äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tyttö vai poika – Kumpi sinusta vatsassani köllii?

Teksti Terhi

Otsikosta heti sen verran, että itselleni on ihan sama onko vatsassa tyttö vai poika, kunhan pienellä olisi vain kaikki siellä hyvin. Hän olisi kasvanut ja asiat hänellä kunnossa. Rakenneultra on huomenna illalla ja olen jo nyt aivan hermorauniona täällä. Jännittää ihan hitokseen taas mennä ultraan. Joka ikinen kerta se saa pintaan nämä samat tunteet. Odotan ultraa malttamattomana, mutta samalla meinaan kuolla jännitykseen, kun vain mietin että olisipa pienellä kaikki siellä kunnossa.

Ja kyllä, ajattelin kysyä sukupuolen, jos se vain näkyy. Vaikka minulle on ihan sama onko tulokas tyttö vai poika, niin olen sen verran utelias luonne, etten kestäisi jättää sitä pimentoon jos se sieltä näkyy. Ja sitten sitä voi valmistua vauvan tuloon taas hieman eri tavalla, kun tietää kumpi siellä on. Tosin eihän se ikinä 100% varma tieto ole, mutta ultraaja jolla olen käynyt ei ole kohdallani vielä koskaan veikannut väärin.

Jätä oma arvauksesi – Tyttö vai poika?

Moni on nyt veikannut tai jopa ihan toivonut meille poikaa. Olisi kuulemma kiva, jos nyt saisimme pojan, kun tyttöjä on sen verran enemmän. Poika kuulemma tasaisi sopivasti jakaumaamme kotona. Toki meille saa toivoa poikaa, meidän pojatkin toivovat pikkuveljeä, mutta tiedostavat kyllä, että vauva voi olla kumpi vain. Itsellä taas on sellainen fiilis, että vauva olisi tyttö. Ihan jo pelkästään tuo pahoinvointini on syy miksi niin ajattelen. Olen aina voinut tytöistä pahemmin kuin pojista, mutta voihan tämä odotus olla myös poikkeus. Tämä kun on muutenkin ollut odotuksistani oudoin ikinä.

Olisi hauska kuulla, kumpaa te lukijat meille veikkaatte. Laitoin tähän postaukseen ultrakuvia ensimmäisestä ultrasta, jotka on otettu raskausviikolla 13 (tarkalleen 12+1). Tästä ultrasta, kun tuskin tulen edes kuvia saamaan ja jos niitä saa, niin ne ovat kyllä oikeasti sellaisia, ettei niillä mitään kyllä tee. Olisikin hauska mennä vielä tämän raskauden aikana ihan kunnon ultraan, kurkkimaan pientä, mutta voi olla että se jää.

Jään nyt jännittämään huomista iltaa ja ultraa. Miksi sen pitääkin olla niin myöhään! En tiedä miten siitä jännityksestä taas selviää. Menen siis yksin, kun mies jää laittamaan meidän pienimpiä nukkumaan.
Mutta hei veikkaa ihmeessä, tyttö vai poika?

Kommentit

34 kommenttia
Avatar

Tyttö, näen sen ultrasta

Avatar

Tyttöä minäkin veikkaisin juurikin sen pahoinvoinnin vuoksi mutta eihän sitä koskaan tiedä 😁 luottavainen olen minäkin ollut samaan ultraajaan, oikeassa on ollut aina 😊 no pian pääset jännityksestä 🤗

Terhi

Totta, ei pelkkä pahoinvointi sitä aina kerro. 😀 A on kyllä ollut tarkka noissa ultrissa, että sillain tosi luottavaisin mielin sinne. Harmi vaan, että ne koneet sen verran huonot, että kuvia pienestä on oikeastaan turha edes kysyä.

Avatar

Joo ei ole juurikaan kuvia saanut, joskus sitä jäi ihan miettimään että olisiko niitä pitänyt pyytää erikseen 🤣🤣

Terhi

Sain kuvia kolmisen kipaletta. 🙂

Avatar

Selkee tyttö, googlaa nub theory 🙂

Terhi

Teoria on tuttu. 🙂

Avatar

Veikkaan tyttöä teille 💕

Terhi

Avatar

Minä veikkaan tyttöä🎀

Terhi

Avatar

Tyttö noilla oireilla tulee 👍

Terhi

Niiden perusteella itsekin olen tyttöä veikannut. 😀

Avatar

Veikkaan tyttöä♀️ 😃

Terhi

Avatar

Eiköhän soo tyllerö 😍

Terhi

Avatar

Poika 💙

Terhi

Avatar

Veikkaan poikaa 🙂 Mukava seurata taas raskauttasi. Voimia odotukseen!

Terhi


Kiitos ja kiva kun seurailet.♥

Avatar

Poikaa veikkaan. En siksi että teillä niitä on ”vain” kaksi ja tyttöjä neljä, on vaan jostain syystä poikafiilis.

Terhi


Saa nähdä selviääkö ultrassa kumpi siellä on, jännää. 🙂

Avatar

Tyttöä veikkaan, juuri oireiden perusteella. Jännä nähdä selviääkö

Terhi


Niinpä, katsotaan selviääkö. 😀

Avatar

Ihanaa odotusta sinulle! Mä veikkaan poikaa, mutta perustan tämän veikkaukseni ihan vain siihen, että minä kärsin rankasta pahoinvoinnista raskauden alusta ihan loppuun, ja mulle sanottiin rakenneultraan asti, että vauva on satavarmasti tyttö koska voin pahoin. 😁 Mutta pojaksi väitettiin rakenneultrassa, ja poikahan sieltä myös tuli! 🙂Mutta tietysti pääasia, että vauvallanne on kaikki hyvin, sukupuolesta riippumatta 🥰

Terhi

Kiitos.♥
Niinpä, se voi olla hyvin myös poika. Saa nähdä selviääkö se huomenna. 🙂
Sukupuoli on tosiaan ihan toispuoleinen seikka, kunhan siellä pienellä kaikki hyvin.♥

Avatar

Nub teoriaan perehdyin paljon oman vauvan kohdalla mutta nub ei kuitenkaan näkynyt kunnolla missään nt-ultrakuvassa joten siitä ei ollut minulle apua. Yhdessä sinun kuvassa se kyllä näkyy niin selkeästi että sanoisin aikas varmaksi tytöksi 😊 Onnea vauvasta!

Terhi

Kiitos.♥
Niin se näkyykin, ennen ei ole meidän lapsista näkynyt noin hyvin. Oli jo ennen ekaa ultraa olo, että hän olisi tyttö ja tuo ultrakuva vahvisti sen. 🙂

Avatar

Pampulat näkyy eli poikaa veikkaan 🙂Onnea odotukseen❤️

Terhi

Kiitos paljon.♥

Avatar

Ihanaa seurata tätä blogii 💕 itellä Torstaina rakenneultra 💕 varma tyttö olo.

Terhi

Kiva kun seurailet.♥
Tsemppiä tulevaan ultraan, tulehan kertomaan sitten pitikö oma olosi paikkansa.♥

Avatar

Tyttö on. Näen sen ultrasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä