äiti ja melukylän lapset - Banneri

Lapsilla alkoi syysloma, tätä lapset ovat odottaneet, mutta kysymys kuuluukin uskaltaako sitä mennä minnekään? Lapset näkevät lomalla kavereitaan ja pari yökyläilyä ystäville on sovittuna, mikäli kaikki ovat täysin terveenä sillä hetkellä. Suunnitelmissa on myös ollut parin päivän reissu mummulaan ja siellä mahdollisesti käynti ostoksilla ja muuta tekemistä (mehän asutaan maalla ja mummula on kaupungissa, joten siellä suunnalla tehdään yleensä paljon muutakin, kuin ollaan pelkästään mummulassa).

Vähän ”kauhulla” sitä on kuitenkin seurannut uutisista, kuinka tilanne vain tuntuu pahenevan ja samalla itselle tulee olo, ettei pahemmin tee mieli edes lähteä mihinkään reissuun. Tai jos lähtee, niin olisiko vaan parempi sitten suunnitella kaikkea ulkoiluun liittyvää ostosten yms sijaan. Käynti mummulassakin on nyt vielä tällä hetkellä hieman avoin, mutta on tässä onneksi viikko aikaa toteuttaa sinne meno, jos niin päätetään tai päästään lähtemään.

Päivä kerrallaan se on varmaan suunniteltava minne mennään ja mitä tehdään

Ja onhan se loma lomaa ilman kaikenlaisia reissujakin. Itse pidän tärkeänä sitä, että lapset saavat viettää aikaa ystävien kanssa, nukkua aamulla pitkään ja tehdä sellaisia asioita, joita he itse haluaa. Onneksi täällä omalla paikkakunnallakin sitä tekemistä riittää, jos tässä nyt ei sitten minnekään lähdetä.

Toki isommat odottavat erilaista tekemistä, kuin pienemmät, jotan pitää lasten kanssa keskustella mitä he lomalta odottavat ja mitä toiveita heillä lomalle on. Mökilläkin voitaisiin piipahtaa, ainakin se reissu on meillä pienimpien mieleen ja kyllä meillä isommatkin sinne mielellään lähtee.

Toisaalta ihan kiva, että suunnitelmat on auki ja voi sitten helpommin soveltaa ja suunnitella. Katsotaan siis mitä meidän loma tulee sisältämään. Itselläni herätyskellon poisjättäminen ei ainakaan vaikuta, sillä kaksi pienimpää kyllä pitää huolen, että äiti heräilee ajoissa. Vauva kyllä on joinakin aamuina oikein uninen ja nukkuu pitkäänkin, mutta 2v:n sisäinen kello soittaa normaaliin aikaan.

Onko teillä syysloma? Onko joitakin suunnitelmia vai onko sama, että suunnitelmat on vielä täysin auki.

Kommentit (2)

Me uskaltaudutaan perheen kanssa kylpylään muutamaksi päiväksi.:) tuli mieleen, että mistä se teidän valkoinen (harmaata kuvioo myös) matto on, mikä ig:ssä vilahtelee?:)

Oi, kuulostaa hyvältä. Toivottavasti teillä oli onnistunut reissu.♥
Olohuoneen matto on Vekeltä ja lastenhuoneessa on nyt meidän vanha olohuoneen matto, joka on ostettu Ellokselta.
Tämä Veken matto on vähän kuin jättikokoinen pyyhe. Ihan jees, mutta ei ehkä mikään ihanne, kun on usein mutkalla. Tuo Elloksen matto on taas ihan mun lemppari ja on nyt toistaiseksi päätynyt lastenhuoneeseen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X