äiti ja melukylän lapset - Banneri

Vauvakirja, löytyykö teiltä niitä kuinka monta? Meiltä löytyy yhteensä 10kpl, koska kolmella lapsista niitä on kaksi kappaletta. Kahdella heistä on sekä minun itse tekemät että kaupan ja yhdellä on kaksi vauvakirjaa, koska aikoinaan saimme toisen yhteistyönä.

Olen aina rakastanut vauvakirjojen täyttämistä ja meiltä löytyykin jos jonkinlaista kirjaa, kun halusin yhdessä vaiheessa kaikille erilaiset. Saagaa odottaessa etsin taas jotain erilaista kirjaa, jota meillä ei vielä olisi kenelläkään muulla. Silloin löysin Suloinen tarina Sinusta vauvakirjan ja olin heti myyty. Ihan täydellinen kirja vaaleine sävyineen ja kuvineen.

Eeditin kohdalla tiesin heti, minkä kirjan hänelle haluan ja mitään muuta en edes miettinyt. Päätös oli heti selvä. Ostin kirjan jo odotusaikana, sillä siinä on hieman täytettävää jo odotusajalta. Tykkään, että vauvakirja alkaa siitä, eikä suoraan vauvan syntymästä. Lapsistakin ehkä aikuisena kiva katsoa mm miltä äiti näytti häntä odottaessa ja miten odotusaika meni. Saagan kirjaa täytellessä vähän harmittelin kun kaikilla lapsille ei nyt ole tuota täydellistä kirjaa, johon tallettaa kaikki muistot.

Saagan vauvakirja lähes valmis, Eeditin kirjan täyttö alkoi juuri

Tykkään vauvakirjoista, jotka eivät kestä liian montaa vuotta. Koska vuosien edetessä niiden täyttäminen lopulta aina itselläni jää. Tämä kirja sisältää paljon erilaisia kohtia, jotka voi täyttää lyhyesti, siinä on hyvin tilaa kuville ja ensimmäiselle 24 kuukaudelle kuukausisivu, johon päivittää kuulumisia ja laittaa valokuva.

Saagan kirja on nyt lähes valmis. Enää muutamia pieniä kohtia on täytettävä, sitten kun ne joskus tapahtuu. Eeditin kirjan täyttäminen on nyt alkanut ja kahden ensimmäisen kuukauden kuulumiset on täytettynä. Tulostelin molempien kirjojen väliin kuvia, kun en ole saanut aikaiseksi tilata niitä.

Mainitaan tästä vauvakirjasta vielä sellainen ihana juttu, että se saapuu kauniissa valkoisessa kotelossa, jonne itse olen säilönnyt mm apteekista saamani raskausajan vihkosen, synnytyskertomuksen, sairaalarannekkeen yms juttuja. Kirja on niin kaunis, että se on meillä esillä, samoin kuin kotelokin.

Lisäksi tykkään siitä, että vauvakirjan lkisäksi tässä on vielä kaksi kirjaa samaan sarjaan. Ihan ohut Suloisia Hetkiä kirja sekä Viisi vuotta kanssasi kirja, jota täytetään viiden vuoden ajalta ihan joka päivä muutaman rivin verran. Se on ihan huippu jatko vauvakirjalle. Itse täytän sitä kaikille lapsille yhteisesti. Nyt olen sitä reilun vuoden täytellyt ja onpa ollut hauska palata muistelemaan vuoden takaisia tapahtumia.

Suloinen tarina Sinusta on sellainen vauvakirja, jota suosittelen lämmöllä ihan jokaiselle, joka tällä hetkellä miettii millaisen kirjan pienelle haluaa hankkia. Haluan vielä lopuksi vinkata oman suosikki verkkokauppani, josta löytyy näitä kirjoja ja se on Pikkuvanilja. Sieltä olen meillekin nämä kirjat ostanut.

Kommentit (2)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X