äiti ja melukylän lapset - Banneri

Sairasteluista huolimatta ensimmäiset päivät vauvan kanssa ovat sujuneet oikein hyvin. Tai tässähän voi puhua oikeastaan jo ensimmäisistä viikoista. Hän on osoittautunut erittäin tyytyväiseksi tapaukseksi, joka jatkaa samaa rytmiä kuin vatsassakin. Eli illasta on virkeimmillään ja päivisin nukkuu paljon.

Hän viihtyy paljon sylissä ja havahtuu heti, kun hänet siitä siirtää pois. Sylissä sitten ei haittaa yhtään mikään ja pyöritellä saa vaikka kuinka ja toinen vain nukkuu. Ei sillä, mielelläni minä pidänkin sylissä tuota ihanuutta. Kun hän on tottunut vatsassa liikkeeseen ja kuulemaan sydämeni sykkeen, niin en ihmettele, että viihtyy hyvin sylissä.

Imetys sujuu hyvin. Vauvalla on ollut ihan alusta asti todella hyvä imuote. Ekoilla kerroilla hieman korjailin otetta ja se kannatti. Nyt ei ole rinnanpäät menneet ollenkaan rikki. Rinnalla vauva käy tunnin tai kolmen välein ja usein maitoövereiden jälkeen uni vie heti voiton. Olen niin onnellinen siitä, että imetys lähti noin hienosti käyntiin.

Olen onnellinen siitä, että sain viettää vauvan kanssa ihan ensimmäiset päivät potilashotellissa

Olen todella onnellinen siitä, että pääsin synnytyksen jälkeen potilashotelliin vauvan kanssa. Se oli nimittäin lähellä, ettei sinne olisis edes päästy. Vauva mitattiin syntymän jälkeen olevan 46cm pitkä, ja se mitta oli asteikolla -2.3 ja raja hotelliin pääsyyn on -2.0. Kätilöt saivat onneksi järjestettyä meille erikoisluvan hotelliin. Vauva mitattiin uusiksi vielä neljän/viiden tunnin iässä ja mitaksi saatiin silloin 49cm, joten estettä hotellille pääsyyn lopulta ei olisi edes kai ollut.

Hotellissa sain keskittyä vauvaan ja tutustua häneen ihan rauhassa. Makoilimme hotellin sängyllä ja tuijottelin kuinka ihana pieni ihminen sisälläni onkaan kasvanut. Imetys käynnistyi hyvin, kun saimme olla ihan rauhassa. Kukaan ei rampannut huoneessa, vaan kävimme vain kolme kertaa päivässä näytillä kätilöiden luona. Ruoka hotellissa oli todella hyvää ja vieraitakin sai käydä milloin se heille ja meille parhaiten sopi. Pääsimme myös vauvakuviin ja niitä odottelenkin nähtäväksi.

Koen, että saimme jälleen niin ihanan alun. Luulen, että jos olisin joutunut osastolle, en olisi kyennyt  keskityttyä vauvaan täysin ja että olisin halunnut nopeasti kotio, sillä sairaalat eivät ole minulle mikään mieleinen paikka yöpyä. Hotellissa sain hyvin levättyä ja tuntui lomalta olla siellä.

Arki vauvan kanssa sujuu siis oikein mukavasti. Hän on aivan ihana ja suloinen tyttö. Ihan super rakas koko perheelle.

Kommentit (4)

Aivan ihana pieni, miten ne onkin niin täydellisiä ❤️ ja hienoa miten hyvin teillä mennyt! Täällä vielä malttamattomana odotellaan huhtikuista pientä nyyttiä 💕

Oikein lämpimät onnittelut pienen ihmeen syntymästä koko perheelle! Ilolla, ja myötäeläen, olen lukenut postauksiasi vailla aikaa kommentoida..Mahtavaa, että synnytys meni hyvin ja pääsit potilashotelliin, olin sellaisessa itsekin viime synnytyksessä. Olette ihana perhe!
Jään uteliaana ja innokkaana odottamaan postauksiasi arkisesta touhuilustanne uuden perheenjäsenen myötä. Meillä jo aiemmin ”lyötiin lukkoon” lapsiluku, etukäteen suunniteltu ”Iltatähden optio” käytettiin jo etuajassa nykyisen taaperomme kohdalla, mutta kummasti käydään yhdessä harkintaa mahtuisiko meille sittenkin vielä yksi nyt kun toiset ovat jo kauempana vauva-iästä, mutta oma ikä ei vielä tule vastaan. ONNEA!

Kiitos oikein paljon.♥
Synnytys oli kyllä täydellinen ja potilashotelliin pääsy kruunasi kaiken. Siellä sai rauhassa tutustua vauvaan.♥
Oi ihanaa pohdintaa käytte siellä. Lapset ja vauvat on vaan jotakin niin ihanaa.♥

Kiitos paljon.♥
Vauvat on kyllä täydellisiä.♥
Ei ole enää paljoa siellä odotusta jäljellä, huhtikuuhan on jo ihan pian.Ihanaa odotusta sinne.♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X