äiti ja melukylän lapset - Banneri

Se alkaa tämä vuosi vedellä jo viimeisiä päiviä. Takana on aivan ihana perheen ja läheisten kanssa vietetty joulu. Lapset saivat ihania lahjoja ja paketeista paljastui myös monenlaisia herkkuja. Niinpä karkkipäivä jäi välistä, kun suklaata on uponnut pikkuisen joka päivä, hups. No mutta kyllä sitä nyt joskus voi herkutella enemmänkin.

Ollaan unohdettu kello arjesta ja oltu niin lomalla. Jo useampana aamuna ollaan herätty vasta kymmenen jälkeen tai jopa vasta puoli yhdentoista aikoihin. Juuri miehen kanssa puhuttiin, kuinka kummassa sitä saadaan rytmit taas käännetyksi, kun nyt ne on mitä sattuu, hih. Varsinkin, kun me vanhemmat ollaan valvottu ties kuinka myöhään, kun ei ole tarvinnut heräillä ajoissa. No mutta eiköhän siihen rytmiin taas päästä.

joulu

Kiitos joulu 2019, olit ihana flunssasta huolimatta

Jouluaatto oltiin kaikki terveenä, mutta sen jälkeen meille rantautui flunssa. Kaksi pienintä ovat olleet ihan tukossa ja nuorimmalla ollut kuumettakin. Yöt ovat olleet hieman tuskaisia, kun nenä tukossa ei meinaa saada nukutuksi. Toivotaan, että tauti menisi pian ohitse ja kerettäisiin vielä lähteä pienelle lomalle mummulaan lasten kanssa tämän loman aikana.

Perjantaina kokosin tontut, sun muut jouluiset jutut pois. Kuusesta lähti koristeet, mutta valot jätin ja kuusi saa olla olohuoneessa vielä jonkin aikaa. Ikkunoihin jätin tähdet valoa tuomaan, mutta muuten joulu on siivottu pois.

Lapsista on ollut ihana päästä myös ukoilemaan lumiseen maisemaan, kun aattona alkoi myöhään illasta sadella lunta. Oli ihanaa, kun joulu olikin valkoinen ja mikä valoisuus tulikaan sen mukana. Nuorempi pojistamme sai yhtenä lahjana pulkan, jolle tulikin onneksi heti käyttöä ja eilen oli jo mukavasti pakkastakin, tuntui ihan kunnon talvelta.

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana ja rentouttava joulu.

Meitä voi seurailla myös instagramissa

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X