen että kyllä lapset enemmän antaa kuin ottaa. Muista levätä ja kysyä arkeen apua jos siltä tuntuu. Huikeaa vieläpä että hoidat lapsia kotona etkä vcie päiväkotiin. Ei ole parempaa paikkaa lapselle kuin rakasta koti💛
Onnea odotukseen koko ihanalle perheelle ja voimia raskauteen💚💛

Kiitos oikein paljon sinulle.♥
Oi ihanan monta sisarusta sinulle.♥ Ja toivotaan että haaveesi isommasta perheestä toteutuu.♥
Onhan ison perheen pyörityksessä aina omat haasteensa, mutta se tuntuu itselle jo niin normaalilta, etten ainakaan koe sitä liian raskaaksi (tosin silloin kun vointini oli todella huono, oli kaikki raskasta, mutta tarkoitan noin yleensä).
Ihanaa viikkoa sinne.♥

Hei 😊

Lämpimät onnittelut täältä sinne ❤️Ihanaa kuulla tällaisia yllätyksiä ja että toisilla ne yllätykset ovat mukavia. Toivon sinulle onnellista odotusta 😍Minun oma yllätykseni on vähän kurjempi, kun aivoistani magneettitutkimuksessa löytyi halkaisijaltaan 1,6cm kokoinen joko tulehduspesäke tai kasvain. Kiireellinen aika on nyt neurologille. Sellainen pikkuinen kasvaa minun sisälläni. Teille kuitenkin onnittelut tulevasta perheen lisäyksestä. Toivon, että kaikki sujuu hyvin 😊

Voi kiitos oikein paljon.♥
Eikä!! 🙁 Ihan valytavasti sinne tsemppiä ja toivotaan, ettei olisi mikään kasvain. Lähetän täältä suuren halauksen ja paljon voimia sinulle.♥♥

Ihanaa <3 olen nytten pari vuotta seurannut blogia, koska tokan La oli 6/18 joten tosi samoissa mentiin, nyt meillekin on tulossa yllätys vauva maaliskuun lopussa 😮 tunteet oli kyllä aluksi hirveän sekavat ja minäkin kauheasti jännitän mitä muut sanovat vauva uutisesta vaikka onkin vasta kolmas. Mutta se on kyllä kauhea tavallaan ajatella tai tuntea että muut eivät odota vauvaa tai, no tiedät mitä tarkoitan 🙂 hieman kuin joutuisit piilottamaan oman onnellisuutesi muiden takia.


Voi että, ihanaa että muutkin saa tämmöisiä yllätyksiä ja taas samoihin aikoihin odotellaan. ♥ Tunteet heitteli täälläkin naurusta hämmästykseen ja kaikkeen mahdolliseen. Lopulta sitä kuitenkin tottui ajatukseen.
Kuulostaa niin tutulta tuo oman onnellisuuden piiloittelu ja kaikki muukin. Tuo jännittäminen on kamala tunne, sillä eihän näin hienoin asian kertomisessa pitäisi olla edes mitään jännittämistä. Mutta jos joku sanoo yhtään mitään ikävää, niin koita sivuuttaa ne, vaikka ne kirpaiseekin aina. Minä lähetän täältä sinne suuren suuret onnittelut ja aivan ihanaa odotusaikaa.♥♥

Se on jännä miten lapsi lukumäärän kasvaessa asia kääntyy negatiiviseksi,onnitteluja ei tule. Ei vaivauduta kysymään asioita suoraan. Itse odotan viidettä viikoin 23+5 ja kyllä sitä negatiivistä on tullu.. eikö voi vaan olla hiljaa jos ei ole hyvää sanottavaa/voi onnitella..? Paljon onnea odotukseen💖

Kiitos paljon.♥
Niinpä, olen kanssasi samaa mieltä. Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, on parempi olla vain hiljaa kuin aiheuttaa tahallaan toiselle pahaa mieltä. Todella harmi, että sielläkin on kuultu nyt paljon negatiivista. Täältä lähetän kuitenkin isot onnittelut sinulle ja ihanaa odotusaikaa.♥♥

Oikein paljon onnea teidän koko perheelle ❤️

Ihanan yllätyksen olette saaneet. Onneksi olosi on jo parempi 🙂

En oo aiemmin kirjoittanut, mutta nyt halusin, koska haluan kantaa oman korteni kekoon vastaiskuna kaikelle negatiiviselle, mitä lapsen saamisesta voi saada toisilta osakseen. Jokainen pieni ihminen, joka on kasvamassa äitinsä kohdussa on kaiken onnittelun ja ilon arvoinen. 🧡 suuri ihme!

Mulla oli nyt kolmannen kohdalla vaikeampaa kertoa ja jotku suhtautuikin vaikeasti ja sanottiin ihan suoraan, että nyt sit varmaan sais riittää. Huoh!

Olin koko raskausajan kipeenä (flunssa, migreeni, kuume, kova yskä) ja oli niin rankkaa! Nyt oonkin 2,5 kk ikäisen vauvan äitinä fyysisesti aktiivisempi kuin koskaan aikuisiällä. Mun keho on aivan upea, toimiva ja haluan huolehtia siitä. Osaan arvostaa terveyttä aivan uudella tavalla, ku koin niin rankkoja hetkiä ku en vaan parantunut kunnolla ja aina uudelleen tuli jotaki :/

Ihanaa raskausaikaa sulle <3 Jumalan siunausta koko perheellenne!

-Jonna (instassa @jonnankaa)

Kiitos oikein paljon.♥
Kiva kun kirjoitit ja olen niin samaa mieltä siitä, että jokainen pieni ihmisen alku siellä vatsassa ansaitsisi onnittelut.
Harmi, että sielläkin on saatu kuulla tuollaista. Ei aina pysty ymmärtämään mitä niiden sanojat oikein ajattelee. 🙁
Sielläkin on ollut rankka odotusaika ja tosi kurjaa, että se kesti vielä koko raskauden ajan. 🙁 Onneksi nyt voit hyvin ja ihan miljoonasti onnea teille vauvasta ja ihanaa vauva-arkea sinne.♥♥

Hurjan paljon onnea❤️ lapset on lahjoja.
T. Äiti x8

Onnea odotukseen ❤ Ihana, kun tekin haluatte ison perheen. Meillekin seitsemäs syntyy ihan lähiaikoina. Ei malta enää odottaa.

Kiitos paljon Elisa.♥
Oi tuhannesti sinne tsemppiä odotukseen.♥ Pian saatte pikkuisen jo syliin, niin ihanaa.♥♥

Lämpimät onnittelut täältäkin ❤
Hieno perhe teillä ! Jään seuraamaan kuulumisia innolla ❤

Itse kuumeilen kuudetta, ei olla kerrottu kellekkään siitä juurikin ilkeiden kommenttien vuoksi. Ei vaan ole vielä tärpännyt. Mulla tuon taaperon imetys vaikuttaa vissiin kun ei onnistu..

Kiitos paljon.♥
Kuulumisia on luvassa pian. 🙂
Toivon kovasti teille tärppiä.♥♥
On kyllä niin ikävää, ettei tällaisista asioista tee mieli kertoa kenellekään, koska niin paljon joutuu kuulla sitä ikävää. 🙁

Paljon paljon onnea teille! ♡ Minusta on ihana kuulla, että vielä on isojakin perheitä ja niin pitää ollakin. Meillä ensimmäinen tytär nyt 1,5 vuotias ja toiveissa on vielä monet pikku jalat pirtin lattialle tepsuttamaan. 🙂 Luen blogiasi säännöllisesti ja odotan innolla postauksia uuden pikkuasukkaan taipaleesta. ♡

Kiitos paljon Riikka.♥ Oi kuulosnalta, toivotaan että sinne siellä vielä teputtelee monet pienet jalat.♥
On ihanaa, kun perheitä on erikokoisia.♥
Ihana kun seurailet.♥ Postauksia odotusajalta on tulossa, tosin alkuun vielä vähän viiveellä. 🙂

Arvasin jo tän lukiessani blogitekstiäsi ”Elokuun viimeisiä päiviä viedään” <3
Aivan ihanaa <3 Sun blogista välittyy kuinka sut on kuin luotu suurperheen äidiksi, sun sydämessä rakkaus vain moninkertaistuu vaikka lapsia tulee lisää. Älä välitä jos joku negailee, lapsimäärä on jokaisen henkilökohtainen asia. Nostan jopa hattua teille, koska nykypäivänä tosiaan näitä tyhmiä kommentteja tulee ja voidaan haukkua lestadiolaisiksi tai muuta.
Mä odotan esikoista ja kun olen joskus kertonut jollekkin, että haaveenani olisi neljä lasta niin kommentit on että "justjoo, miksi ihmeessä? " Ihan hölmöä, yhtähyvin voisin kysyä joltain, että miksi sulla on "vain" 1 tai 2 lasta, mutta en kysy, koska arvostan muiden valintoja.
Toivon kaikkea hyvää teidän perheelle ja ihanaa syksyä <3

Arvelinkin, että moni voi siitä jo arvata mistä on kyse. 🙂
Kiitos paljon ihanista sanoistasi ja onnitteluista.♥♥
Kuinka ihanaa, onnea sekä oikein ihanaa ja onnellista odotusaikaa sinne.♥ Toivotaan, että haaveesi neljästä lapsesta toteutuu.♥
Ja paljon sitä arvostelua/kauhistelua ja kaikkea ikävää tulee, mutta ne pitää vain sivuuttaa. Ei se kenellekään kuulu kuinka monta lasta kenelläkin on tai onko yhtään. 🙂
Kiitos, samoin sinne.♥

Hurjan paljon onnea koko perheelle ja erityisesti sinulle odotukseen kaikkea hyvää <3

Paljon kiitoksia onnitteluista.♥♥

Paljon Onnea teidän perheelle! Blogisi kautta välittyy, että olet mielettömän rakastava äiti lapsillesi, sinut on selvästi tarkoitettu olemaan äiti monelle lapselle. Osaat sen hyvin, sinusta välittyy tekstiesi perusteella ihana rauha:) Hyviä vointeja!

Kiitos paljon Sini onnitteluista ja kauniista sanoistasi.♥♥

Onnea! Meille tulossa neljäs lapsi, laskettu aika ensi kuussa 💖 Onnitteluja alkoi satelemaan vasta sitten kun kaikki kuulivat että neljäs lapsi on eri sukupuolta kuin kolme aiempaa….

Kiitos.♥
Oi tuhannesti onnea sinne ja ei enää ole paljoa odotusta jäljellä. Tsemppiä tähän loppuun.♥
Ei ole todellista, siis ihan uskomatonta ja niin väärin, että sukupuoli vaikuttaa onnitteluihin.

Lämpimästi onnea odotukseen❣️ Vauvat ovat aina ihania ja sisarukset toisilleen rikkaus. Jos vauva syntyy laskettuna pöivänä, hän syntyy meidän keskimmäisen 16-vuotispäivänä. Tänä vuonna tuo päivämäärä oli ensimmäisen lapsenlapsemme laskettu päivä, mutta tämä ihanuus päätti syntyä jo vähän aiemmin 💙

Kiitoksia.♥
Kyllä ja toivon todella, että heistä on paljon toisilleen seuraa myös vanhempana.♥
Oi.♥ Katsotaan minä päivänä tämä meidän pieni sitten syntyy. 🙂

Onnea! ♥ Minulle iski juuri kamala vauvakuume vaikka niin olen järkeillyt että ”eihän nyt enää viidettä, mitä kaikki ajattelee, olisihan se jo ihan överi” 😂 Sinun ansiostasi en tee päätöstä ainakaan muiden mielipiteiden perusteella!

Kiitos.♥
Ei sitä kannatakaan ikinä tehdä sen mukaan mitä toiset ajattelee, koska mielipiteitä on niin mahdottoman monia. 🙂 Eihän se toisille edes kuulu, montako lasta perheessä on.

Tuhannesti onnea! <3 Jokainen lapsi on yhtä ihana asia, olkoonkin ensimmäinen tai seitsemäs. Kohta teillä on "7 kääpiötä" 🙂 <3

Hih, niin on.♥ Kiitos paljon Emmi.♥

Paljon, paljon, paljon onnea!
Jokainen lapsi on yhtä tervetullut maailmaan. Ihanaa, kun otatte hänet ilolla vastaan!

En ymmärrä, mistä moinen penseys useampi lapsisia perheitä kohtaan kumpuaa. Lapsilukuhan on hyvin henkilökohtainen asia. Olen saanut myös osani samasta penseydestä viimeisen raskauden aikanani, vaikka meillä on vain kolme lasta 😀

Kiitos paljon.♥
Kyllä, välillä se on ihan uskomatonta. Mitä se toisia liikuttaa paljonko jossakin perheessä on lapsia.

Ihanaa,onnellista odotusta!
Sinut on niin luotu äidiksi ❤ on ihana lukea blogiasi ja seurata sinua instassa!

Kiitos paljon ja kiva kun seurailet.♥

Ihanin ylläri, hirmuisesti onnea!!❤️
Meillä onkin la:t lähekkäin, kun minulla on nyt 16. raskausviikko menossa. Meidän vauvan la on 22.2.2020😍 Mukava kuulla sun raskauskuulumisia nyt tästä eteenpäin!
Onneksi vointisi on jo parempi, ja toivottavasti vointi pysyy hyvänä jatkossakin! 🤗

Kiitos.♥
Oi ihanaa ja tuhannesti onnea sinne odotukseen myös.♥
Minulla näytti ultra, että syntyisi 22.2., mutta pidettiin tuo noin menkkojen mukaan katsottu la. Katsotaan koska vauva sitten syntyy.♥
Toivotaan että pysyy nyt parempana ja parantuisi vielkä vähän lisää.
Hyviä vointeja sinne.♥

Kiitos❤️
Niimpä, sittenpä sen näkee milloin syntyy.😊 Veikkaan kyllä, että meillä menee maaliskuulle, kun saadaan pienokainen syliin.

Paljon halauksia ja sitäkin enemmän onnea. 💖

Paljon onnea <3
Elämä yllättää välillä Toivotaan että kaikki menee loppuun saakka hyvin 🙂

Oikein paljon onnea. Ihana asia ❤️ minä en oikein milloinkaan kommentoi, vaikka paljon blogeja luen, mutta tähän oli pakko kommentoida. Itselläni on paljon suurperheellisiä ympärillä ja aina uusi lapsi on ihana asia, onniteltava. Itsellämme lähes 10 vuoden toiveen jälkeen raskaus on viimeisellä kolmanneksella ja kaiken sen äärettömän tunteellisen ja rakkauden äärellä kaikki syntyvä ihme on tullu vieläkin lähemmäksi ja tärkeämmäksi

Kiitos paljon.♥
Ihana juttu, että siellä suurperheellisiä onnitellaan noin hyvin, koska lapsi on aina ihana asia.♥
Voi kuinka ihanaa.♥♥♥ Onneaz tuhannesti loppuodotukseen ja kuinka ihanaa, että noin monen vuoden toiveen jälkeen se viimein toteutuu.♥ Olen onnellinen puolestanne.♥

Onnea tuhannesti! ❤️ Vauva uutiset on ihania, aina, oli niitä lapsia ennestään 0 tai 10 🤗 tsemppiä odotukseen ja hyviä vointeja! ❤️

Oi miten ihanaa ! Superisti onnea ja voimia raskausaikaan ☺️ Toivottavasti väsymys ja pahat olot on takana päin.
.. sanonpa vaan että ihan hirveetä jos ihmiset oikeesti sanoo negatiivista tämmösistä uutisista, vauvauutiset on parhautta 🤱🏼

Paljon kiitoksia sinulle Meri.♥
Vielä on vähän pahoinvointia, mutta tuon alun jälkeen sen kanssa pärjää kyllä jo. 🙂
Kyllä kaikenlaista on tullut kuultua ja ei sitä voi käsittääkään mitä jotkut haluaa toiselle sanoa. 🙁

Paljon onnea! <3 <3 Olette siunattu monella aarteella ja tavattoman rohkeita uskaltaessanne kulkea tätä polkua! Olet inspiroiva ja annat luottamusta/ toivoa myös muille suurperheestä haaveilevalle, koska nykypäivän trendi on tehdä vähän lapsia. Olen valtavan onnellinen puolestasi ja toivon että pääset unohtamaan negatiivisuudet ja vaan nauttimaan kaikesta! Paskat ilkeilijöistä! Ja suoraan sanottuna olen vähän kade: neljä lasta ja osittain haluaisin lisää (koska vauvat <3) mutta rahkeet, jaksaminen jne ei taida riittää enempään. :/

Oikein paljon kiitoksia Tiina ihanasta kommentistasi ja onnittelusita.♥ Tuli tippa linssiin tätä lukiessa, kiitos.♥

Ihan kylmät väreet tuli liikutuksesta ja ilosta kun tätä tekstiä luin! Lämpimät onnittelut!♥️
T. itsekin seitsemän äiti ♥️

Paljon onnea! Teillä on upea perhe ja tulevalla pienellä on siellä oma paikkansa. Jätä ikävät kommentit omaan arvoonsa. Meillä on seitsemän lasta, nyt jo osa aikuisia, opiskelmassa ja töissä muualla. On hienoa nähdä sisarusten välinen rakkaus ja yhteenkuuluvuus, huomata kuinka he auttavat ja tukevat toisiaan, käyvät kyläilemässä ja yhdessä matkoilla. Joskus me vanhemmatkin pääsemme mukaan 🙂
Sisaruus ja suuri perhe on mieletön rikkaus ja voimavara!

Paljon kiitoksia.♥
Olipa ihana lukea, kuinka ihana suhde siellä on sisaruksilla. Toivon, että meidänkin lapsilla välit tulevat pysymään läheisinä.♥

Ihana uutinen, paljon onnea. Kiva päästä lukemaan sinun raskaus kuulumisia. 🙏😊

Oikein paljon kiitoksia.♥
Niitä kuulumisia on tulossa. 🙂

Onnea!!! En ole koskaan varmaan kommentoinut teksteihisi mitään. Nyt on pakko. On ihanaa, että joku vielä tekee paljon lapsia ja antautuu perheelle niin täysillä kuin sinä teet! Aion tiiviisti seurata odotuskuulumisia täältä blogista. Ihanaa syksyä <3

Kiitos paljon Maiju ja kiva kun aiot seurailla kuulumisia.♥

Ihanaa! Huomasin iloisen yllätyksen instagramissa ja tuli tosi onnellinen fiilis teidän puolesta. ❤️ Hassua, että voikin olla näin onnellinen vieraan ihmisen puolesta. Nauti raskaudesta ja tulevasta vauvasta! ❤️

Oikein paljon kiitoksia ihana Pia, nautitaan.♥♥

Onnea! Tuntuu kirjoituksesi niin tutulta. Meillä vain neljä lasta ja viimeisintä raskautta piiloteltiin aika kauan juuri noiden asioiden takia mistä kirjoitit. Varsinkin anoppini ei sulattanut asiaa. Ne ovat aina ikäviä juttuja kun itse iloitsee ja muut surkuttelee elämän pilaamisella.

Kiitos paljon onnitteluista.♥♥
Harmillista, että teilläkin ollut tunne, että parempi piilotella kuin kestää sitä ikävää. Silloin voi ainakin iloita rauhassa. Elämä kun ei lapsista pilalle mene, tai itse olen sitä mieltä.♥

Oikein paljon onnea, ihana uutinen! Kyllä lapset ovat iloinen asia, suurta rikkautta. Ikävää, jos joudutte muille perustelemaan lapsilukuanne 🙁 sen kun ei pitäisi kuulua muille. Voimia ja iloa sinulle odotukseen! 🙂

Kiitos oikein paljon.♥ Lapset on.♥
Niinpä, ei sitä pitäisikään joutua perustelemaan.

Onnellista raskausaikaa! Toivottavasti pystyt jättämään muiden kommentit huomiotta ja nauttimaan tästä taianomaista ajasta.

Kiitos paljon.♥
Kyllä ajattelin nauttia, nyt kun pahin olo alkaa olla takana.♥

Onnea💕 Elämä on lahja ja ihme.

Ihana yllätys! Paljon onnea koko perheelle ja tsemppiä sinulle odotus aikaan! Jokainen lapsi on lahja ❤️

Kiitos paljon ja niin todella on.♥♥

Voi mikä yllätys Terhi 💕 Elämäsi on todella rikasta ja onnellista. Hän saa syntyä ihanaan perheeseen!

Kiitos paljon ihana Hanna.♥♥

Voi miten IHANAA ❤ olenkin jo ehtinyt miettiä että ihanko oikeasti teidän perhe on valmis, että eihän täällä itsekään enää uskalla haaveilla ”vielä yhdestä” kun ei teillekään enää tule vauvoja. Meidän kuopus tulee kohta vuoden ja mä en kestä kun toinen jo melkein kävelee 😭🥰😍 kiitos tästä toivonkipinästä Terhi, parempia vointeja ja nyt niitä masukuvia ja sisarusten reaktioita ja millainen ”yllätys” pikkuinen siis on ja kaikkea, ei malta odottaa… 😍😍😍

Oi ihana sinä siellä.♥♥
Ajatella, niin ne pienet kasvaa hurjaa kyytiä.♥
Kyllä, luvassa on kaikkea noita, vaikka vielä ei oikein olekaan vatsaa jota kuvailla. :D♥

Onnea Terhi 🙂 ♡
Mun miehen siskot oottaa myös kevätvauvoja. Toiselle vauva on kuudes ja toiselle neljäs.
Ihana uutinen!

Kiitos paljon Nea.♥
Oi, ihanaa vauvoja sinne lähipiiriin tiedossa.♥

Voi miten ihana uutinen! ❤️ Onnea tuhannesti! 😍
Itse huomasin jo neljännen kohdalla, miten onnittelut alkoivat harventua. Se tuntui niin kurjalle ja erityisesti siksi, että neljäs lapsemme antoi jonkin aikaa odottaa itseään. En ymmärrä, miksi toisten puolesta ei voisi olla onnellinen.
Meillä on kovasti viides haaveissa 😍 kuinka kauan pieni yllätyksenne pysyi teille yllätyksenä? 😊 eli menikö pitkälle, ennen kuin saitte tietää? 😊

Terv. Toinen vakkarilukija

Kiitoksia tuhannesti.♥
Kyllä ne onnittelut vähenee, mitä enemmän lapsia on, ja se on kyllä ikävää, sillä jokainen on bvarmasti vanhemmista onnitteluiden arvoinen.♥
Toivottavasti toiveenne viidennestä toteutuu, pidän peukkuja.♥
Meillä mies alkoi ensin epäillä raskautta tai oli siitä jo aika varma. Itse taas olin varma, että kierto taas vain sekaisin, kun imetinkin. Ultrassa sitten vahvistui viikot ja vauva vastasi kolmea päivää isompaa, mutta laskettu pidettiin noin menkkojen mukaan katsottuna samana, eli ei muutettu.

Oikein paljon onnea! Ihana uutinen ❤️

❤️:llä Laura

Ai kun ihana yllätys!! Ihan mahtava juttu. Lämpimät onnittelut koko perheelle!

Vautsi! Miten ihanaa <3 Paljon onnea teille!

Paljon onnea <3 mukavaa odotusta ja positiivisia päiviä. Älä välitä negatiivisista kommenteista! Minusta suurperhe on hieno asia. Todella työläs mutta antoisa!

Minut löytää: lastenjahellanvalissablogi.blogspot.com

Kiitoksia.♥
Suurperhe on kyllä ihan huippu.♥
Tulen kurkkaamaan blogiisi, kiitos osoitteesta. 🙂

<3 ihana uutinen vaikka en muuten kuin blogin kautta tunnekaan. Hirmuisesti onnea koko perheelle, jotkut meistä on vaan luotu vanhemmiksi ja te kuulutte niihin 🙂

Kiitos oikein paljon ihanasta kommentistasi.♥♥

Oikein paljon onnea! Ihana uutinen. <3
Itselläni on seitsemän sisarusta ja toivon että saan itsekin suuren perheen. Suurperhe on ihana! 😊

Kiitoksia.♥
Toivotaan, että toiveesi isosta perheestä toteutuu.♥

Voi ihanaa! <3
Mites sun rauta-arvot, onko ferritiiniä mittailtu, sun oloa vaan mietin… Terveisin viiden lapsen äiti, joka voi nyt pienen vauvan kanssa ihan todella hyvin, kun tankkas rautaa koko raskauden ajan. 🙂
Onnen täyteistä odotusaikaa sinne <3

Kiitoksia paljon.♥
Ei ole mitattu koskaan. Aina kehutaan hb:ta, vaikka tiedän että se voi olla loistava ja rautavarastot ihan tyhjät. Mun pitäis aloittaa noi monivitamiinit joissa on sitä rautaa myös, jos vaikka vatsa kestäis ne. 😀

Pyydä ihmeessä lähete ferritiinimittaukseen. Itselläni ei mitenkään ihan hälyyttävän alhaalla ollut, mutta olo ja jaksaminen koheni huomattavasti ku otin rautalisää. Otin sitä siis koko raskausajan ja silti rautavarastot oli samaa luokkaa synnytyksen jälkeen ku alkuraskaudessa. Olo siis koheni, mutta kun raskaus, synnytys ja imetys kuluttaa varastoja älyttömästi, niin varastoja on hidasta kartuttaa. Monivitamiinin raudat tuskin siis riittää ylläpitämään tasoja useiden raskauksien ja imetyksien aikana. Saa olla henkilökohtaisestikin muhun yhteydessä aiheesta, jos haluat. Sähköpostiosoite kai sulle näkyykin? Olen perehtyny tähän aiheeseen siis aika paljonkin omien kokemusten jne. kautta. Ferritiinit kun vaikuttaa niin älyttömän moneen, sekä omassa kehossa, että tulevassa vauvassa.

Ei ne varmasti riitäkään, minulla on joissakin odotuksissa ollut myös lisärauta käytössä. 🙂 Täytyy ottaa tämä puheeksi seuraavalla kertaa kun menen neuvolaan. 🙂 Kiitos paljon sinulle.♥

Hyvä, ota ihmeessä puheeksi ja vaadi ferritiini mittausta. Hb ei kerro oikeen mitään. Ainoastaan jos alkaa laskea, niin tietää että ferritiinit on jo todella alhaalla. Ferritiinin olis hyvä olla VÄHINTÄÄN 70. Aina parempi, jos on yli 100.
Paljon voimia! <3 Ja tosiaan, laita viestiä jos haluat jutella lisää. Mä haluun jakaa tätä hyvää oloa ja virtaa myös muille 🙂

Kiitos.♥
Minulla on tosiaan muutenkin ylimääräisiä käyntejä verikokeissa, niin luulisi siinä samalla voivan ottaa myös nämä arvot.
Ihanaa loppuviikkoa sinne.♥

Onnea Paljon 💜 Olette ihana super perhe. Voi sitä onnea jota saatte lapsista koko loppuelämä 💜 Voi niitä ihania perhejuhlia kun aikuiset lapset tulee kotiin. Voi elämän ihmettä ja onnea 💜

Mä olen ajatellut että 3 lasta on hyvä, mutta jostain syystä en halua myydä rattaiden vauvakoppaa…..mitä liene se tarkoittaa

Kiitos paljon ihanasta kommentistasi ja onnitteluista.♥ Niinpä, niistä tulee varmasti huippuja aikoja.♥
Hih, kuulostaa oikein tutulta tunteelta tuo. :D♥

Maailman paras vatsatauti! Onnea ja iloa odotukseen.

Ihanaa! Onnea kovasti ja toivotaan parempaa oloa! Ihana uutinen!

Paljon onnea! Vauva uutiset aina yhtä ihania! <3

Kiitos paljon.♥
Niin ne kyllä on.♥

Tosi paljon onnea! ❤️ Siis miten ihanaa. Vaikka en sinua tunnekaan niin tuli ihan tippa linssiin kun luin tämän ilouutisen. Täälläkin vauvakuumeilu sen kun vahvistuu kun tällaisia uutisia lukee 😃 kunpa itsekin vielä joku päivä sen kuudennen sais. Toivottavasti kirjoittelet taas sun raskaus kuulumisia niitä on niin kiva lukea ( hieman toki kateellisena 😂). Paskan puhujista ei kannatte välittää. Olen itsekin saanut kuulla vaikka mitä meidän lapsi luvusta mutta toisesta korvasta ulos vain 😀 ei se muille kuullu montako lasta kukin haluaa tehdä. Vielä kerran onnea oikein paljon 😍

Kiitoksia ihana sinä.♥
Mulla on tullut tippa linssiin näistä ihanista kommenteista mitä laitatte.♥
Toivon todella koko sydämestäni, että saat vielä joskus kuudennen pienen syliisi.♥ Raskauskuulumisia on tulossa, kunhan saan niitä kirjoitetuksi. 🙂
Niinhän se pitää tehdä, osa vain jää väkisin kaihertamaan. Mutta olen ylpeä perheestäni, oli muut sitä mitä mieltä vain.
Ihanaa viikkoa sinne.♥

Aivan ihanaa. Paljon onnea ja siunausta odotusaikaan. ❤❤

Onneksi olkoon!
Meidän nuorimmaisten soisi aina olevan yhtä tärkeitä kuin niiden esikoistenkin.

Kiitoksia.♥
Niinpä, yhtä tärkeitä on jokainen.♥

Onpa ihana uutinen! Toivoin otsikosta jotain tälläistä postausta ja sydän teki pienen kärrynpyörän ilosta. Toivon, että olosi on jo parempi. Minusta teillä on ihana perhe ja tuntuu lukijallekin, että teillä riittää rakkautta lapsillenne.

Kiitos paljon onnitteluista ja ihanasta kommentistasi.♥ Ihana kun saamme välitettyä sen ruudun sillekin puolelle. Rakkautta täällä kyllä piisaa.♥

Onnea, onnea, onnea.. Ihan mahtavaa. Tuli ihan kyyneleet silmiin tekstiä lukiessa. Itse olen ison perheen äiti ja tiedän mitä elämä on lasten kanssa. Mutta parempaa en elämääni osaa toivoa. Ihan valtavan paljon onnea koko perheelle.

Kiitos, kiitos.♥
Ihana sinä.♥ Täällä tullut tänään itselläkin monta kertaa kyyneleet silmiin, kun laitatte näitä ihani kommentteja.♥
Iso perhe on kyllä jotakin aivan ihanaa.♥

Ihanaa lukea tälläinen uutinen näin maanantain iloksi. Olen lukenut blogiasi jo monta vuotta ja kiva päästä seuraamaan myös tätä raskautta ja myös muita kuulumisia. Nostan kyllä hattua sinulle kun saat kaiken niin hyvin rullaamaan! Onnea paljon ja kaikkea hyvää syksyysi!

Kiitos paljon.♥
Ajattelin, että tällä uutisella on kiva startata viikko käyntiin. 🙂 Ihana kun seurailet ja pian pääset saurailemaan täällä taas raskauttakin. 😀

No olipas tosiaan yllätys 😊 aivan ihana sellainen ❤️ kaikkea hyvää odotukseesi❤️ minulla vaivasi viime kesänä samoin kuin tänä kesänä, kova vauvakuume. Mikä siinä on että se tulee kesällä?!? Ensi kesäksi en sitä enää toivo, on aika raastava tunne.
Tehtiin kuitenkin miehen kanssa päätös että meidän lapset ovat nämä kolme jo olevaa. (tai mies sen päätöksen oli tehnyt jo aikaisemmin.)
Ihanaa kuitenkin lukea suurperheistä, itsekin nuorempana sellaisesta haaveilin, viisi olisi ollut se minun luku. No, sain kolme ja kaikki hyvin näin ❤️❤️❤️

Kaikkea hyvää ja onnea odotukseen ja kirjoita mahd paljon raskaudesta, jotta ikuiset krooniset vauvakuumeilijat saavat olla mukana odotuksessasi 😊 luulen että heitä on muitakin kuin minä 😉

❤️❤️

Kiitos, hän tosiaan oli ihana yllätys.♥
Toivotaan, ettei vauvakuume löydä sinne enää tietänsä. Se on kyllä raastava tunne, kun se iskee. Paljon tsemppiä ja halauksia sinne.♥
Hih, ihana sinä. Odotus ja vauvajuttuja on tulossa. ♥

Lämpimät onnittelut! Aivan ihania uutisia! Kiva lukea myös raskauskuulumisia. Nauti odotusajasta!

Kiitos paljon.♥
Niitä tulossa kyllä tänne. 🙂

Oli kyllä yllätys todella,positiivinen yllätys,ihanaa,niin luulin että olit edellisestä niin varma että on viimeinen. Olette saaneet perheeseenne suuren lahjan,ihanaa! Paljon onnea koko perheelle <3

Kiitos.♥
Hih, niin olinkin. 😀 Tämä yllätys vain päätti, että haluaa elämäämme.♥

Paljon onnea koko perheelle pienestä ihmeestä! ♡

Ihana, iloinen yllätys! ❤️ Hurjan paljon onnea koko perheelle!

Lämpimät onnittelut, voi miten ihana yllätys! Terveisin neljän lapsen äiti

Ihanaa! Paljon paljon onnea pienestä aarteesta. Ihana että on myös isoja perheitä nykyäänkin.♥️

Hienoa! Paljon onnea. Elämän ihania yllätyksiä. Itsellä 3 poikaa(4v, 3v ja 7kk). Tänään tein raskaus testin ja ikävä kyllä se oli negatiivinen. Kaikkea hyvää teidän koko perheelle.

Kiitos paljon.♥ Tämmöiset on kyllä juuri niitä ihania yllätyksiä.♥
Toivotaan sinne positiivista testiä.♥

Oih ihanaa, onnea! Meidän 1.5v esikoinen saa pikkuveljen toivottavasti parin viikon sisällä (38+3 tänään). Oot aika supermama kyllä, itsellä tuntuu että jo tää taapero+raskaus on saanut mut miltein hulluksi 😀

Kiitos paljon.♥
Oi, tuhannesti tsemppiä sinne loppuodotukseen. Pian saat jo pienen syliin.♥♥

Aivan ihana uutinen.
Voi kun jo ajattelin että mitä kauheeta sulta on löytynyt. Aina jotenkin riipaisee tavallista enemmän jos perheen äiti sairastuu.
Onneksi teidän yllätys olikin tämmöinen.
Olet kyllä täyttä terästä jättisydämellä varustettuna.
Kaikkea hyvää koko teidän perheellenne.
Parempaa vointia sinulle<3

Kiitos paljon.♥
Kyllä sitä itseäkin pelotti, mitä ihmettä tämä on ja miksi olen aivan täysin poissa pelistä ja mikään ei pysy sisällä. Onneksi nyt helpottamaan päin.♥

Oi miten ihana pieni yllätys♥ Tuhannesti onnea ja parempia vointeja♥

Oikeasti hirmuisen paljon onnea! Itse odotan nyt kolmatta lastamme ja mulla oli jo tästäkin vaikeaa kertoa kaikille läheisille. Mutta vauva-asiat on vaan niin ihania! Sulla on tosi kiva ja mukavan arkinen blogi, olen jo vuosia lukenut.

Kiitos paljon onnitteluista ja ihana kun seurailet. ♥ Vauvajuttuja taas luvassa blogiin. 🙂
Oi ihanaa, tuhannesti onnea sinnekin odotukseen.♥♥

Emmä kestä😍😍😍😍 Valtavan paljon onnea ja enkeleitä odotukseen❤️
Varmasti suurperheen äidit samalla tavalla kuin pienenkin perheen äidit käy monenlaisia ajatuksia läpi kun tämmönen yllätys tulee, ihana että oot onnellinen yllätyksestä. Nauti odotusajasta!

Kiitos paljon ihana.♥
Kyllähän tämä yllätys nostatti kaikenlaisia tunteita, mutta hän on osa perhettämme ja tulee täydentämään sen hyvin.♥ Onnellisia ollaan.♥

Lämmin onnentoivotus, Terhi! Itken ilosta täällä työpaikan kahvihuoneessa, vaikka olen vain lukijasi, tosin jo monta vuotta seurannut elämäänne. Ihailen asennetta, jolla suhtaudut elämään. Älä välitä ikävistä puheista. Ne kertovat sanojiensa ahdasmielisyydestä.

Kiitos paljon Laura ihanasta kommentistasi ja onnitteluista.♥ Täällä pääsi itku sitä lukiessa.♥ Ihana, kun minulla on näin ihania seuraajia täällä.♥

Paljon onnea ja hyvää vointia!

Itselläni on kolme lasta ja toisen sekä kolmannen lapsen kohdalla hieman harmitti, ettei saanut samanlaista vastaanottoa muiden keskuudessa kuin ensimmäinen. Sinänsä ymmärrettävää kun ei ole siinä kohtaa enää ns. uusi juttu, mutta vanhemmille se raskaus on kuitenkin yhtä hieno asia riippumatta siitä, monesko on kyseessä.

Kiitos paljon onnitteluista.♥
Ja kyllä noin se menee. Vanhemmille lapsi on aina rakas ja onnitteluiden arvoinen asia, oli sitten lapsi kuinka mones tahansa.

Oho! Hirmuisesti onnea!!!! 😍 Melkoinen yllätys kyllä näin lukijan näkökulmasta, mutta ilo teidän puolesta oli silti ensimmäinen fiilis! <3 vautsi!
Todellakin respect eikä mitään pahaa sanottavaa, te hoidatte perheenne ihailtavasti. 🙂

Voi onnea kovasti!! Toivottavasti olosi kohenee raskauden edetessä ja pystyt nauttimaan odotuksesta! ❤

Kiitos.♥
Toivotaan että pahin alkaisi nyt olla takana. 🙂

Onnea vielä ihana! ❤ Olen ihan mielettömän onnellinen teidän puolesta!

Kiitos ihana.♥ Ja kiitos että olet.♥

Nämä uutiset ovat aina yhtä ihania. Sydämellisesti onnea teidän perheelle!

Onnea! Meillä on kolmas lapsi tulossa kuukautta myöhemmin kuin teillä, pieni yllätys myös kun edellistä yritettiin yli 3 vuotta ja nyt vielä 1,5 v taaperoa imettäessä tulin raskaaksi. Meilläkin jännittää vähän muiden suhtautuminen, moni sukulainen varmaan luuli meidän lapsiluvun olevan täynnä. Mutta jokainen tietää sydämessään miten näissä asioissa haluaa toimia, ja jokainen lapsi on ihme. ❤️

Kiitos paljon.♥
Oi, tuhannesti sinne onnea odotukseen teille. Ihan mahtava juttu.♥♥
Toivotaan, että siellä osataan suhtautua teidän ihanaan uutiseen hyvin.♥

En kommentoi oikeastaan ikinä,mutta tää oli niin ihana teksti! Niinkuin kaikki muutkin 🙂 Onnea hirmuisesti! Koska selvisi,että olet raskaana vai tajusitko heti?
Onnea odotukseen!

Kiitos paljon onnitteluista ja kiva kun laitoit kommenttia.♥
Meillä mies tyyliin tajusi aiemmin kuin minä, että voisin olla raskaana.
Itse imetin ja kierto oli mitä oli, niin ei tullut heti tämä mieleen. 🙂

Voi että!! Sydämelliset onnittelut ison virtuaalihalauksen kanssa! Sinusta huokuu blogisi kautta ruudun toiselle puolen aivan mahdoton määrä lempeyttä, äärettömästi rakkautta. Sinä jos joku, olet äiti isolla Ä:llä ja oikea ihminen sitä äärettömyyttä lapsillesi jakamaan. Muista aina, ja etenkin niinä hetkinä kun toiset yrittävät keikuttaa venettäsi, että sinä olet hyvä sinä. <3 Odotan tosi innolla tulevia postauksia odotuksestasi, sekä sisarusten suhtautumisesta perheenlisään. <3 Sä olet ihan super! 🙂

Oikein paljon kiitoksia onnitteluista ja kauniista sanoistasi.♥ Ihan itku tässä pääsee, kiitos.♥
Postauksia alkaa hiljalleen tästä aiheesta tipahdella tänne blogiin. Paljon on kerrottavaa. 🙂

Onnittelut, ihania uutisia 💕! Ja toivottavasti vointisi helpottaa pian!

Kiitos paljon.♥ Onneksi pahin varmaan jo takana. 🙂

Sinä, jos kuka selviät näin ihanasta yllätyksestä! Olet luotu äidiksi monelle lapselle, parhaimmat onnittelut koko perheelle♡

Voi, tässä tulee ihan itku. Kiitos paljon kauniista sanoistasi.♥

Voi että, suuren suuret onnittelut koko perheelle 💕 ikävä kuulla huonosta voinnistasi, mutta toivotaan, että pian hyvä olo voittaa ja saat nauttia raskauden tunteesta. Älä välitä inhottavista kommenteista, vain teillä on oikeus valita oman perheenne kokoonpano 😊

Paljon kiitoksia.♥
Vointi onneksi jo parempaan päin, mikä on aivan ihanaa. 🙂 Luulin jo ettei se koskaan helpota.
Koitan olla välittämättä.

Ihanaa Terhi!Paljon onnea! 😍 Meillä täällä myös 2kk pikkuveikka, kyllä äitiys on ihanaa ja ihmeellistä!Ihanaa odotusta!!

Paljon kiitoksia.♥
Oi, ihanaa vauva-arkea sinne.♥♥

Onnittelut teille:) surullista kuulla ettei ihmiset osaa iloita puolestanne. Toivottavasti osaatte jättää he omaan arvoonsa ja nauttia ihanasta perheestänne! Meidän esikoisella oli sama laskettuaika, mukava seurata odotustasi jos siitä blogiisi kirjoittelet:)

Kiitos paljon.♥
Jotenkin siihen on jo tottunut, mutta sitten tietyt jutut menee todella syvälle ihon alle.
Kyllä ajattelin kirjoitella, eli odotusjuttuja tiedossa.♥

Mielettömän ihana uutinen!! Minulla tuli ihan kyyneleet silmiin onnesta!
Pelkäsin, että sinulle on sattunut jotakin todella ikävää, olet sairastunut vakavasti tms., mutta uutinen olikin aivan ihana, onneksi niin!

T. Vakkarilukijasi

Oi ihana sinä, kiitos paljon.♥♥
Kyllä sitä mietti noiden kuukausien aikana miten tästä selviää ikinä ja oma terveys todella huoletti ja kävi mielessä pettikö mun kroppa nyt totaalisesti. Onneksi nyt helpottamaan päin jo. 🙂

Kiitos oikein paljon sinulle.♥♥♥
Aina ei vain voi ymmärtää, miksi joidenkin pitää laukoa niitä ikäviä kommentteja. 🙁

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X