Äiti ja melukylän lapset - Hero Header

Muistutus itselle, kuvaa enemmän videoita

Teksti Terhi

Katseltiin lasten kanssa heistä koneeltani kuvia ja lopulta päädyttiin katsomaan videoita. Voi vitsi, kun naurettiin täällä välillä vatsat kippurassa niille ja lapset oli ihan innoissaan, kun näkivät mitä ovat pienenä puuhailleet. Niin monet ihanat muistot tuli mieleen ja miten ihanaa, että niitä videoita on tullut kuvattua.

Samalla harmittelin sitä, kuinka meidän kolmesta nuorimmasta videoita onkin todella vähän. Olen tykästynyt niin paljon valokuvaamisesta, ettei videoita ole tullut kuvattua. Syykin siihen selvisi sen enempiä miettimättä ja se on omalla kohdallani ainakin instagram. Sinne kyllä kuvailen vaikka ja mitä, mutta ne videot on kestoltaan sitten just tosi lyhyitä, eikä mitään melkein kahden minuutin pätkiä.

Alkoi jopa harmittaa, etten ole ottanut videoita

Miksi en ole kuvannut enää videoita ja oikein kameralla tai sitten puhelimella pisempiä pätkiä, sillä lapset tykkäisivät katsella niitä todella paljon. Pitää alkaa ehdottomastin kuvaamaan niitä, jotta on sitten lapsilla jatkossakin katseltavaa. Kuulemma videoita oli kivempi katsella kuin kuvia. Ja olihan niitä ihana katsoa.

Videoilta katseltiin myös yhdessä, kuinka paljon lasten vaatteet ovat vuosien aikana muuttuneet ja oli hauska huomata, että muutamat niistä on vieläkin tallella. Meidän sisustus ja kodin pinnat ovat muuttuneet paljon parempaan, enemmän meidän näköiseksi. Lisäksi huomasin, kuinka minun valokuvaustaidot on menneet valtavan harppauksen eteenpäin. Jestas mitä suttua ne osa kuvista olikaan, heh. Mutta niinhän sen kuuluu mennäkin. On hyvä, että vuosien varrella asiat muuttuu.

Oli myös hauska seurata valokuvia selatessa ja videoita katsellessa, kuinka perheemme on kasvanut näiden vuosien aikana. Ja vaikka paljon on muuttunut, on yksi asia on kuitenkin pysynyt ja se on meidän parisuhde. Tässä sitä ollaan kuljettu yhteistä matkaa jo 18 vuotta ja pian meillä on 10 v hääpäivä.

Oletko itse huomannut, että kuvaat videoita vähän, vai kuvaatko juuri niitä enemmän?

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä