äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meillä oli ihana joulu. Jännitin pitkään, että kai pysymme terveinä jouluun, kun tuntui että joka puolella jylläsi joko flunssaa tai vatsatautia. Onneksi pysyttiin, saatiin viettää joulua läheisten kanssa, mikä oli joulussa se ihan paras juttu. Lapset saivat ihania lahjoja ja mekin saatiin miehen kanssa. Syötiin hyvää ruokaa, paljon.

Aattona täällä heräsi jännittyneitä lapsia katsomaan lastenohjelmia. Esikoinen heräili keittelemään joulupuuroa, niin kuin on tehnyt jo monena vuonna omasta tahdostaan. Aamupuuron jälkeen lähdettiin osan kanssa käymään haudoilla, kun osa jäi lämmittelemään laatikoita ja savustamaan kalaa isin kanssa. Ulkona olikin kirpeä pakkanen ja neljän lapsen kanssa kotiin päästyä oli meillä kaikilla punaiset posket.

Kotona soi koko päivän jossakin joululaulut, jopa saunassa. Mutta se loi hyvin tunnelmaa. Oikeastihan musiikki siellä soi sen takia, että se peitti ääniä joita tuli kun heitettiin löytyä. Meidän kolmevuotias ei ollenkaan kestä niitä ääniä, mutta musiikin kanssa pystyi käydä siinä samalla kylvyssä. Humisi siellä taustalla vielä kuivausrumpukin.

Ihana joulu, ihanaa yhdessä olemista ja iloisia lapsia

Jouluruoat ei lapsille ihan hirveästi uponneet, mutta lähes kaikkea maistoivat. Itse en niin erityisesti siitä jouluruuasta nauti, mutta kyllä sitä hyvin sen pari päivää syö, varsinkin savukalaa. (Sen jälkeen kyllä haluttiin osan kanssa jo jotain ihan muuta syötävää). Syötiin aattona myös mummulassa jouluruoka ja sillä välillä meidän kuusen alle oli ilmestynyt läjä lahjoja.

Eikä aikaakaan kun olohuoneen lattiat peittyivät lahjapapereiden alle. Oli paljon leveitä hymyjä ja onnen huokaisuja, kun paketeista paljastui niitä toivottuja juttuja. Siinä meinasi itsellä suupielet kipeytyä siitä, kun oli koko ajan suu hymyssä.

Nopeasti lasten lahjoista, kaikkea en muistakkaan, mutta paketeista paljastui esimerkiksi: Marimekon lakanat, Marimekon pyyhe, Marimekon astioita, lahjakortteja, maalausvälineitä, piirustusvälineitä, pareria, tauluja johon maalata, rahaa, herkkuja, lahjapakkauksia (saippua,dödö yms), sukkia, pleikkaohjain, kuulokkeet, paljon erilaisia lautapelejä, nerf panoksia, nerf pyssy, suklaata, metsolan lakanat, puhelin, kolmiosainen penaali, pipsa possu, jättiyksisarvinen, puhelimen kuoret, nukke, kirja ja vaikka mitä.

Illalla valvottiin pitkään ja pelailtiin eri pelejä, naposteltiin herkkuja ja vietettiin vain aikaa yhdessä. Meillä oli ihana joulu ja parasta oli, kun saatiin kaikki rakkaimmat saman katon alle sitä viettämään.

Nyt on aika kiittää tästä kuluneesta vuodesta teitä kaikkia, ketkä olette tänä vuonna blogiani lukeneet ja jättäneet kommenttia. Kiittää teitä siitä, että siellä olette vielä näiden kaikkien vuosien jälkeen. Tämä vuosi on ollut meilenkiintoinen. Tänä vuonna meidän vauvasta kasvoi taapero ja ihana on ollut seurata hänen kasvuaan. Ajatella, parin kuukauden päästä jo parivuotias! Niin se on aika taas mennyt haipakkaan.
Nyt ihanaa uutta vuotta 2022 juuri sinulle siellä ruudun toisella puolella!♥
Voit seurata meitä myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X