Äiti ja melukylän lapset - Hero Header

Ihanaa ja tunnelmallista joulua sinulle

Teksti Terhi

Ihanaa joulua! Huomenna se viimein koittaa, jouluaatto. Päivä, jota lapset ovat niin kovasti odottaneet ja me vanhemmat myös. Lahjat ovat saaneet kääreet ympärilleen (vihdoin), kuusi koristeltiin lasten kanssa eilen, tai oikeastaan lapset sen koristeli ja jouluruuista suurin osa on nyt ostettuna. Vielä muutama juttu täytyy kaupasta hakea, kun unohtui vallan ostaa. Olisi voinut mennä sinne kauppaan listan kanssa, muttei sellaistakaan muistettu tehdä.

Meillä oli kertynyt jo mukavasti lunta ja toiveissa oli, että saataisiin viettää valkoinen joulu. Mutta vettä on sadellut nyt sen verran paljon, ettei lumesta ole kohta tietoakaan ja piha on todella liukas nyt. Mutta toisaalta eipä se haittaa oliko sitä lunta vai ei. Joulussa tärkeintä kun on saada viettää se niiden rakkaiden ihmisten kanssa.

Kinkku paistettiin miehen kanssa jo viime yönä. Jaksaa sitten aattona herätä aikaisin lasten kanssa keittelemään riisipuuroa ja katsomaan lastenohjelmia. On ihana, kun tänä jouluna taaperollekin kaikki on tavallaan vähän kuin uutta, kun vuosi sitten oli vielä niin pikkuinen. Nyt hän varmasti on ihan eri tavalla mukana kaikessa ja voin kuvitella, että on hieman hämillään kun kuusen alle onkin ilmaantunut lahjoja.

Nyt haluan toivottaa teille ihan jokaiselle oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua.

Kommentit

2 kommenttia
Terhi

Kiitos oikein paljon.♥ Hyvää joulua sinnekin.

Avatar

Hyvää joulua teidän perheelle

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä