äiti ja melukylän lapset - Banneri

Moikka, en olekaan hetkeen tehnyt esittelyä itsestäni tänne. Instagramin puolella sen juuri tein ja ajattelin, että olisi kiva laittaa se myös tänne blogiin ja kertoa kuka täällä blogin takana on. Kerro ihmeessä sinäkin jotain itsestäsi, olisi hauska kuulla teistä seuraajistakin jotakin.

Nimeni on Terhi, olen vielä hetken (vajaan viikon verran) 36v. Pientä ikäkriisiä ollut jonkin aikaa, mutta toisaalta ikä on vain numero tai niin kai uskottelen itselleni. Olen miestäni vuoden vanhempi. Ollaan seurusteltu jo 19 vuotta, joista oltu naimisissa reilu kymmenen vuotta. Meillä on seitsemän yhteistä, ihanaa lasta. Asumme mieheni vanhassa kotitalossa Pirkanmaalla, pienessä kunnassa. Oman lapsuuteni olen asunut Nokialla. Muutin pois kotoa ollessani 16v ja tälle tielle jäin.

Olen ollut pitkään kotiäiti. Kirjoitan tätä blogia jo ties kuinka monetta vuotta ja tykkään kovasti kirjoittaa tänne. Päivitän aktiivisesti myös instagramia. Koulutukseltani olen ravintolakokki, mutta inhoan kokkaamista todella paljon. Sille alalle en ainakaan tulevaisuudessa halua, sillä joudun kotona vääntämään ruokaa ihan tarpeeksi ja en kyllä oikein viihdy keittiössä kuin syömässä, he. Mieheni on yrittäjä.

Täällä blogin takana kirjoittelee suurperheen lapsirakas äiti, joka rakastaa perhettään yli kaiken ja on se ikuinen vauvakuumeilija.

Olen aina tykännyt olla raskaana, vaikka alun pahoinvointi on ollutkin jäätävää. Yhh, oikein puistattaa se olo. Kaikki lapseni olen synnyttänyt alakautta, mikä on ollut toiveenakin. Raskauksista kolme on käynnistetty aiempien nopeiden synnytysteni ja pitkän matkan vuoksi. Edellisen odotuksen aikana innostuin virkkaamaan ja kutomaan. Näköjään tämmöinen, joka aikoinaan alkoi tehdä villapaitaa ja silmukat luotuaan jo lopetti, voi innostua tästä hommasta. Mutta vain jos projektiin ei kulu paljon aikaa.

Arki on kiireistä, varsinkin nuo kaksi pienintä pitää minut todella kiireisenä. Esimerkiksi instagram päivitykseenkin voi kulua pitkä tovi, sillä monesti minut keskeytetään niin monta kertaa. Usein kirjoitan, kun saan pienimmät nukkumaan. Blogillekin aikaa löytyy lähinnä iltaisin. Omille harrastuksille ei ole paljon aikaa, paitsi valokuvaamiselle. Siitä tykkään edelleen ja olen tosi kriittinen ottamistani kuvista. Siinä olisi vähän opittava hölläämään ja luotettava omiin kykyihin. Kehittyä toki yritän jatkuvasti ja ihana kun valokuvaamisesta oppii koko ajan ja siinä ei koskaan ole valmis.

Muutama fakta vielä minusta: Olen 172cm pitkä, minulla on yksi sisko, kammoan hammaslääkärissä käymistä, hämähäkkejä ja käärmeitä. Kulutan vuodessa monet villasukat. Lempi vuodenajat on kevät ja kesä. En juo kahvia. Villasukat paljaissa jaloissa on parhaat. Kuvassa näkyvä Vilan MAMA-swetarimekko on viimeisin hankinta itselleni.

Siinä oli muutama juttu minusta, joka täällä blogin takana on.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X