äiti ja melukylän lapset - Banneri

Jos odotusaikana teki mieli vähän kaikenlaista, mutta annoskoot oli aika pieniä, on ruokahalu nyt imetysaikana jälleen aivan pilvissä. Siis apua, kuinka paljon sitä voisikaan syödä ja vatsalaukku tuntuu täysin pohjattomalta kaivolta. Annoskoot ovat kasvaneet ja mieheni katsoo välillä silmät pyöreinä kuinka paljon lataan ruokaa napaani.

Aamu -ja iltapalan määrä on tuplaantunut, lämmintä ruokaa menee enemmän, ennen söin vain yhden lämpöisen ruuan ja välipalaakin syön nykyään, kun olen yleensä skipannut sen tai se on ollut vain kuppi teetä. Nyt sitä odottaa koska taas syödään, heh. Ärsyttävin puuha tässä kaikessa on se ruuan valmistaminen, mahtavaa olis jos sen voisi vallan skipata.

Onneksi on hyvä ruokahalu, ei tee niin paljon pelkkää makeaa mieli

Hienoahan se on, että ruoka maistuu näin hyvin ja se on monipuolista. En enää kiireessä aina korvaa ruokaa teellä ja leivällä, vaan mieleni tekee oikeaa ruokaa. Odotusaikana, kun se lämmin ruoka ei aina oikein maisunut, nyt onneksi maistuu ja hyvin. Ehkä tämä ruokahalu tästä tasoittuu kuukausien kuluessa, tai ainakin siinä vaiheessa, kun vauva vähentää rinnalla olemista.

Olen koittanutkin syödä sen viisi kertaa päivässä ja jättää napostelut välistä pois, sillä helposti sieltä karkkipussista tai keksipaketista eksyy suuhun jotain vähän turhan usein. Aina en siinä onnistu, mutta oman herkkuhampaani tuntien voin olla ihan ylpeä suorituksestani tällä hetkellä.

Ehdottomasti koitan tällä kertaa välttää kaikki sokerikoukut. Monessa imetyksessä olen siihen koukkuun jäänyt. Fazerin sininen on ollut silloin suurin heikkouteni ja tahti on ollut levyllinen illassa. Nyt en halua samaan, onneksi se pari palaa on riittänyt vielä hyvin. Hedelmäkarkkeja syön jonkin verran, mutta onneksi saan niistä monesti pääkivun, joten en niitä siksi voi syödäkkään paljoa.

Onko sinulla ruokahalu ollut millainen imetysaikana? Onko ruoka maistunut vai enemmänkin ällöttänyt?
Meitä voi seurailla myös instagramissa

Kommentit (4)

Tunnistan itseni tästä, ruokahalu on huimaava imettäessä. Olen aina urheillut paljon, nyt liikunta on huomattavasti jäänyt vähemmälle vauvan myötä mutta ruokamäärät ovat samat ellei isommat 😂 Herkut maistuu myös välillä vähän turhan hyvin, onko sitten imetys ja väsymys yhdistelmänä jotka aiheuttavat tämän 🤔

Kuulosti niin tutulta:) kun vielä oletin niin nälkä tuntui aivan pohjattomalle:) aina oli nälkä ja ruokaa tuli syötyä kyllä hyvin:)
Ihmekös tuo jotta maitoa riittää ja pieni saa kaiken tarvitsemansa varmasti:) mukavia imetyshetkiä ja ruokailuhetkiä teille:)

https://lastenjahellanvalissablogi.blogspot.com/2020/04/rumat-pekonimunat-ja-muita-ruokajuttuja.html?m=1

Kyllä, on tärkeää syödä hyvin, jotta maitoa riittää.
Kiitos.♥ Ihanaa viikkoa sinne. 🙂

Hienoa, että sielläkin ruoka maistuu hyvin. 🙂
Varmasti imetys ja väsymys vaikuttaa herkutteluun paljonkin. Täällä on välillä päiviä kun väsyttää enemmän ja silloin kuyllä helposti tulee herkuteltua normaalia enemmän.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X