Äiti ja melukylän lapset - Hero Header

Rakkaus voi kestää nuoruudesta asti – 10. hääpäivä

Teksti Terhi

Meillä oli mieheni kanssa 10. hääpäivä tiistaina. Yhteisiä vuosiakin on kertynyt jo huimat 18 vuotta. Miten paljon kaikkea näihin vuosiin onkaan mahtunut ja tulee vielä mahtumaan. Olen onnellinen siitä, että hän on ollut rinnallani kaikki nämä vuodet.

Suhteen alku ei meillä todellakaan ole ollut kaikkine juttuineen mikään helppo, mutta meidän rakkaus toisiamme kohtaan kesti kaiken sen muiden epäilyjen läpi. Paljon saatiin tukeakin, ja siitä olen niin kiitollinen, mutta alkuun oli henkilöitä, jotka tyyliin vain toivoi meidän eroavan. Ei tuosta kuitenkaan tule mitään vakavaa jne. Vielä meidän häissäkin kuultiin kuinka tyyliin eivät ikinä uskoneet tämän päivän koittavan. Oltiin tuolloin seurusteltu kuitenkin jo kahdeksan vuotta ja meille oli kolmas lapsi syntymässä muutaman kuukauden päästä.

En väitä että suhteemme olisi aina ollut yhtä ruusuilla tanssimista, ei todellakaan. Mukaan mahtuu notkahduksia ja hetkiä, kun toisen naama on ärsyttänyt paljon, mutta me ollaan (tai no minä olen) kovia puhumaan ja ollaan aina saatu puhuttua asiat läpi, jos jokin on painanut mieltä. Aina toinen ei edes ole tajunnut jonkun asian ärsyttävän toista, vaikka tässä ollaankin opittu tuntemaan toisemme paremmin kuin omat taskut, kannattaa silti aina puhua asiat läpi, eikä odottaa toisen huomaavan jonkin olevan vinossa.

Halusin 10 vuotta sitten ja haluan edelleen. Hääpäivä oli aurinkoinen silloin ja se oli aurinkoinen nyt

Mutta se rakkaus voi kestää sieltä nuoruudesta asti ihan hyvin.  Musta tuntuu, että me täydennetään mieheni kanssa niin hyvin toisia, että tuntuu täysin luonnolliselta olla yhdessä. Se sama tunne on ollut ihan seurustelun alusta. Jotkut ei sitä nähnyt, monet itkut siinä tuli itkettyä, kun mua ei hyväksytty. En kai ollut riittävän hyvä, tai en edes tiedä mistä se johtui. Miksi en kelvannut? Oliko se ikä?

hääpäivä

En silti luovuttanut, miksi olisin, sillä minusta rakkaudesta ei kannata ikinä luopua toisten mieliksi. Jos kaksi ihmistä rakastaa toisiaan, miksi ihmeessä rakentaa elämää ilman toista. Mä olen onnellinen, että me ei luovutettu. Me haluttiin olla me ja ollaan saatu aivan ihanat yhteiset vuodet ja ihana iso perhe, jossa on paljon rakkautta.

Lopulta tuolloin alussa parin vuoden seurustelun jälkeen osa näki mitä meillä on ja kuinka me ollaan tosissaan. Olen onnellinen siitä, mutta kyllä mulle on tietyt arvet siitä kuitenkin jäänyt. Ei sellaiset, että ne nyt mitenkään vaivaisi, mutta jäljet kuitenkin.

Mieheni toiveesta me mentiin naimisiin maistraatissa. Joskus sanoin, että kun 10. hääpäivä koittaa niin voitaisiin pitää kirkkohäät tai bileet ystäville, mutta semmosten miettiminen jäi oikeastaan, kun tuli tämä Korona hässäkkä ja en mä vielä pysty olla vauvasta erossa. Mutta ei me oikeastaan mitään toisia hääjuhlia kaivata. Meillä on toisemme ja me ollaan onnellisia, ei siihen muuta tarvita.

Kauanko sinä olet ollut naimisissa tai seurustellut?

Laitan linkin aiempaan kirjoitukseeni tästä aiheesta Teinirakkaus ei muka kestä?

Kommentit

22 kommenttia
Terhi

Oi niin upeat vuodet teillä kasassa.♥

Avatar

Joulukuussa 14 hääpäivä meillä❤️

Terhi

Oi kuinka hienot vuodet tulee täyteen siellä.♥

Avatar

Meillä 16 yhteistä vuotta takana. Kolme lasta, yhteinen koti ja oma rakas vierellä. Ja teinirakkaus meilläkin ja on kestänyt. Elämä on aika ihanaa nyt!

Terhi

Oi miten ihanaa ja hienot vuodet teilläkin jo kasassa.♥

Avatar

Meillä oli kesäkuussa 3. hääpäivä, tunteneet olemme pian 5 vuotta. Meillä oli suhteemme ensimmäisinä vuosina samankaltaisia haasteita kuin teillä. Kyllä sellainen jättää jäljet niin itseen kuin kyseisiin ihmissuhteisiinkin. Olen iloinen, että te ja me selvisimme haastavasta alusta! (Meille odotetaan nyt esikoista.<3)

Terhi

Onnea hääpäivän johdosta.♥
Ikävä kuulla, että teilläkin ollut vastaavaa, todellakin sellainen jättää jälkensä. 🙁 Mutta onneksi tekin selvisitte siitä.♥ Oi miten ihanaa, onnea tuhannesti odotukseen.♥

Avatar

Täällä myös 10-vuotishääpäivä häämöttää kuun lopussa ja yhdessä 18 vuotta <3 Onnea!

Terhi

Ihanaa.♥
Kiitos, sitä samaa sinnekin.♥

Avatar

❤️Me ollaan oltu syyskuussa 12vuotta yhdessä ja 11.11.11 mentiin naimisiin niiin 9 hääpäivä ja yksi 5 v ja toivottavasti pian syntyvä vauva viikot on nyt 37+3

Terhi

Ihanat vuodet teilläkin jo ja hieno hääpäivä. ♥ Mietittiin meille eka 10.10.10, mut päädyttiin lopulta elokuuhun kun oli aika täyttä tuona päivänä siellä maistraatissa. 🙂
Oi ihanaa, siellä ollaan jo ihan loppusuoralla.♥

Avatar

Seurestelemaan alettiin miehen kanssa 16 vuotiaina. Naimisiin mentiin 18 vuotiaina nyt 29 vuotiaina 11 vuotta naimisissa ja parin kuukauden päästä syntyy viides lapsi❤️

Terhi

Oi miten hieno yhteinen taival teilläkin jo ja tuhannesti onnea vauvan odotukseen.♥

Avatar

Meillä ei edes olla naimisiin menty, mutta kohta 15yhteistä vuotta takana, ylä ja alamäkiä, mutta tässä ollaan. Kaksi ihanaa lasta ja ikää 30v.

Terhi

Hienot vuodet on jo teillekin kertyneet.♥

Avatar

Kimpassa 16v, 14 vuotiaista asti:)

Terhi

Hienot vuodet teillä kasassa.♥

Avatar

Meille tuli heinäkuun 24. päivä täyteen 16 vuotta naimisissa ja kesäkuussa 22 vuotta yhteistä eloa. Olin tuolloin -98, kun seurustelun aloitimme, 15 ja mies 19 vuotias. Meille sanottiin monesti myös, että parisuhteemme ei kestä. Tätä rummutettiin ehkä eniten silloin, kun mieheni tai siis silloin vielä poikaystäväni opetti minut ajamaan autoa opetusluvilla 2000-luvun alussa. Ei kuulemma suhde kestä tuollaista. No kesti se, eikä ollut edes vaikeuksia tuossa. On näihin vuosiin mahtunut toki haasteita, kun esikoinen oli vauva ja mies oli viikot vaativassa työssä reilun 300 kilometrin päässä.

Tämä onneksi helpotti hieman miehen päästessä lähelle töihin, kun kuopus syntyi. Tosin mies reissasi ennen koronaa noin 150 päivää vuodessa ympäri maailmaa, joten sekin toi haasteensa. Olemme myös sijaisperhe, joten onhan tuossa välillä vastustanut, mutta koemme olevamme toisillemme ne oikeat, joten siksipä ei ole liittoa tarvinnut koskaan isommin kyseenalaistaa.

Ihana on myös lukea näistä pitkistä parisuhteista ja liitoista. Mies on todennut monen ihmettelevän hänen pitkää parisuhdettaan. Monet hänen kollegansa ovat siellä kuudenkympin huitteilla ja on menossa jo jopa neljättä kierrosta.

Kiitokset mielenkiintoisesta ja elämäntäyteisestä blogistasi. Tänne on aina kiva tulla lueskelemaan.

Terhi

Ihan huikeat vuodet teillä jo kasassa, ihanaa. Onnea näin myöhässä hääpäivän johdosta.♥ Ja kiitos kun kerroit teidän tarinaa, ihana päästä lukemaan tämmöisiä.
Kiitos, ihana kuulla.♥

Avatar

Me ollaan oltu yhdessä 11vuotta joista naimisissa 5. Ja 5 lasta löytyy. 😊❤

Terhi

Monta yhteistä vuotta teillä jo takana.♥

Avatar

Täällä tuli keväällä 16 . Hääpäivä ja nyt tulee 18. Vuotta yhdessä ☺️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä