äiti ja melukylän lapset - Banneri

Reilu seitsemän vuotta siinä meni, kun kävin viimeksi kampaajalla. Se on vain jäänyt. On helpointa säästää niistä omista menoista ja hankinnoista ja tästä on ollut helpointa luopua. Kolmisen vuotta sitten aloin kasvattaa omaa väriä ja nyt halusin siihen jotain muutosta. Hiukset olivat ainakin saaneet levätä, mutta kaipasivat todellakin ammattilaisen käsittelyä.

Ideana ei ollut värjätä koko päätä, vaan laitta raitoja tuomaan vaaleutta. Koko pään värjäykseen en enää halunnut lähteä (ainakaan nyt), mutta raidoitus antaa hyvin anteksi, vaikka kampaajalla käynti taas venyisi. Koitan nyt kumminkin, ettei ihan tämmöisiä taukoja käyntien väliin enää tulisi, vaan välillä kävisi kampaajalla hemmottelemassa itseään, edes parin vuoden välein. Toisaalta minulla ei ole ollut mitään vakkari kampaajaa jolla käydä, ehkä senkin vuoksi väli on venynyt.

Kampaajalla käynti ihanaa omaa aikaa

Saagan odotusaikana kamppailin hiusteni keltaisuuden kanssa ja pesin niitä paljon hopeashamppoolla. Nyt puolestaan olen katsellut, kuinka hiukseni vain tummuvat vuosi vuodelta. Ei minulla ole koskaan ollut näin tummia hiuksia, jos siis ei lasketa sitä, kun ne värjättiin tummemmiksi. Koen ehdottomasti vaalean sopivan minulle paremmin ja nyt ajatuksissa olikin laittaa hiuksiin paljon vaaleita raitoja.

Jännitin vähän, ovatko hiukseni lähtötilanteeltaan ihan surkeassa kunnossa, mutta yllätyin, kuinka hyvin ne voivatkin. Keittiösaksillakin olin saanut leikattua ne siististi ja molemmat puolet samaan mittaankin vielä. Laitettiin vaaleat raidat, niin kuin olin ajatellutkin ja saatiin niillä kivaa eloa hiuksiin. Ei mikään järisyttävän iso muutos, mutta sellainen kuitenkin että sen huomaa.

Lisäksi oli mahtava juttu ottaa itselle omaa aikaa ja rentoutua vain. En muistanutkaan miltä tuntuu hiukset, jotka on kampaamossa pestyt, niin ihanan pehmeät ja kiiltävät. Ja pari tuntia sain istua ihan rauhassa, ilman että piti olla menossa minnekään. Niin rentoutunut olo.

Kampaajalla käynti teki todellakin hyvää. Olen aina tykännyt pitää huolta itsestäni, mutta omista menoista karsin silti aina ensimmäisenä. Tämä taas sai muistamaan sen, kuinka tärkeitä ne omat jutut onkaan. Käytkö sinä usein kampaajalla, vai onko se asia, josta tulee karsittua ensimmäisenä?

Ihanaa tyttöjen päivän iltaa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X