äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tasaisin väliajoin minulle tulee erilaisia kysymyksiä. Aika usein niitä nykyään tulee instagramissa, jossa tulee itsekin hengailtua ehdottomasti eniten, juuri sen nopeuden takia. Siellä olen näihin vastaillut niille, jotka ovat viestillä kysyneet, mutta päätin koota tänne yhteen postaukseen ne yleisimmät kysymykset, joita minulta kysytään.

Onko kaikilla lapsilla sama isä? Tätä kysytään niin näin päin ja mieheltä sitten onko kaikki saman naisen kanssa. Ja tätä kysytään tasaisin väliajoin. Vanhat seuraajat sen jo tietääkin, mutta jos joku täällä on miettinyt samaa, niin kyllä heillä on kaikilla sama isä. Olemme seurustelleet mieheni kanssa jo vuodesta 2002 ja yhdessä on siitä asti oltu. Tässä samassa selvisikin vastaus myös siihen kysymykseen, kauanko olemme seurustelleet mieheni kanssa.

Minkä ikäinen olet, näytät niin nuorelta? Tämä on ihana kohteliaisuus, ja tulee niin hyvä mieli tämmöisestä. Olen 36 vuotias, toukokuussa tulee vuosi lisää. Hieman meinaa jotain ikäkriisiä tulla, mutta toisaalta ikä on vain numero, enkä omalla kohdallani aio takertua siihen ollenkaan.

Yleisimmät kysymykset taitaa olla onko lapsilla omat huoneet tai haluanko lisää lapsia

Minkä ikäisenä sait esikoisesi? Olin tuolloin noin kolme kuukautta ennen tyttäreni syntymää täyttänyt 21 vuotta.

Oletko synnyttänyt kaikki lapsesi alakautta? Kyllä olen. Sitä olen synnytyksen lähestyessä aina toivonutkin ja olen jännittänyt etten vain joutuisi leikkaukseen. Se on aina jännittänyt minua, sillä minulle ei ole koskaan tehty suuria leikkauksia. Onneksi toiveeni on käynyt toteen ja heistä kaikki on alakautta syntyneet.

Haluaisitko vielä lisää lapsia? Tähän kysymykseen olen vastannut monesti, että en enää koskaan sano ei koskaan. Niin monta kertaa olen sanonut, että lapsilukumme on täysi, joten olen lakannut sanomasta sitä. Aika näyttää onko se täysi vai ei?

Onko sinulla vauvakuumetta, nyt kun nuorin täytti vuoden? Tällä hetkellä on vaihtelevasti.

Onko kaikilla lapsilla omat huoneet? Ei ole, vain esikoisella on. Kaksi seuraavaa jakavat yhteisen ison huoneen ja kaksi seuraavaa jakavat toisen huoneen ja kaksi nuorinta nukkuvat meidän kanssa samassa makuuhuoneessa. Tämä huonejärjestely on toiminut hyvin pitkään. Katsotaan sitten, miten tehdään, kun lapset siihen toivovat muutosta.

Koska ja missä ajattelin myydä vauvanvaatteita? Vielä en ole ajatellut asiaa ollenkaan. Olen vähän ”jemmannut” niitä vielä ja katsotaan koska niitä ehdin käydä läpi ja katsoa mitä laitan ensimmäisenä eteenpäin. En myöskään oikein tykkää myydä nettikirppiksillä ja täällä ei ole hyvää livekirpputoria, joten tähän en ole uhrannut paljon ajatuksia.

Siinä oli nyt muutamat yleisimmät kysymykset, joita tulee todella usein. Täällä blogin puolella harvoin tulee kysymyksiä, joten toivottavasti joku sai näistä vastauksi, jos on jotain näistä miettinyt.

Kommentit (2)

Mielenkiintoinen postaus! Kiva että kirjoitit sen tänne blogin puolelle!

Hei! Haastan sinut hymy huulille – haasteeseen mukaan! ☀️ Hymy huulille – haasteen idea on kommentoida muiden bloggaajien postauksia tai kehua blogia.

Toivottavasti otat haasteen vastaan!

http://jasukuvaa.blogspot.com/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X