äiti ja melukylän lapset - Banneri

Joulu on jo ihan ovella ja meillä lapsilla huominen on viimeinen koulupäivä. Tämä loma on todella tervetullut. Ollaan kaikki pienen paussin tarpeessa ja heitetään herätyskellot koko loman ajaksi nurkkaan. Ja kalenterikin näyttää tyhjältä, miten ihanaa!

Viimeiset viikot on ollut yhtä puristamista, kun siihen on mahtunut tosi paljon erilaisia menoja ja tekemistä. Jotkut päivät olleet yhtä aikatauluttamista, jotta on kaikki mahdollinen saatu tehtyä ja nyt niistä on jo iso osa hoidettu, huh. Voi jo pikkuisen alkaa huokaista ja alkaa siirtyä lomatunnelmaan.

Ihana saada viettää aikaa koko perheen kesken pisempi aika, tosin on tänä vuonna kyllä muutenkin saanut olla paljon perheen kanssa, mutta jouluna se on erityisen ihanaa ja tärkeää. Rakastan meidän arkea ja sitä menoa jota meillä riittää, kun kaikki ovat kotona, vaikka se välillä harmaita hiuksia aiheuttaakin. Se on silti ihan parasta. Aion nauttia täysin siitä, kun he vielä kaikki ovat tässä saman katon alla.

Tämä joulu tulee olemaan erilainen

En edes muista, koska viimeksi olen viettänyt joulua ilman omia vanhempiani. Tänä jouluna sellainen tulee, kun he eivät meille tulekaan joulua viettämään. Samoin siskoni ja hänen miehensä eivät tule. Viimeksi sisko ei ollut meillä 2013 jouluna, jos oikein muistan, kun hän oli ulkomailla. On niin outoa viettää joulua ilman heitä kaikkia, mutta puhuttiin äidin kanssa, että voitaisiin ottaa etäyhteys, jotta pääsevät hekin osaksi meidän aattoa.

Lapset ottivat asian hyvin, hekin ymmärtämät tämän poikkeuksellisen vuoden aiheuttamat tilanteet. Niin harmittaa kyllä kaikkien puolesta, mutta minkä teet, varmasti monessa muussakin perheessä samanlainen tilanne edessä. Toivotaan, että ensi vuonna päästäisiin viettämään joulua jo normi oloissa ja ennen kaikkea samalla tavalla kuin aiemminkin, kaikki ihanat saman katon alla.

Täällä pitäisi aloittaa paketointikin. Piti aloittaa jo viime viikonloppuna, mutta se kului muissa merkeissä. Rakastan paketointia. Siihen samaan joululauluja ja glögiä, niin ai että. Tykkäätkö sä paketoida? On vain pieni haaste hoitaa se homma muulloin, kuin lasten ollessa nukkumassa, joten tämä tonttu työskentelee vain öisin.

Vielä olisi vaikka mitä muutakin tehtävänä ja hankittavana, mutta joulu tulee kyllä ilman stressiä. Olen lähiaikoina stressannut sen verran kaikkea muuta, joten joulua en aio stressata, se tulee ilmankin.♥

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X