äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tänään starttasi raskausviikko 35 (34+0 – 34+6). Näiden viikkojen vieriessä ja päivien vähetessä oma mieli kääntyy aina vain enemmän ja enemmän kohti vauvan syntymää ja pää tuntuu olevan täynnä enää pelkkää vauvaa. Mutta se nyt taitaa tässä vaiheessa olla ihan täysin luonnollinen juttu, onhan laskettuun aikaa enää 42 päivää!

Koitan jättää mahdollisimman paljon äitiyslomalle, etten vielä olisi pesemässä pieniä vaatteita tai muuta, vaikka löydänkin itseni hypistelemästä niitä usein. Vauvan sänky on kyllä ollut kasattuna jo pisemmän tovin. Jotkin uudet lakanat ajattelin vauvalle ostaa. Turvakaukalo on hankittu jo aikaa sitten ja sitteriä pyörittelen mielessä vielä. Viimeksi sen jätin hankkimatta ja harmitti, joten nyt se ehkä kannattaisi hankkia. Tässä tulee käytyä muutamat kerrat kirpparilla vielä, niin jos sieltä löytyisi.

Raskausviikko 35 – Helmivauva kerää painoa ja täyttää nyt jo lähes koko kohdun

Mietin usein miltä vauva mahtaa näyttää, onko hänellä hiuksia, milloin hän mahtaa syntyä, millainen luonne hänellä mahtaa olla ja paljon muuta. Nyt hän on ollut virkeimmmillään 00.00 – 02.00 välisen ajan, joten ei ole tullut mentyä kovin aikaisin nukkumaan. Jos hän tulee sisaruksiinsa, jatkuu tämä sama rytmi hänen synnyttyäkin.

Öitä on tehnyt katkonaiseksi myös närästys, joka joskus tulee lääkkeestä huolimatta. Olen koittanut, etten syö illasta ennen nukkumaan menemistä mitään, sillä syöminen pahentaa heti tilannetta. Usein olen joutunut hakemaan toisen rennien, että olen saanut nukuttua. Mutta tämä vaiva helpottanee, kun vatsa alkaa laskea alemmas.

Vatsa kasvaa tasaiseen tahtiin ja kuinka olenkaan taas nauttinut siitä. Olen se henkilö, jonka mielestä vauvamahat on jotain niin ihanaa ja raskausaika loppuu aina liian aikaisin. Olen todella kiitollinen, että olen vielä päässyt kokemaan tämän vatsan kasvattelun ja vauvan liikkeet vatsassani. Ajatella, että vatsan suojissa kasvaa pieni ihminen, joka tulee varmasti ilahduttamaan suuresti arkeamme.

Samalla kun odotan jo paljon pienen syntymää ja ensikohtaamistamme, toivon ettein nämä viikot menisi näin nopeasti, kun ne on tähän mennessä menneet. Koska en ajankulua voi mitenkään hidastaa, koitan vain nauttia täysillä ihan jokaisesta hetkestä tämän vatsan kanssa.

Meitä voit seurailla myös instagramissa.

Kommentit (4)

Torissa on yksi chicco hoopla TRE keskustassa. Eräs ulkomaalainen mies myy kun on ilmeisesti muuttomyynti. Mä ostin häneltä rocker napperin vitosella ja oli kuin uusi kun oli viime kesänä uutena ostanut. Oli kyllä hyvä löytö kun uutenahan toi maksaa 139€

Miten kävi sisarus rattaiden, hankitko niitä ja onko tuo valkoinen sänky uusi? Ihanaa loppu odotusta!

Kiitos paljon.♥
Sisarusrattaita olen metsästänyt siitä asti, kun niistä ensimmäisen kerran kirjoitin. 🙂 Ovat sijainneet niin kaukana, jotka olisi olleet hyviä. Nyt minulle yksiä tuplia (bugaboon) tarjottiin lähempää ja katsotaan tuleeko niistä kaupat vai ei. Aion ne kuitenkin hankkia, joko käytettynä tai ihan uutena. Olen aika ronkeli ja tarkka niissä, koska raha joka niihin sijoitetaan ei kuitenkaan ole mikään pikkusumma.
Juu se on. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X