äiti ja melukylän lapset - Banneri

Syyskuu oli ja meni. Mukaan mahtui ihanan lämpöisiä ja aurinkoisia päiviä, parasta. Meillä oli aika haipakka kuukausi, johon kuului vaikka millaisia menoja tai oikeastaan ne oli lasten menoja. Lokakuun alkuun oli suunnitteilla minun ja parin vanhimman lapsen yksi meno, mutta yllättäen juuri minun tuurilla se peruuntui tai paremminkin siirtyi. Niin mun tuuria, että näin käy, heh.

Mielessä kävi ajatus, että on varmaan parempi alkaa sen kuukauden tai viikkojen etukäteen menojen suunnittelun sijaan päättää päivä ennen tai mieluiten samana päivänä ne omat reissut. Jos vaikka silloin kävisi niin hyvä tuuri, ettei kukaan sairastu, auto hajoa tai jotain muuta vastaavaa. Toimisikohan se? No mutta elämä on tämmöistä ja uusia mahdollisuuksia tulee kyllä vielä eteen.

Miten ne onkin aina minun menot jotka peruuntuu?

Mutta täytyy kyllä myöntää se, että harmittaa todella paljon. Mielessä kävi jo, että kuinka ne onkin aina ne minun suunnitelmat jotka menee pilalle? Mutta eiköhän tämä harmitus tästä pian unohdu. Kalenteri on sen verran täynnä, että tämä meno siirtyy seuraavalle kuulle. Jos tämä syyskuu oli kiireinen, niin lokakuun kalenteri on täyttynyt ihan yhtä kovaan tahtiin.

No mutta kuluupahan kuukaudet nopeasti ja kohta tässä saa alkaa odottaa jo joulua. Hauska, kun kaupoissa on jo joulukalenterit ja muut suklaat. Mietin, tuliko ne sinne aikaisemmin kuin yleensä? Meillä jos nyt ostaisi suklaakalenterit lapsille, niin voisi olla aika epätodennäköistä, että ne säilyisivät joulukuun alkuun asti. Sillä ne saa siellä kaupan hyllyllä vielä olla. Mites teillä, joko on kalenterit ostettu vai vieläkö saa jäädä kauppojen hyllylle?

Pihan vaahtera on heittänyt lähes kaikki lehtensä maahan, joten edessä olisi haravointia. Ennemmin kyllä olisi siellä reissussa ollut lasten kanssa. Haravointi ei ole mikään minun suosikki puuha. Varsinkin nyt, kun toinen käsi on vähän kipuillut, ei haravointi oo mikään mielekkäin puuha, mutta eiköhän se kun koko porukalla mennään ole nopeasti hoidettu alta pois. Niitä talvisia päiviä ja lumitöitä odotan, sillä niitä on kiva tehdä.
Nyt iloista lauantaita sinne juuri sinulle.
Meitä pääset seurailemaan myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X