äiti ja melukylän lapset - Banneri

Lapset saivat todistukset lauantaina ja oli kyllä heillekin varmasti erikoisin ”kevätjuhla” ikinä. Mutta nyt me ollaan niin lomalla. Mitään suunnitelmia ei oikein olla kesälle tehty (paitsi esikoisella on muutama juttu). Mökillä ajateltiin käydä, ulkoilua, grillaamista ja uimista nyt ainakin. Katsotaan sitten kesän edetessä, mitä tälle kesälle keksitään. Ihanaa, kun on koko kesä vielä edessä ja aikaa tehdä ja suunnitella kaikenlaista.

Esikoisella piti tässä kuussa olla rippileiri, mutta koronan takia se muuttuukin rippikouluksi, jossa ollaan vain päivät. Tyttöä harmittaa, sillä paikka jossa rippileiri olisi pidetty, olisi ollut tosi hieno ja siellä olisi ollut mahdollisuuksia tehdä vaikka mitä vapaa-ajalla. Mutta tilanteelle ei nyt mahda mitään ja tällä mennään eteenpäin. Ehkä ohjaajat keksivät nuorille kivaa tekemistä tuonnekin.

Lomalla on parasta viettää aikaa yhdessä

Istutettiin lasten kanssa sunnuntaina perunoita ja koitetaan istuttaa vielä porkkanaa, sipulia, herneitä ja ja laittaa auringonkukkia kasvamaan. Saa nähdä tuleeko niistä mitään, mutta koitetaan ainakin. Pienet olivat innolla mukana istuttamassa perunoita ja tämmöinen onkin kivaa yhteistä puuhaa. Tosin osaa lapsista ei taas olisi kiinnostanyt yhtään pellolla kökkiminen, heh. Nuorimmat ainakin olivat innolla mukana.

Aika ihanaa, kun aamuisin ei tarvitse enää laittaa herätyskelloa soimaan. Luulen kuitenkin vauvan ja taaperon herättävän ihan samaan aikaan, kuin muinakin aamuina. Mutta on se huomattavasti kivempi herätä siihen, kuin kellon soittoon. Ja pienet voi ottaa siihen viereen ja pötkötellä sängyllä, ilman kiirettä minnekään. Ihan parasta.

Mitäs siellä meinataan puuhailla lomalla?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X