äiti ja melukylän lapset - Banneri

Heinäkuun viimeisen päivän ilta, miten kesä onkin edennyt näin nopeasti. Lasten kesälomaa ei ole enää hirvästi jäljellä ja arki lähestyy kovaa vauhtia, mutta ei se oikeastaan haittaa. Ollaan vietetty niin kiva kesä. Ja vaikka elokuu on vielä myös kesäkuukausi tekee koulujen alku kuitenkin aina jo vähän syksyisen fiiliksen.

Meiltä lähtee yksi lapsista ammattikouluun, yksi kuudennelle, yksi viidennelle, yksi toiselle ja yksi esikouluun. Mahdollisesti yksi myös kerhoon, mikäli sellainen nyt edes alkaa. Jänniä aikoja edessä, mutta kunhan ensimmäinen viikko saadaan käyntiin, niin kaikki menee taas sujuvasti.

Kesä älä karkaa!

Näin kevään ja kesän ihmisenä en kyllä odota syksyä tai talvea. En odota sitä pimeyttä, märkiä kelejä, kylmyyttä tai muutakaan. Minä kaipaan valoa ja lämpöä jo nyt vaikka kesä ei ole vielä edes ohi. Kesä älä karkaa minnekään, voisit viipyä pidempään! Mutta olen toki onnellinen kaikista vuodenajoista, onhan syksykin kaunis, paljon värejä. Ja talvella, jos on vain lunta ja sopivat pakkaset on oikein kaunista. En silti odota niitä yhtään.

Meidän kesä on ollut täynnä monenlaista pientä ohjelmaa. Paljon on vietetty aikaa rannoilla ja käyty eri paikoissa uimassa. Onkin ollut virkistävä vaihtaa eri rannoille ja lapsilla on muodostunut pari lempparia, joilla käyty eniten. On myös käyty ostoksilla ideaparkissa, monesti mökillä, kunnan järjestämissä tapahtumissa, joita on ollut kivasti. On puistoiltu, ulkoiltu paljon ja oltiin malleina yksissä kuvauksissa. On käyty Tuurissa ostoksilla, Miljoonativolissa kieppumassa ja Ähtärin eläinpuistossa eläimiä katsomassa. Vielä olisi jotain suunnitelmia loppu lomalle.

Meillä ei alku kesästä ollut mitään suunnitelmia mitä tehdään ja missä käydään. Ihan fiiliksen mukaan on menty ja se on tuntunut hyvältä. Lapsilta kun kysyin, on heillä ollut tähän asti kiva kesä. Ja uiminen kuulemma ollut ihan parasta koko kesässä ja sitä on kyllä tehty. Paitsi minä, joka ei vieläkään sinne uimaan kyennyt vaikka vesi olikin tosi lämmintä.

Toivottavasti teillä on ollut tähän asti kiva kesä. Joko odotat syksyä, vai toivotko että kesä jatkuisi vielä pidempään? Elokuu on muuten mun yksi lemppari kuukausista, onhan siellä mm hääpäivä ja kahden lapsen syntymäpäivät.
Meidät löytää myös instagramista

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X