äiti ja melukylän lapset - Banneri

Voi hurja tätä ajankulua. Se alkoi jo raskausviikko 36 (35+0 – 35+6) ja minulla samalla äitiysloma. Ihan hurjaa, että raskaus on edennyt jo näin pitkälle ja laskettuun on jäljellä enää 35 päivää! Yksikään odotuksistani ei ole koskaan tuntunut menevän näin vauhdilla.

Äitiysloman alkuhan ei arkeamme muuta, kun tässä olen kuitenkin kotosalla ollut. Mutta sen verran se muuttuu, että nykyisin sunnuntait ovat päiviä, jolloin kirjoittelen postauksia ja vastailen kommentteihin yms. Ajastelen sunnuntaina viikolle postauksen/postaukset, joten luultavammin tämä sama tahti postauksissa jatkuu. Nytkin postaustahti on ollut aika hiljainen, koska energiaa ei oikein ole tuntunut riittävän tarpeeksi tähän, vaikka asiaa olisikin vaikka kuinka.

Viime viikolla parina päivänä oma olo meni huonoksi ja lähinnä nuokuin päivän läpi. Taaperon mennessä nukkumaan, menin itsekin nukkumaan ja herätessä olo oli kuin en olisi nukkunut ollenkaan. Nyt taas pari päivää ollut vähän energisempiä. Olenkin koittanut nyt vain kuunnella omaa kroppaani ja levätä jos se lepoa vaatii ja silloin kun on virtaa liikkunut sen mukaan.

Tämä raskausviikko 36 on se viikko, kun annoin itselleni luvan alkaa pestä pieniä vaatteita

Päätin, etten ennen äitiysloman alkua ala pestä vauvan vaatteita ja se on pitänyt. On niitä tullut kuitenkin hypisteltyä vaikka kuinka paljon. Nyt voinkin sitten aloittaa sen homman ja joka kerta niiden pienten vaatteiden peseminen herkistää. Ajatella, että ei aikaakaan kun mietitään mitä pakataan sairaalakassiin, kun niitä ihanuuksia puetaan täydellisen rakkauden päälle ja lopulta haikein mielin laitetaan sivuun, kun eivät enää mahdu pienen päälle.

Pienten vaatteiden peseminen tekee myös entistä todellisemmaksi sen, että vauvan syntymä on jo lähellä. Sitä kun ei tiedä kuinka monta päivää tässä vielä on odotusta jäljellä. Välillä tuntuu, etten edes vielä sisäistä sitä kuinka lähellä se laskettu lopulta onkaan. Joko odotus on edennyt näin loppusuoralle, kun juurihan tämä odotus oli puolivälissä.

Alkuvuosi on myös ollut täynnä kaikenlaista ohjelmaa ja edessä on vielä vaikka mitä asioita, jotka pitäisi koittaa hoitaa ennen pienen syntymää, Ja mitä täydempi kalenteri on, sitä nopeampaa aika tuntuu menevän. Mutta olin ajankulusta mitä mieltä vain, niin odotus alkaa olla lopussa ja nyt on aika alkaa valmistautua tosissaan pienen saapumiseen ja laittaa kotia valmiiksi uutta perheenjäsentä varten.

Meitä voi seurata instagramissa.

Kommentit (2)

Uskomatonta miten lähellä teidän vauvan syntymä jo on! Ihanaa äitiyslomaa♡♡

Niinpä, aika on mennyt ihan hurjan nopeaan.
Kiitos ihana.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X