äiti ja melukylän lapset - Banneri

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana ja lämmin juhannus! Täällä oli ilmojen puolesta mitä ihanin viikonloppu, en muista koska juhannuksena olisi ollut näin lämmintä. Eikä seurassakaan mitään vikaa ollut, vaan se oli mitä ihaninta, oma perhe.

Perjantaina näytti alkuun siltä, että sade iskee, mutta niin vain pilvet väistyivät ja ilma oli täydellinen. Takit oli kuitenkin pakattuna varuiksi mukaan, koska ei olisi ensimmäinen juhannus, kun takille olisi tarvetta. Lähdettiin saareen ja kun aiemmin mietin miten venematkat mahtaa pienten kanssa sujua, niin saatiin yllättyä positiivisesti ja molempiin suuntiin matka sujui hyvin. Pienin oli ihan innoissaan ja istui isin sylissä ohjaamassa venettä. Ihana kun saatiin molemmille positiivinen kokemus, seuraava kerta tulee olemaan taas helpompi.

Miten ihanan lämmin juhannus olikaan. Perjantaina illasta vähän satoi, muuten tosi mahtava keli.

Saaressa lapset pääsivät kalastamaan. Meillä on joka juhannus ollut leikkimielinen mato-onki kilpailu ja tällä kertaa voittaja sai seitsemän kalaa, toiseksi tullut kuusi ja kolmanneksi tullut kolme. Kivaa oli myös niillä, joille ei saalista tullut tai ne jotka seurasivat sivusta kisaa. Lämmitettiin sauna, uitiin tai osa ui, minulle riitti pelkkä kahlaaminen ja myöhemmin vielä grillattiin. Lapset nautti saaressa seikkailusta ja päivä kului oikein mukavasti. Mitä nyt hyttysiä siellä oli noin miljoona, mutta niistäkin selvittiin. Paarmat taisi lapsia häiritä enemmän kuin hyttyset. Oli kyllä mahtava viettää osa juhannuksesta taas saaressa ja niille takeille ei muuten ollut tarvetta.

Ajeltiin takaisin kotio ja tehtiin mansikkakakku, joka on jäänyt tekemättä jo useampana juhannuksena. Mentiin oikein helpon kautta ja ostettiin valmispohja. Lasten kanssa se yhdessä tehtiin ja oli mukavan rentoa tekemistä. Aika monta mansikkaa päätyi suuhun sitä tehdessä. Kotona pelailtiin pihapelejä ja kuunneltiin musiikkia. Tein lapsille kukkaseppeleitä pihasta löytyvistä kukista ja lapset leikkivät pihalla serkkunsa kanssa.

Eilinen meni grillatessa ja ulkoillessa lähes koko päivän. Herkuteltiin jäätelöllä ja pihalla soi musiikki lähes iltaan asti. Muutama tuttu tuli tänne iltaa istumaan ja myöhemmin lähtivät siitä saunomaan yhdelle ystävällemme. Minä jäin lasten kanssa viettämään loppuiltaa kotio herkutellen. Itse ennemmin vietän rennon illan kotona lasten kanssa.

Meillä oli oikein onnistunut ja rento juhannus. Tästä on mukava jatkaa kesää eteenpäin ja hyvien kelienkin on lupailtu jatkuvan. Ihan mahtavaa! Sujuiko sinun juhannus hyvin?
Meidän menoa pääset seuraamaan myös instagramissa.

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X