äiti ja melukylän lapset - Banneri

”Ehditkö varmasti käyttää noita kaikkia?” En ajattele, että meidän vauvalla olisi paljon vaatetta. Välillä niitä menee vieläkin useampi kerta päivässä kuolaan ja pukluihin. Lisäksi iso osa vaatteista on Saagan vanhoja, joita en ollut kerennyt laittaa myyntiin ja joita olin jättänyt jemmaan. Olen ostanut vaatetta myös kirpparilta ja uutena sitten sellaisia pakko saada juttuja.

Laatikossa näkyy osa vaatteista, niitä oli kuvan oton hetkellä narulla kuivumassa vielä useampi lisää. En kuitenkaan ole missään vaiheessa kokenut, että jotkin niistä jäisi vallan käyttämättä, mielestänä määrä näyttää ihan normaalilta. Ulkovaatetta ja asusteita meillä on paljon, mutta niistä onkin iso osa on Saagan vanhoja. Kiva kun ovat syntyneet sen verran lähekkäin, ettei oma maku vaateiden suhteen ole kerennyt muuttumaan ja kasvavatkin niin samaan tahtiin, joten samassa iässä ovat käyttäneet ihan samaa kokoa.

”Koska pienille valmistetaan kaikenlaista ihanaa vaatetta, joita en voi vastustaa”

Olen antanut itselleni luvan ostaa kaiken sen, minkä olen halunnut. Toki en nyt ihan hulluttele, vaan aina mietin tuleeko tämä todella käyttöön ja haluanko tämän oikeasti ja jos yhtään epäilen, niin jätän ostamatta. On vaan tiettyjä vaatteita jotka olen halunnut molemmille tytöille, koska samistelu. Ja kiva, kun jäävät sitten Saagalta vielä Eeditille käyttöön.

Vaatteet ostan meille käyttöön ja osaa pidän tarkoituksella parempina ja vältän niiden pukemista tilanteisiin, jossa voi tulla ”ikitahroja”. En niinkään ajattele vaatteiden jälleenmyyntiä siinä, vaan sitä, etten itse tykkää pitää vaatetta päällä, jos siinä komeilee jokin kookas rasvatahra.

Väreissä edelleen on säilynyt lemppareina vaaleat sävyt ja erityisesti valkoisen ja vaaleanpunaisen eri sävyt. Saagalta on jäänyt paljon Newbietä ja niistä kaikki on päässeet käyttöön. Merkeistä samat suosikit löytyy edelleen meidän vaatelaatikosta ja ne ovat Newbie, metsola ja Kaiko.

On ihana, kun saa pukea niitä lemppari vaatteita jo toisen oman pienen päälle. Monia ihanuuksia löytyi taas jemmasta, kun niitä hetki sitten katselin. Onni on, että olen ne säästänyt. Ulkovaatteistakin löytyi suloinen pieni talvitakki (näkyy kuvassa ja ostettu Saagalle h&m), ihana Newbien välikausihaalari ja läjä pipoja. Joitakin muidenkin vanhoja vielä löytyy, kuten asusteita ja joitakin vaatetta, mutta suurin osa sisaruksilta jääneistä on Saagan vanhoja. Ehkä juuri siksi, että ne ovat edelleen omaan makuuni ihania.

Onko teillä jemmattu paljon vaatetta mahdolliselle seuraavalle käyttäjälle?

Kommentit (4)

Meillä on jemmattu lähes kaikki kunnes ovat kolmannellekin pieniä. Tyttö kulkenu tosi paljon poikienkin vanhoissa mutta jotain punasta/ pinkkiä on joka koossa ollu.

Olen vajaan vuoden varmaan seurannut blogia mukavia juttuja!

Meillä tyttö ja poika 4v. ikäerolla. Jonkin verran on pojalla isosiskon vanhoja käytössä ja edelleen jemmattunakin – mustat uudenveroiset toppahousut kun menee kummalle vaan (noin esimerkiksi). Selvästi ”tyttöjen vaatteet” olen laittanut eteenpäin, ja nyt sitä harmitellut, kun 2,5v kuopus onkin rakastunut Hello Kittyyn ja My little poneihin, hyvin olisi voinut pitää niitä isosiskon suosikkipaitoja tämäkin 🙂

Meilläkin kiertää ulkovaatteita sisarukselta toiselle ja just musta välikausi ja toppahousu menee hyvin kummalla vaan. 🙂
Äkkiä niitä tulee laitettua eteenpäin kyllä, kun sitä ei kuitenkaan paljoa viitsi jemmaillakaan. Harmi, että siellä olisi juuri noita vaatteita ollut aikoinaan käytössä.
Iloista alkavaa viikkoa sinne. 🙂

Meilläkin on ollut tytöillä joitakin poikien vanhoja ja hyvin on kelvannut. 🙂
Kiva kuulla ja kiva kun seurailet. 🙂
Iloista alkavaa viikkoa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X