äiti ja melukylän lapset - Banneri

Niin se kalenterin sivu kääntyi tammikuusta helmikuuhun. Ihan uskomatonta, että on jo helmikuu, kesällä tähän tuntui olevan ikuisuus aikaa ja nyt ollaan jo tässä. Meille helmikuu tulee olemaan jännittävä kuukausi, sillä tässä kuussa on vauvan laskettuaika. Ihan uskomatonta, että hän on ihan pian täällä!

Helmikuun ensimmäinen päivä kahviteltiin meidän 9v joulukuinen ja 7v helmikuinen. Mitään virallisia juhlia ei järjestetty, mutta lasten mummut, vaari, pappa, setä, täti ja serkku tulivat kahville. Just sopivan kokoinen porukka, niin ei tarvinnut mitään erikoista tehdä tai sen suuremmin siivoilla. Meni kyllä rennolla meiningillä, joka sopii näille raskausviikoille todella hyvin.

Helmikuu täynnä ohjelmaa ja vauvakin syntyy tässä kuussa, ainakin uskon niin

Vielä pitäisi löytää sopiva päivä, jolloin pidetään tyttären kaverisynttärit. Tuntuu vain, että helmikuukin on niin täynnä ohjelmaa, että johonkin väliin ne juhlat on vain laitettava. Eiköhän me jokin päivä viikolla saada ne pidettyä.

helmikuu on täällä

Tässä kuussa on reumatytöllämme magneettikuvaus. Ikinä ennen ei ole siinä vielä ollut, joten jännittää se vähän tytärtä, kuin meitä vanhempiakin. Toivottavasti saisimme sieltä nyt sellaisia tuloksia, että saataisiin oikea hoitomuoto alkamaan ja tytön tilanne sen myötä taas paremmaksi.

Itselläni on tässä kuussa tulossa myös ultra. Oikeastaan se on jo tulevana keskiviikkona. Kiva päästä kurkkaamaan pientä ja saamaan jokin arvio siitä, minkä kokoisia vatsassa ollaan. Lisäksi jännään antaako kyseinen lääkäri lähetettä Tayssiin, jossa arvioidaan meneekö tämäkin käynnistykseen vai katsotaanko miten käy, jos hän syntyy itsestään.

Lisäksi tälle kuukaudelle on vielä muutakin ohjelmaa, joten tylsä kuukausi ei todellakaan ole tulossa. On ihanaa kun helmikuu on vihdoin täällä, mutta olisi ihan kiva, jos aika hieman hidastaisi tätä juoksua, varsinkin sitten vauvan synnyttyä ajan ei tarvitsisi mennä niin nopeasti.

Ihanaa alkanutta helmikuuta juuri sinulle.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X