äiti ja melukylän lapset - Banneri

Raskausviikko 26 – Tämän odottajan hurahtaminen

Teksti Terhi

Heippatirallaa teille ihanille. Jälleen on viikko vierähtänyt ja se alkoi kuulkaas raskausviikko 26 (25+0 – 25+6).  Edelleen tuntuu siltä, että raskausviikot vain vilisee silmissä ja viikot menevät ihan liian nopeasti. Vatsa kasvaa kuin huomaamatta ja hieman kriiseilen sen kanssa kuinka nopeasti kaikki etenee.

Hetki sitten sain itse taaperolta flunssan ja olin todella tukossa. Hyvä kun muutenkin sitä hengästyy helpolla, niin flunssan aikaan tuntui ettei happi kulje sitten ollenkaan. Onneksi se pahin meni aika nopeasti ohitse, eikä kuumekaan noussut.

Maanantaina piipahdin hammaslääkärissä ja hitto kuinka ihminen voikaan jännittää pelkkää lohkeaman paikkaamista. Siinä makasin hammaslääkärin penkissä ja kyyneleet vain valui silmistä. Helmivauva potki kovasti vatsassa, ihan kuin tsempatakseen äitiä, joka oli kauhusta kankeana. Täytyy sanoa, että tuli hieman huono olo maata siinä penkissä, varsinkin kun olin vielä hieman pää alsapäin. Onneksi nyt hetkeen ei tarvitse mennä sinne makoilemaan.

Raskausviikko 26 (25+0 - 25+6)

Raskausviikko 26 tarkoittaa sitä, että laskettuun on tämän viikon alussa enää 105 päivää!

Viikot menevät sen verran lujaa vauhtia, että sitä olisi tosissaan alettava suunnittelemaan myös niitä hankintoja, mutta mitä vielä. Tämä äiti on hurahtanut täysin neulomiseen. Siis minä, joka on viimeksi harrastanut sitä ylä asteella, josta muuten on aikaa ja en todellakaan tykännyt siitä silloin. Nyt olen sitten neulonut Helmivauvalle pipon ja tossut. Lisää on vielä tulossa, sillä pitää nyt käyttää tämä into hyödyksi.

Yleensä mies on odotusaikanani jännittänyt minkä projektin olen keksinyt. Viimeksi remontoitiin meidän olohuone, jonka remppa oli venynyt kyllä jo liikaa, joten se olisi ollut joka tapauksessa edessä. Nyt remontoimisen sijaan olenkin alkanut neuloa, aika hauska, että tällä kertaa tuli tämmöinen hurahtaminen. Tosin en anna takeita, etteikö tämä tästä vielä johonkin remppaamiseen kääntyisi. Hei, kerro ihmeessä mihin sinä olet hurahtanut odotusaikana?

Tällä hetkellä mieleni tekee todella paljon suklaata. Pätkikset ovat vaihtuneet nyt suffipuffeihin, vai mitä ne pienet papanat nyt onkaan, heh. Tässä odottelen vielä takaisin sitä pakko saada porkkanoita vaihetta, mutta ei se taida sieltä itsekseen tulla.

Oikein ihanaa viikkoa sinulle!

Kommentit

4 kommenttia
Terhi

Hih, onneksi muitakin hurahtaneita. 🙂
Ihana, että innostin sellaiset tekemään. Tein itse jo toisetkin, joita hieman tuunailin. Eilen sain ne valmiiksi ja laitan niistä instaan kuvaa kun ehdin. 🙂

Avatar

Mä hurahdin alkuvuodesta esikoista odottaessa ompeluun! Ompelin vauvalle jos jonkin näköistä vaatetta😊Nyt innostusta olisi edelleen, mutta aikaa hieman vähemmän, kun vauva on 2.5kk ikäinen. Monesti tulee silti tytön päiväuni aikaan jotakin ommeltua. Ja elämäni ensimmäiset vauvantossutkin tein äskettäin sinun tekemistä tossuista innostuneena, ja niin vaan onnistuin! 😍

Avatar

Vinkkinä noihin neulottuihin pipoihin, netistä saa tilattua tai esim kärkkäinen myy ihania tekoturkistupsuja, tulee ihan super söpön näköinen hattu kun laittaa vielä tupsun päälle😍

Terhi

Tarkoitus onkin sellainen tekoturkistupsu tähän ostaa. 🙂 Katson löytyykö käsityömessuilta siihen jotain. Kärkkäiseltä kurkkasinkin jo, mutta mielestini siellä ei pystynyt itse valuta väriä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä