äiti ja melukylän lapset - Banneri

Pikaisesti meidän tämän viikon kuulumisia. Toinen kouluviikko sujui meillä jo paljon paremmin, kuin edellinen. Aamut sujuivat helposti, koululaisilla lähti opiskelu tällä viikolla oikein kunnolla käyntiin ja läksyjäkin on päästy tekemään. Koulussa sekä esikoulussa on ollut kivaa, mikä on ollut kiva kuulla. Meillä on päivät menneet pienimpien kanssa mukavasti ja  kiukutteluakaan ei ole enää ollut isompien tultua koulusta kotiin. Tällä viikolta näiltä osin arki on siis sujunut siihen normaaliin malliin.

Torstaina meidän taapero täytti 1v11kk. Niin iso tyttö jo ja mitä ihanin. Vauhdikasta jä äänekästä menoa hänen kanssa aina piisaa. Käytiin hänen kanssa kuvailemassa ulkona kuvat hänen vauvakirjaa (0-2v) sekä albumia varten. Ihana kuinka hän oli lumesta innoissaan, kun sitä oli edellisenä päivänä taas oikein kunnolla pyryttänyt. Hauska, kun hänelle mahtui vielä päälle sama talvihaalari, joka hänellä oli vuosi sitten.

Tämän viikon aikana on sattunut kaikenlaista

Perjantaina meidän yksi lapsista myöhästyi koulukyydistä. Tässä nähtiin kuinka ihania ystäviä meidän lapsella on. He olivat olleet huolissaan ja yksi lapsen ystävän vanhemmista soitti minulle ja kysyi onko meidän tyttö päässyt kotio. Onneksi koulussa oli eräs tuttu vielä töissä ja hän toi tyttäremme kotio lähes heti koulukyydin perässä. Iso kiitos hänelle.

Tuolloin kotiin tuli koulukyydillä kaksi itkuista lasta, kun eivät olleet saaneet kuskia pysäyttämään koulukyytiä (luulen,ettei he järkytykseltään saaneet ilmaistua tilannetta tarpeeksi selvästi, että yksi sisaruksista jäi kyydistä). Itkuisia olivat olleet myös tyttäreni ystävät eri koulukyydissä ja yhdet ystävistä olivat omalle kuskilleen kertoneet mitä oli tapahtunut. Helpottuneita olivat lopulta sitten kaikki, kun kuulivat kaiken päätyneen lopulta hyvin.

Meilläkin lapsilla sen verran matkaa kotiin, ettei sitä kävellen tulla ja koulukyytejä täällä ei niin kulje, että voisi hypätä mihin vaan. Tuo taisikin olla perjantain ainoa kyyditys. Meidän isompien koululaistenkin ystävät kyselivät, pääsihän sisko kotiin turvallisesti. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Ja lisätään vielä, että tytön myöhästyminen koulukyydistä ei ollut hänen oma vikansa, mutta siitä ei täällä enempää. Miten tämä kaikki tapahtuikin juuri sinä päivänä, kun kenelläkään heistä ei ollut puhelimia mukana ja minulla autoa käytössä.

Viikonlopulle meillä ei ollutkaan sitten muuta suunnitelmia, kuin siivoamista ja pyykkäämistä. Niin ja ulkoilua sekä pelailua. Ennemmin olisin vähän jotain muutakin puuhaillut tämän viikon viimeisinä päivinä, mutta eipä näitä hommia voi tekemättäkään jättää.
Voit seurailla meitä myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X