äiti ja melukylän lapset - Banneri

Toivottavasti sinulla on ollut ihana juhannus. Me vietettiin juhannus ihan vain kotosalla ja kelit oli aivan huikean hyvät. Tehtiin kukkaseppeleet, grillattiin, käytiin uimassa, pelattiin pihapelejä jne. Eilen meidän vauvakin täytti neljä kuukautta. Sitä on vain niin onnellinen siitä, että hän on osa meidän perhettä. Ne ihanat hymyt joita hänen kasvoillaan näkee ja se vauvan nauru on jotain todella täydellistä.

Ajattelin kirjoitella teille hieman vauvan kuulumisia. Täällä hämmästelen sitä kuinka nopsaan on taas kuukausi vierähtänyt. Ja haikeudella on laitettu pieninpiä vaatteita pois vauvan laatikosta ja hankittu isompaa kokoa tilalle. Niin valtavan nopeasti nuo pienet vain kasvaa.

Neljä kuukautta on saatu nauttia tuosta pienestä ihanuudesta

Täällä arki jatkaa samaan malliin rullaamista. Täysimetyksellä on menty ja sillä jatketaan vielä, kiinteitä ei siis vielä olla aloittelemassa. Imetysdietti on päällä ja siitä on erillinen kirjoitus tulossa, kunhan ehdin sen viimeistellä loppuun. Yöllä nukutaan alkuyö omassa sängyssä ja loppu sitten äidin kainalossa. Päiväunia vaunuissa ja välillä myös omassa sängyssä. Riippuu vähän tilanteesta minne laitan nukkumaan.

Eedit viihtyy hyvin lattialla ja harjoittelee kovasti kääntymistä. Vielä hän ei ole kääntynyt, mutta yritys on välillä kovakin, joten eiköhän se taito ole kohta hallussa. Hän ottaa hienosti leluista kiinni ja ihan kaikki viedään suuhun. Saakin olla tarkkana, ettei taapero ole antanut vauvalle käteen mitään pientä.

Hän tykkää kovasti seurailla sisarusten puuhia ja tykkää kun sisarukset tulevat höpisemään hänelle. Silloin alkaakin yleensä sellainen höpöttely takaisin, että sitä ei voi kuin jäädä katsomaan. Sisarukset ovat edelleen täysin rakastuneita pikkusiskoonsa ja monta kertaa päivässä sanovat, kuinka söpö pikkusisko onkaan. Se saa joka kerta oman sydämen täyttymään onnesta. Olen koittanut kuvata noita hetkiä meidän perheelle muistoksi, sillä juuri nämä hetket haluan muistaa.

Meillä on olleet ihanat neljä kuukautta tuon pienen ihanan kanssa. On huippua seurata hänen kasvuaan ja samalla toivon, että aika edes hieman hidastaisi kulkuaan. Se pitää todeta vielä tähän loppuun, että joka kerta tämä vauvavuosi menee yhdessä hujauksessa ohitse.

Hyppää matkaamme myös instagramissa

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X