äiti ja melukylän lapset - Banneri

Eipä ole ennen vauva-arki alkanut tällä tavalla. Meillä nimittäin sairastetaan vieläkin ja jatkuvasti joutuu olla huolissaan taaperon voinnista, joka on ollut kuumeessa jo viikon verran. Ja sitä koittaa tehdä kaikkensa sen eteen, että vauva säilyisi terveenä.

Vatsataudin uusintakierros on ollut kolmella lapsella ja kohta on kulunut viikko siitä, kun viimeisin heistä viimeksi oksensi. Olen kyynärpäitä myöten kädet ristissä, että vatsatauti olisi nyt siinä, eikä iske enää muihin. Mutta taapero on ollut todella kipeä. Häntä on käytetty terveyskeskuksessa ja viikoinloppuna Tayssin lastenpäivystyksessä kovan kuumeen vuoksi.

Kyseessä on joko tosi sitkeä virus tai influenssa B (rokotus on kyllä otettu, mutteihan se täyttä suojaa anna). Taaperon kuume nousi tiistaina ja on siitä asti ollut 38 – 39.8 astetta ja vointi on ollut todella nuutunut. Lähellä oli tippaan joutuminen, mutta lopulta on saatu juomaan sen verran, että tipalta säästyttiin.

Vauva-arki alkoi itkunsekaisin fiiliksin

Pelkäsin niin odotusaikana sitä, että jokin pöpö iskee silloin kun vauva on syntynyt ja valitettavasti se sitten kävi toteen. On ollut paristi jo riittämätön tunne, kun taapero tarvitsee paljon syliä ja vauva myös. Molemmat ovat syliin mahtuneet, vaikka välillä meinaa olla haastetta koittaa pitää taaperoa niin, että hänellä on sylissä hyvä olla. Hän kun haluaisi nyt koko sylin itselleen. Onneksi isikin kelpaa ja välillä vauva on isillä, jotta taapero saa äidin koko sylin.

Kyllä on kuulkaa monet itkut jo päässyt tältä äidiltä. Turhauttaa tämä sairastelukierre, pelottaa että vauva saa jonkun taudin ja huoli on mahdoton tuosta taaperosta. Toive siitä, että sairastelu loppuisi pian ja saataisiin vihdoin alkaa nauttia tästä vauva-arjesta ja vetäytyä sinne vauvakuplaan koko perheen kanssa. Ilman, että tarvitsee pelätä kuka sairastaa seuraavaksi.

Itku tulee muutenkin todella herkästi, kun hormonit hyrrää minkä kerkiää. Mutta tämä koko helmikuun kestänyt huoli ja jatkuva sairastelu tekee kyllä oman osansa tähän. Toivotaan nyt kuitenkin, että pian kaikki tervehtyisivät täysin, isommilla sisaruksista on nyt flunssaa ja yskää, ja uusia tauteja ei olisi enää tulossa.

Toivottavasti sairastelut olisi kohta takana ja vauva-arki olisi normaalia arkea. Sitä täällä nyt kaivataan.

Meidät löytää myös instagramista.

Kommentit (6)

Eihän vaan oo koronavirus?

Sitä ei oo testattu. Mut tuskin on sitä ollut. 😀

Onnea suloisesta vauvasta! Oli ihana seurata sun raskautta. ❤

Tuo siarastelu ei oo kivaa.. varsinkin kun pienet sairastaa.🙁 Annatko sä lapsille c-vitamiinia? Meillä on ollut minisunin nallet käytössä alkutalvesta ja joko niistä on hyötyä tai sitten on käynyt tosi hyvä tuuri siinä että lapset on pysyny terveinä.

Kiitos paljon ja ihana kun olet seuraillut ♥.
Syövät vitamiineja kyllä. Välillä sellaista jossa on myös c-vitamiinia ja välillä pelkkää d-vitamiinia. Ihana, että siellä pysytty terveenä.♥

Sitä ei ole testattu, mutten usko että oli sitä. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X