äiti ja melukylän lapset - Banneri

Toivottavasti teillä on ollut kiva arjen aloitus. Ajattelin kertoa hieman miten se meillä sujui. Tiistaina vien hieman kostunein silmin ”pientä” poikaani kohti esikoulua. Kävelin hänen takanaan ja aistin jännityksen hänessä. Itse keskityin pitämään itkun kurkussa, milloin minun pienestä on kasvanut esikoululainen? Sinne hän asteli ovesta sisälle, jossa luki esikoulu, isolta näyttävä reppu selässä. Hänelle näytettiin oma naulakko ja pian en nähnyt kuin vilauksen hänestä ja nopean vilkutuksen. Sinne hän jäi luomaan uusia kaverisuhteita ja oppimaan kaikkea uutta.

Itse juttelin hetken opettajan kanssa, joka olikin esikoisen ajoilta tuttu. Muutenkin kivan oloista henkilökuntaa, joista pari oli tuttua minulle. Hieman annoin palautetta siitä kuinka emme saaneet kunnon infoa oikeastaan mistään, mutta en mitenkään syyttävään sävyyn, sillä eihän se heidän vika ole. Pistin kyllä palautetta ihan oikeaan osoitteeseen vielä. Hienosti meillä alkoi esikoulu. Poika oli päässyt hyvin mukaan porukkaan ja kivaa on ollut joka päivä. Kuljetukset sujuvat myös oikein hienosti. Niitä en epäillytkään, ainakaan eskarikyydeissä, kun siellä kuljettajat ihan huippuja ja asiat sujuneet aina ongelmitta.

Huippua, miten arjen aloitus sujunut kaikilla hyvin

Jotenkin vielä koitetaan sisäistää, että hän todella käy siellä esikoulussa. Meidän pienimmät eivät oikein ymmärrä miksi isommat nyt yhtäkkiä eivät olekaan kotona vaan päivät poissa. Kun sitten eskarilainen ja esikoululainen saapuvat kotiin on täällä kiukkusta pientä porukkaa, kun ikävä purkaantuu. Onneksi sitä tietää, että tämä vaihe ei kuitenkaan kovin kauan kestä ja helpottaa, kun tottuvat tähän uuteen arkeen.

Myös koululaisilla on arki kaikilla käynnistynyt hyvin. Osalla on uusia opettajia ja uusia luokkalaisia. Hyvillä mielin ovat kaikki kouluun lähteneet ja varsinkin tämä koulun alku on aina kivaa, kun ei niitä läksyjäkään heti paljoa tule. Wilma piippaa joka päivä jotakin jonkun asioista ja muistamista kertyy heti alkuun, mutta äkkiäkös tähän arkeen taas kiinni pääsee. Jääkaapin ovi täyttyy taas kaikista muistamisista. Koulukirjojen päällystämistä on riittänyt ja tulee vielä riittämään.
Arjen aloitus on ollut oikein mukava ja tästä on hyvä jatkaa lukuvuotta eteenpäin. Miten teidän erjen aloitus sujui?
Seuraa meitä myös instagramissa

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X